Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę technikiem] Klaas.

Klaas.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam chłopaka zna się na rzeczy widać że już był na paru serwerach teamspeak3 Technikiem a po podaniu widać że się opłaca ;)

Dzięki

@ref

Opublikowano

"Zamówiłem" usługę poprawienia permission na moim serwerze, po wpłacie pieniędzy na konto wciągu 5 minut pojawił się na serwerze i zaczął działać. Jedynie do czego można się przyczepić do dość wygórowana cena za tą usługę lecz jak się okazało w razie problemów w przyszłości z permission mogę się do niego zgłosić o pomoc. Z miłą chęcią mogę go polecić jako technika. 

Opublikowano

Odświeżanie banneru poprzez?

Możliwość dopisania bota ew. ustawienie aby w ustawieniach teamspeaka odswieżał go co określony czas zapewne co minutę.

Opublikowano

Pomiędzy nami bywało różnie , ale z dawnych czasów pamiętam że Klass znał się bardzo dobrze na rzeczy a teraz widać że dalej brnie w rozwijanie swoich umiejętności odnośnie serwerów.

Ludzi którzy uważają się za "technika" na forum jest dużo lecz tego pana mogę spokojnie polecić , zna się na rzeczy :)

Opublikowano

Bardzo polecam !

Kolega do mnie się odezwał pomógł i nie było z tym problemów !

Takich ludzi więcej w sieci a będzie tutaj mniej oszustów.

BARDZO BARDZO DZIEKUJE !

Opublikowano

Osoba godna polecenia. Jak najbardziej elokwentna, opanowana oraz utalentowana. Pozdrawiam serdecznie. 

rWAjc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...