Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] GILDIE|GUILDS - Optimalne gildie na twoj wlasnSrc downloady serwer

CokoBambo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HardSee

R - PLUGIN

E - NA GILDIE

K - ZAPRASZAM

L - DO SCIOGNIENCIA

A - SRC DZIALA 100%

M - JAK NIE DZIAL

A - DAJ ZNAĆ

CokoBambo

|:::::| SRC | Autorskich gildi na twoj wlasny serwer minecraft. |:::::|

|:::::| kod gildi 100% dziala nie ma z nim zadnego błedu. |:::::|

|:::::|chcesz przetestuj nie daje jar daje tylko src. |:::::|

|:::::| zakaz wstawiania gildie w formie jar!. |:::::|

Co gildie posiadają

|:::::| /g zaloz <tag> <pelna nazwa> Zakladanie gildi |:::::|

|:::::| /g usun  - Usuwanie wlasnej gildi na serwrze |:::::|

|:::::/g zapros <nick> - Zapraszanie gracza  do gildii |:::::|

|:::::|  /g wyrzuc <nick> - Wyrzucanie gracza z gildii |:::::

|:::::/g dolacz <tag> - Dolaczanie do gildii |:::::

|::::: /g opusc - Opuszczanie gildii |:::::

|:::::/g dom - Teleportuje do bazy gildii  |:::::|

|:::::/g ustawdom - Ustawia nowa pozycje bazy |:::::|

|:::::|/g lider <nick> - Oddaje lidera gildii |:::::|

|:::::/g pvp - Wlacza/Wylacza pvp w gildii |:::::|

|:::::/g mistrz <nick> - Mianowanie gracza zastepca gildii |:::::|

|:::::/g info <tag/nazwa> - Informacje na temat gildii |:::::|

|:::::/g sojusz - Sojusze gildijne |:::::|

Src download:

x

x

x

x

x

SCAN

post-1259922-0-88959400-1415224845.png

Opublikowano

Nie ma to jak ukraść i bez praw autorskich wrzucić je w internet ;)

Jeszcze daj download przez adf.ly i zarabiaj na tym. Będziesz największym piratem ch**em ;)

BTW: Skoro piracki Minecraft nazywa się "Minecraft non-premium" to to jest "TireX non-premium" :D

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Opublikowano

Smieszne jak babcie moich kapci.

;c gildie tirexa,wow

ciekawe tirexy mają taba i gracza komendy ! 

moze jest tu jedna klasa tirexów ale reszte pisalem 

Nie ma to jak ukraść i bez praw autorskich wrzucić je w internet ;)

Jeszcze daj download przez adf.ly i zarabiaj na tym. Będziesz największym piratem ch**em ;)

ale jezeli ktos uzyczył darmowego kodu to moze dopisac wiecej i ulepszyć nie rozumiem !

Nie ma to jak wrzucic tirexy ktore i tak ma 90% tego forum C:

hmm z tego co wiem taba tirexy maja

Opublikowano

ciekawe tirexy mają taba i gracza komendy ! 

moze jest tu jedna klasa tirexów ale reszte pisalem 

Gówno pisałeś. Daj sobie już spokój chłopie. Nikt Cię na tym forum nie szanuję, jesteś randomem, a fajny się próbujesz robić wciskając nie swoje pluginy.

Normalnie cebulandia.

#topic: Tirexy. Nic więcej mówić nie trzeba. Jakbyś jeszcze coś dobrego skopiował, ale kopiować gówno? :/

Opublikowano

Gówno pisałeś. Daj sobie już spokój chłopie. Nikt Cię na tym forum nie szanuję, jesteś randomem, a fajny się próbujesz robić wciskając nie swoje pluginy.

Normalnie cebulandia.

#topic: Tirexy. Nic więcej mówić nie trzeba. Jakbyś jeszcze coś dobrego skopiował, ale kopiować gówno? :/

czy to co ty piszesz ma sens ? czy te twoje poprzednie serwery miały sens ? nie won !

Tirex non premium? Brawo brawo przekopiowanie kodu nawet nie wykompilowane w .jar

co w tym chciałeś powiedzieć

Opublikowano

czy to co ty piszesz ma sens ? czy te twoje poprzednie serwery miały sens ? nie won !

Sorry, ale muszę.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Idź chłopie do szkoły się poucz, bo jutro pszyrka, a nie robisz się na siłę minecraftowym programistą, fejmem i cholera wie czym jeszcze.

czekam na warna.

Opublikowano

Sorry, ale muszę.

Idź chłopie do szkoły się poucz, bo jutro pszyrka, a nie robisz się na siłę minecraftowym programistą, fejmem i cholera wie czym jeszcze.

czekam na warna.

odezwał sie ten co wali przy minecrafcie ! fejmie <3

Opublikowano

CokoBambo, zaskocze cie. Sam sobie nie wali a raczej jego prywatna maszynka do lodów zakupiona za hajs z serwera ;)

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

Śmiechłem.

