Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edenium.pl [Dedyk] [Medium]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh, zamiast dodawać nowości na serw to lepiej zablokujcie wh :)

Dziś typek o nicku: SezHG expił na wh, popłakał się, bo go zabiłem i zawołał koleżanke haha...
Serwer schodzi na psy, coraz więcej botów, BUGÓW !...

Pozdro.

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

heh, zamiast dodawać nowości na serw to lepiej zablokujcie wh :)

Dziś typek o nicku: SezHG expił na wh, popłakał się, bo go zabiłem i zawołał koleżanke haha...

Serwer schodzi na psy, coraz więcej botów, BUGÓW !...

Pozdro.

Wszyscy pierdolicie o bugach, a jeszcze nikt nie wymienił niczego konkretnego. Niech większość z Was dalej płacze bo liczba graczy rośnie a Wy nie potraficie wbić 120lv.

Opublikowano

Wszyscy pierdolicie o bugach, a jeszcze nikt nie wymienił niczego konkretnego. Niech większość z Was dalej płacze bo liczba graczy rośnie a Wy nie potraficie wbić 120lv.

Czyli WH dozwolone jest? Spoko, dzięki za info. 

@down xD

Opublikowano

Gra na serwerze wraz z wbiciem wyższego lvl-a staje się strasznie monotonna a poza tym serwer bardzo prosty a event halloween przesadzony w jeden dzień tyle perfekt zaczarowań że całe eq zrobione :P 

Te perfekt zmianki poza tym są strasznie dziwne bo można wbijać dwa razy te same bony np do stalki 2x magia :P A jak wiadomo zwykłymi niema możliwości by cos takiego zrobić :P

Opublikowano

Przedmioty dla zwierzaka czy bonusy?

I to i to skąd będzie można zdobyć? Mam nadzieje że nie w is..

Dodajcie normalne przydzielanie pkt. um. zwierzakowi, a nie książkami które są dostępne tylko w is -.-

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

I to i to skąd będzie można zdobyć? Mam nadzieje że nie w is..

Dodajcie normalne przydzielanie pkt. um. zwierzakowi, a nie książkami które są dostępne tylko w is -.-

Nie tylko w IS ;)

Opublikowano

Nie tylko w IS ;)

Proponuje zmniejszyć czas totemów i wierzchowców, ale dodać żeby czas tylko przy użyciu ich leciał. (30 coś zł za totem to przesada..)

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Dlaczego ch3 nie działa?
Dlaczego exp na mapie 120 (Mistyczna Nizina) jest taki słaby? Ze spota leci marny 1% z pd.

Dlaczego respią się tylko czerwone i zielone skrzynki? Wbiłem 120 i tylko te widziałem.

Dlaczego administracja nic z tym nie robi? Może i marudze, ale taka jest prawda. Jak nie wydasz na vipa paru zł to będziesz się męczył 4h aby wbić 121 lv na mapie 120.

Pasowałoby aby GM pobanował trochę tych typków co na wh lecą...

Dajcie jakiś event czy coś, bo nie idzie grać.

Chciałem sobie wybonować branse i dałem przypadkiem 2x taki sam bon. Straciłem perf zmianke i mam tylko 4 bony. Fajnie :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...