Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do podnoszenia

Cread

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam programu który tylko będzie podnosił itemki nie tam te pickup hacki jakies chce program żeby sam ity podnosił bo na jednym serwie mam trika który pewnie zna mała ilość graczy , rękawica na koncie , rękawica jako 2 bo w lewym górnym rogu i rekawica w eq .. wiec dużo tego jest co nie ? z spota leci tak dużo itów że zanim je podniose to się usuwają bo jest edytowane to na chyba 30 sek

Więc ogólnie szukam programu który będzie mi podnosił ity najlepiej te który bd chciał podnieśc np na z ID .. ale też jak moge wyciągnąć id z itemki :) pomocy jak to wyjdzie to LIMIT + 5

Opublikowano

Może mi ktoś wyjaśnić bo tam film nie jest aktulna czy tam wyłączony pisze mi Przepraszamy za Usterki ... jak mam ogarnąć to wszystko wziąść ip itemku i żeby mi podnosił i wgl żeby to włączyć na serwie

niby jest takie id 30089 Futro Yeti+ na liscie ID .. a teraz jak mam to zrobić wszystko żeby mi to podnosiło.. ?

@Serwer ProMt2 s1

Pliki tego metina : http://scr.hu/3xur/c15rw

@MOŻE BYĆ TEŻ PROGRAM KTÓRY PODNOSI WSZYSTKO JEŻELI TEN CO PODAŁ @Cread NIE DZIAŁA NA PROMT2 BO TAM TYCH PLIKÓW CO TWORZY TEN PROGRAM NIE MA... POMOCY !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...