Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z metin2mod

Orzi:3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka od jakiegos czasu gram na modzie na pl ale jest problem ponieważ gdy expie w v2 loga mnie gdy ich bije nowa aktulizacja zrobiona pobrane tez wszystko bylo szybkosc bicia jest minimalna tak wiec przez to nie powinno logac a czasem jest tak ze bije bije i nic lognie czy ktos wie w czym tkwi problem ? 

Opublikowano

Poprostu za dużo Funkcji na raz Używasz ,,, A jak dobrze zrozumiałem to na PL'u Tego używasz ... PL Teraz Takie Pliki Wykonuje Żeby zapobiec w 100% Kamerowi .. 

PS . Nie polecam na PL'u Grać na Modzie ... Ponieważ Wszystkie Passy Zapisują się kamerowi W Pliku ;)

Opublikowano

Funkcji raczej nie, bo są to standardowe (po co miał by być mod jesli by nie można było używać funkcji) czasem jest tak że gram na tych samych i nie loga czasem tak że loga. Co do konta to jakoś mnie tam to nie obchodzi gram dlatego że po prostu czasem mam nude i sobie wbije na metka i jakiś lv dobije czy przeczytam te ku nie to co kiedyś ^^ Gdybym dziś stracił konto to w sumie bym sie tym nie przejął więc będę grał dopóki nie wbije 61lv potem zaczne grac bez. Pondro :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...