Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.12.2][SkyBlock] AnotherWorld

Poldek119

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 539
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest naprawde spoko
Piekne budowle i inne, pluginy dobrze skonfigurowane

Polecam

Opublikowano

KONKURS militarne  zamiłowanie zakończony

Wkrótce nowy konkurs.Obserwuj nasze forum

Liczy się tylko pasja

Liczy się tylko Minecraft !

Opublikowano

­Server 1/10

administracja wyzywa na msg mmnie

3.png

Misja 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000
04ludzik.gif

Opublikowano

­Server 1/10

administracja wyzywa na msg mmnie

Trochę Twoja opinia mnie zdziwiła gdyż uważam że mam bardzo dobrze dobrane osoby w administracji.

A skoro uważasz że ktoś z administracji jest wobec Ciebie niegrzeczny powinieneś to zgłosić do zarządu serwera.

Pozdrawiam i mam nadzieję że złożysz taką skargę bym mógł sprawdzić logi i ukarać takiego członka administracji.

Liczy się tylko pasja

Opublikowano

Fajny serwer troche jedynie wkurzaja te rangi i wgl typu : Ania z lepianki , Poldek z Szalasa xD to jest bekowe.

Ja nie lubie skyblockow ale wszystko co powinien posiadac pełnoprawny skyblock macie brakuje wam tylko dobrej reklamy poza tym forum. Nie podoba mi sie wasz sklep ale to raczej juz pod estetyke wszystkiego podchodzi, wasz technik raczej sobie dobrze nie radzi z tworzeniem stron.

Moja ocena to 8/10 za prezentacje a 7/10 za całokształt.

Zycze dalszego rozwiajnia serwera.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

serwer to jest totalne DNO !!!! Nie ma to jak grać sobie budować wyspę i w ogóle nic nie napisać na czacie i nagle po chwili komunikat Ban - Zegnam Pana,ban za nic nadany bez żadnych podstaw :) tak więc NIE POLECAM W 1000000000000% już lepsza gra jest na Singleplayer niż na tym serwerze mam nadzieję że nie będziecie tam Grali bo naprawdę nie warto bo po chwili otrzymacie bana :) 

<strong><span style="font-size:20px;">Posty : <span style="color:#008000;">50</span> :: <span style="color:#008000;">100</span> :: </span></strong>

Opublikowano

Ban nadany przez Twój nick który jest nickiem osoby która wielokrotnie atakowała nas poprzez DDos.

Jeżeli nie zgadzasz się z banem od tego jest dział UB.

Pozdrawiam

Liczy się tylko pasja

Opublikowano

hahahahahaah żeby walić DDoSy to do tego jest potrzebna Maszynka, a ja owej nie posiadam gdyż mi to jest do życia nie potrzebne :)

<strong><span style="font-size:20px;">Posty : <span style="color:#008000;">50</span> :: <span style="color:#008000;">100</span> :: </span></strong>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...