Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edenium.pl [Dedyk] [Medium]

BaaLCadar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wywaliło serwa? Ps Działa już sorki . mam prośbę możesz zrobić dokładny licznik na stronie nie z 12 godzin .

nie. 

Invoriabanenr.png

• Odpowiedzi 108
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie is za drogi, jeszcze bym się nie czepiał gdyby to było na zawsze :) A pety dodawały jakieś lepsze bonusy a nie wygląd...

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Czemu jak użyłem perf zmianki zniknęła i wyskoczył komunikat ''no ale tak się nie bawimy'' i koniec, bez zmiany bonusów?

Opublikowano

Ten serwer jest tak dopracowany że normalnie.... Drop z metków to wyłącznie perły małże i potki żadnych urozmaiceń, bs wgl nw co to jest. Na mapie od 120 leci ze spota 0.10%. Drop z mobów żaden, tak samo te prezenty tylko i wyłącznie śmieci. Serwer wygląda fajnie ale jeżeli zagramy i zobaczymy mapy 90/120 to po prostu . Nie wiem kto wam to robił ale mogliście po prostu wziąć mapy takie jak na PL'u! 

Opublikowano

Miałem krótką przerwę na serwie grało mniej więcej 400 osób zobaczymy jak teraz wygląda sytuacja, niestety muszę pobierać na nowo klienta na starym mam cały czas "Błąd łączenia z serwerem" 

Opublikowano

Miało być kolorowo, loguje się na starą postać a tam niespodzianka, można robić 2x te same misje czyli bonusy razy dwa :), pozdrawiam i jednocześnie żegnam! :) 

Specjalista
Opublikowano

Serwer ciekawie się prezentuje lecz czy zostały naprawione bugi takie jak:

Dt.

Wojny

Klasy wyrównane?

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Serwer sam w sobie dobry, ale jest strasznie monotonny, wbijasz lvl robisz misje i przez denny system ulepszeń dropisz mnóstwo pereł, a od 120lvl exp leci masakrycznie ;)

579571423327107377857.png

Opublikowano

graczy aż tak dużo nie ma. wbiłem wczoraj, w jinno 0 sklepów, a w shinsoo trochę było, ale szału nie ma, o 12 jakieś 20-30 sklepów max było.

Opublikowano

+fajny system teleportacji

+przyjemny exp do 115(potem to juz meczarnia, bo mala mapka a duzo ludu)

-brak balansu np. wczoraj bije sie z wojem 130lv i przy full abs bije mi po 1k z hita, a godzine pozniej bije sie z ninja dagg 80lv i przy full abs na sztylety + tarcza bije mi z hitow po 2k?? cos chyba jest nie tak... dodam, ze podobnie jest z szamanem z hitow wali po 4k.

-exp na mapie od 120 to jakas parodia

-system petow to jakis badziew... specjalnie zbieralem kupony na nowego peta i co zobaczylem? te same bony. Dlatego polecam zrobic normalny system gdzie masz NORMALNE BONY!!!

-server opiera sie glownie na dropieniu perel i niczym innym. czyt NUDA i jeszcze raz nuda

-brak dungeonow (te ww to juz nudne)

-nie wiem czy od startu servera byl jakis event typu zuo bądź ox

-brak gma w grze (nie ma kto pomagac nowym)

-is to chyba z kosmosu jest, bo kupic kostium na 7dni za 7k to jakas parodia + czas leci gdy nie jestemy zalogowani, czyli server czysto pod is i prosze nie pisac, ze mozna kupic kupony itp 

-dodam ze na starcie byl jeden wielki fail(1000000000bugow na servie)

PO PROSTU JEDNA WIELKA NUDA NA SERVIE

Nie polecam chyba, ze ktos lubi nude + wydywac kupe kasy na isa.

Opublikowano

Serwer po prezentacji wygląda na ciekawy, ale z tego co piszą inni - gra jest monotonna. Więc raczej nie wbiję. Zniechęcił mnie także system VIP i ten IS...

c:

Opublikowano

Serwer dopracowany aż po efekty końcowe które przynoszą w dzisiejszych czasach w świecie metin2 wielkie osiągnięcia.

Z racji znajomości Pana Hooltrasa mogę wywnioskować że to kolejny projekt na miano popularnego serwera metin2.

Chłopak wie co robi i robi to bardzo dobrze :)

Odnośnie prezentacji serwera oraz wszystkich detali typu autorska strona/szablon forum i tak dalej...

To w dzisiejszych czasach się chwali aby ktoś tak dbał o swoją wiarę serwerową, brawa dla Was :)

Oczywiście polecam oraz życzę powodzenia!

Opublikowano

Pisałem już wcześniej, że starzy gracze którzy mieli już postacie mogli robić 2x te same misje to, to jest nic loguje się dzisiaj na postać dużo hajsu za starych czasów patrzę na sklepy a tam za ten hajs połowę m1 można by było wykupić... parodia, podejrzewam, ba mam nawet pewność, że takich jak ja jest dużo, dużo więcej... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...