Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Edycja [Livek]Medium

livart

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start 1 Grudnia

6 Grudnia event expa

Za każdą karczme grzybki .

Maks lvl 1000 .

Zapraszamy pierwszego .

Ekipa EnderGames

Opublikowano

hahahahahah bk z tego serwa xD . 1 grudnia napisze ze 10 i tak dalej ;3 Pozdro :3

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Portal i lochy gildii gotowe? Wow. Nie uwierzę :P

Daj screena. A pomocników w wieży próbowaliście zrobić?

Portal ...

Nie bo brat mi gotowca z komputera usunął .

Opublikowano

No i gdzie ten start ? Przekladamy na 10 xD?

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Kolego twoje posty tak mnie irytują że jak to czytam to nwm po co ktoś taki udziela się w społecznośći MPCForum jesteś tak bez sensowny :)

Opublikowano

Kolego twoje posty tak mnie irytują że jak to czytam to nwm po co ktoś taki udziela się w społecznośći MPCForum jesteś tak bez sensowny :)

Lepiej inwestuj kasę w gry komputerowe, w twoim wieku ludzie grają a ty. 

Bym zapomniał, nie potrzeba więcej privów jest już jeden najlepszy polski priv Attessia.pl nie podoba ci się to zjedź snikersa i napij się coli , a nie zawracasz ludziom głowy .

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

serio tego serva trzeba oplacac ??? pisze mi takie cos jak ja nawet konta nie zalozylem .. -,- Twoje konto zostało zablokowane przez administratora.

Prawdopodobnie nie opłaciłeś swojego konta www. Przejdź do panelu płatności, bądź skontaktuj się z administratorem.
Panel płatności Email: [email protected]

Opublikowano

serio tego serva trzeba oplacac ??? pisze mi takie cos jak ja nawet konta nie zalozylem .. -,- Twoje konto zostało zablokowane przez administratora.

Prawdopodobnie nie opłaciłeś swojego konta www. Przejdź do panelu płatności, bądź skontaktuj się z administratorem.

Panel płatności Email: [email protected].

server nie istnieje !!
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...