Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój generator publikacji serwerów minecraft.

Arnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was chciałbym zaprezentować wam mój generator publikacji serwerów minecraft który został odświeżony z wyglądu i zostały wprowadzone małe poprawki w kodzie.

Zapraszam do użytku codziennego 24/7h ! :D

http://arnn.pl/arnn

Pozdrawiam, Arnn.

Opublikowano

Widać że się nie starałeś. Brzydkie, okropne i rozciągnięte napisy oraz wygląd strony odstraszają. Amen.

Opublikowano

#update 07.11.14r.

• Zmieniono czcionkę
  • Zmieniono tło
  • Przesunięto reklamę
  • Dodano tło o informacji wykonawcy

Na dniach jeszcze pomyśle o zmianach, aktualizacjach, dodatkach itd.

Pozdrawiam, Arnn.

Opublikowano

Nie dałbym takiego, ani żadnego innego generatora na swoją publikację. W bardzo prosty sposób można zrobić samemu ładną, estetyczną prezentację bez prawie jakichkolwiek umiejętności oprócz wyobraźni :)

Daję 2/10 widziałem gorsze D:

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Nie dałbym takiego, ani żadnego innego generatora na swoją publikację. W bardzo prosty sposób można zrobić samemu ładną, estetyczną prezentację bez prawie jakichkolwiek umiejętności oprócz wyobraźni :)

Daję 2/10 widziałem gorsze D:

Można zrobić owszem, ale taki generator idzie na wygodne i po wygenerowaniu kodu jest ładny i przejrzysty, a te gorsze to też widziałem jak były tutaj dodane na mpc forum że zrobione z dupy i wysrane na ekran :D

Opublikowano

Można zrobić owszem, ale taki generator idzie na wygodne i po wygenerowaniu kodu jest ładny i przejrzysty, a te gorsze to też widziałem jak były tutaj dodane na mpc forum że zrobione z dupy i wysrane na ekran :D

No wiesz... Jak ktoś chce mieć ładną, przejrzystą prezentację to poświęci trochę czasu i wykona sobie pracę która będzie zachęcała do wejścia na serwer i pokazywała, że chcesz aby coś z tego wyszło. A w innym wypadku, jeżeli wpisujesz w google "Generatory serwerów Minecraft". Co to za kreatywność ? :p

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Zmień to tło, bo nieciekawie się na to patrzy.

Proponuję dodać jeszcze jakieś ozdoby np. obramowanie pól tekstowych, przycisków i powiększyć trzy ostatnie pola tekstowe. ;-)

Opublikowano

Nie podoba mi się generator, napisy takie sobie, podobny do wszystkich innych generatorów. Musisz zrobić coś unkalnego aby się wybić, ale tym na razie dużej wartości nie zyskasz. Jak na początek to jest ok, ale może być lepiej jak się postarasz.

Kappa.

Opublikowano

@Update­

-Zmieniono tło.

-Usunięto z górnego lewego roku informacje o autorze i dodano stopkę z zawartymi w niej informacjami.

-Zmieniono buttony.

-Dodano obowiązkowe wypełnienie pola by wygenerować kod.

Na dniach jeszcze zmienię stronę po generacji kodu żeby nie była taka pusta :P

Pozdrawiam, Arnn.

Opublikowano

widać, że strona zrobiona na podstawie poradnika z mpcforum który się pojawił tutaj kilka lat temu, ale jak zrozumiesz kod i zrobisz naprawdę porządny layout oraz przydatne funkcje to nie będzie najgorzej.

3.5/10 bo widać, że próbujesz coś zmienić na lepsze

wrócę do domu wieczorem, to spróbuję wymyślić coś ciekawego bo twój layout strasznie odrzuca i niepotrzebnie tak wydłuża stronę, bo żeby uzupełnić wszystkie informacje do końca to trzeba przewijać stronę

mogłeś chociaż użyć html5, a nie pisać stronę w jakiś przestarzały sposób

edit:

jak spojrzałem na kod to daję 1/10 - jak poprawisz kod (zmniejszych do jak najmniejszej ilości <br>, wywalisz <font> i tak dalej), zmienisz czcionkę np. na Calibri to dostaniesz te 3/10

Jak chcesz zobaczyć jak powinien wyglądać prawdziwy generator, to dzisiaj mogę przysiąść do komputera, poświęcić te 2 godzinki i napisać taki który będzie generował kod w JavaScript (taki generator będzie można sobie pobrać na komputer i używać offline).

// layout mam gotowy akurat znalazłem chwilę, oskryptuję go jak wrócę.

NIE BOJĘ SIĘ BOGA

• 2 lata później...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...