Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie serwera z modami.

affe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję osoby/osób, która zajmie się tworzeniem dla mnie paczki modów, a następnie zaimplementuje ją na serwer. Szczegóły ustalimy poprzez wiadomości prywatne. Oczywiście mam swoje wymogi, ponieważ za pracę oferuję zapłatę. Tak, więc:

• Na serwerze ma znajdować się od 60 do nawet 100 modów.

• Wszystko ma być ze sobą kompatybilne i nie może być najmniejszych problemów czy „bugów”.

• Mody muszą być ustalane ze mną, więc uprzedzam, że osoba, która się tego podejmie nie ma w pełni wolnej ręki i każdy mod musi być z mną omówiony, chyba, że dogadamy się inaczej.

• Serwer zostanie postawiony na którymś z serwisów zajmujących się hostingiem np. Craftserve.pl

• Aby uniknąć nieporozumień nie poszukuję osoby do stworzenia jedynie paczki modów, ale osoby, która również „postawi” cały serwer, tak, że wszystko będzie na nim działać.

• Liczę, również na szybkie wykonanie zadania.

• Płatności nastąpi po udowodnieniu, że serwer działa bez problemów, oczywiście mam na myśli, że wejdę na serwer i sprawdzę.

• Dla szukających drogi na skróty – nie może to być żadna z gotowych paczek. Znam prawie wszystkie i mam wymóg, aby była nowa.

Mówiąc w skrócie – chcę gotowy serwer z modami, na który wejdę i będę mógł grać. Nie chcę przy tym wykonywać żadnych zadań, więc wszystko musi być dograne na 100%.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...