To nie jest darmowe.

To jest wszystko objęte prawami autorskimi.

Opublikowano

Prawa autorskie nie pozwalają na publikację kodu, wiesz? Poczytaj sobie prawo na forach o nich i zobacz co Ci może grozić jak tirex pójdzie na policje. (wątpie, ale jednak)

sygnatura.png

Opublikowano

Prawa autorskie nie pozwalają na publikację kodu, wiesz? Poczytaj sobie prawo na forach o nich i zobacz co Ci może grozić jak tirex pójdzie na policje. (wątpie, ale jednak)

ale co ty tym chcesz powiedzieć po pierwsze jak by to były prawdziwe tirexy nie przerabiane tu jest moze 2/1 klasy tirexow 

a po 2 kto gupi idzie na  policie bez licenci itd :)

CokoBambo, zaskocze cie. Sam sobie nie wali a raczej jego prywatna maszynka do lodów zakupiona za hajs z serwera ;)

ahhahaha dobre jebne like bo juz sie usmiałem <3

Śmiechłem.

To nie jest darmowe.

To jest wszystko objęte prawami autorskimi.

jak bys chciał wiedzieć te gildie mają 2/3 moze i 4 klasy z tirexow a po 2 z tego co wiem to tirex nie ma licenci więc nic nie mogą mi zrobić !

Sorry, ale muszę.

czekam na warna.

a moge sie cb spytać jak przerabiałes xcrguilds czy jak to tam mają gildie z xcrafters to co ja tez mam cie wyzwać od gówna gimbusó itd ?bo ja tu mam 2/3 klasy tirxa moze !

Opublikowano

Cześć, jako że czytam wasze komentarze, mogę stwierdzić że są one zbędne i nijakie.

Głównie z  powodu że  piszecie że są to gildie tirexa, no dobrze, to są gildie tirexa ale po co to powtarzać?
mam nadzieje, że takie nie znane osoby nie będą nabijać "postów".

Co do pluginu, może są to gildie tirexa, ale mi to wisi chciałeś, to się postarałeś.

Dziękuję #Pozdrawiam

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

kod gildi 100% dziala nie ma z nim zadnego błedu. 

gildii*

Najpierw poćwicz ortografię, ponieważ w tym pluginie są komunikaty i troszkę jest tych słów "gildii".

Nie mam więcej pytań, już po tym stwierdzam, że gildie są słabe.

Opublikowano

Wyczuwam backdoora :)  Gildie nie działają!!! Pisze ze nieznany błąd i mam sie skontaktowac z administratorem...

... 

i wlasnie takie osoby jak ten debil nie powinny pisac w zadnym temacie

co do gildii to ...

kod gowniany 

I CO WY K***A MACIE Z TYM FINAL ????

JUZ 10 PLUGIN WIDZE W KTORYM PRZY KAZDEJ MOZLIWEJ ZMIENNEJ JEST FINAL 

Opublikowano

kod gildi 100% dziala nie ma z nim zadnego błedu. 

gildii*

Najpierw poćwicz ortografię, ponieważ w tym pluginie są komunikaty i troszkę jest tych słów "gildii".

Nie mam więcej pytań, już po tym stwierdzam, że gildie są słabe.

Są to gildie Tirexa. TIREX tak pisał (wiem, bo kiedyś testowałem ten szajs) i jak coś tu zmienił, to nie zmienił żadnych message. Uważaj, bo zapewne jest Backdoor. Poza tym, jeśli autor pluginu, czyli Tirex, nie zezwolił na publikacje jego pluginu, to normalna osoba by to uszanowała jego pracę (dużo jest bugów ale co tam) i by nie wrzucała, ale niestety jest tych jego gildii bardzo dużo na forum.

I Like OzZy,

I Like Cake!

Opublikowano

Są to gildie Tirexa. TIREX tak pisał (wiem, bo kiedyś testowałem ten szajs) i jak coś tu zmienił, to nie zmienił żadnych message. Uważaj, bo zapewne jest Backdoor. Poza tym, jeśli autor pluginu, czyli Tirex, nie zezwolił na publikacje jego pluginu, to normalna osoba by to uszanowała jego pracę (dużo jest bugów ale co tam) i by nie wrzucała, ale niestety jest tych jego gildii bardzo dużo na forum.

Ja ich nawet nie zamierzam używać, tylko po prostu dałem opinię na ten temat ;)

Opublikowano

Oto klasa gAdmin, przyznam, że bardzo zaawansowana

7138414152850901002176.jpg

własnie koncze to robić dodam w 2 patch

dzięki

to jest kilka popularnych gildi przepisanych w 1 wzorował sie pewnie na gildiach tirexa, słaby plugin nie polecam.

rozumiem twoje słowa nie mam nic przeciwko o to mi chodziło ja dałem przerobione gildie z 3/2 klasami tirexa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...