Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NajPlay

Kuba_1001PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej  , spawn bardzo słaby ! To że postawiliście pare kulek voxelem czy w-e , to nie znaczy że ten wasz spawn będzie kozacki . Nad tab-listą też byście mogli po pracować .

2/10

Opublikowano

To samo co wyżej ^^ Spawn nie robi jakiegoś wrażenia, są tam tylko itemy na gildie i craftingi. Zróbcie lepszy spawn/lub pobierzcie gotowca jak nie umiecie budowac.

Opublikowano

Przegladajac ss spawnu zasmialem sie, kilka kulek ze stone, wykonanyvh z  Voxel'a i 1 glowstonowa na gorze. Spawn mozna w jakis sposob zagospodarowac, pokazujac nawet regulamin czy inne, a nie sam teren do pokazania itemkow na gildie, craftingu stoniarek i pare drzew

Wszedlem na strone i w regulamini widze ze mozna uzywac Damage Indicator, ok ale czy nie lepiej wgrac plugin dzieki ktoremu wszyscy beda widziec ile zycia ma wrog? W rankingu jest 144 graczy, a jeszce nie bylo startu ;o.

Jednak najbardziej odstrasza 10000000 punktow u jednego gracza/admina. Na dodatek lista zbanowanych graczy...

Mam nadzieje ze do piatku ogarniecie ten spawn.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

Przegladajac ss spawnu zasmialem sie, kilka kulek ze stone, wykonanyvh z Voxel'a i 1 glowstonowa na gorze. Spawn mozna w jakis sposob zagospodarowac, pokazujac nawet regulamin czy inne, a nie sam teren do pokazania itemkow na gildie, craftingu stoniarek i pare drzew

Wszedlem na strone i w regulamini widze ze mozna uzywac Damage Indicator, ok ale czy nie lepiej wgrac plugin dzieki ktoremu wszyscy beda widziec ile zycia ma wrog? W rankingu jest 144 graczy, a jeszce nie bylo startu ;o.

Jednak najbardziej odstrasza 10000000 punktow u jednego gracza/admina. Na dodatek lista zbanowanych graczy...

Ranking był testowany i będzie zresetowany i spawn taki zostanie.

img.gif

Opublikowano

Widzę, że każdy krytykuje spawn. Jak zrobiony WorldEditem w 5-10 góra 15 minut, to nie ciężko ukryć krytykę. Gildie Tirexa, stoniarki Easta (a jak nie, to zobaczymy ;0) Ale wbije i zobaczę (może stracę te 5 minut życia) Po starcie wbije tutaj i napiszę jak to wygląda.

I Like OzZy,

I Like Cake!

Opublikowano

Widzę, że każdy krytykuje spawn. Jak zrobiony WorldEditem w 5-10 góra 15 minut, to nie ciężko ukryć krytykę. Gildie Tirexa, stoniarki Easta (a jak nie, to zobaczymy ;0) Ale wbije i zobaczę (może stracę te 5 minut życia) Po starcie wbije tutaj i napiszę jak to wygląda.

To nie są gildie tirexa. Są autorskie stworzone przez naszego technika.

Przegladajac ss spawnu zasmialem sie, kilka kulek ze stone, wykonanyvh z Voxel'a i 1 glowstonowa na gorze. Spawn mozna w jakis sposob zagospodarowac, pokazujac nawet regulamin czy inne, a nie sam teren do pokazania itemkow na gildie, craftingu stoniarek i pare drzew

To samo co wyżej ^^ Spawn nie robi jakiegoś wrażenia, są tam tylko itemy na gildie i craftingi. Zróbcie lepszy spawn/lub pobierzcie gotowca jak nie umiecie budowac.

Tak jak kolega wyżej , spawn bardzo słaby ! To że postawiliście pare kulek voxelem czy w-e , to nie znaczy że ten wasz spawn będzie kozacki . Nad tab-listą też byście mogli po pracować .

2/10

Spawn jest żałosny , zrobię lepszy w 10 min .. Jak chcesz mogę to poprawić .

Poprawiliśmy spawna.

Przeniesiono godzinę otwarcia z 18:00 na 17:00

img.gif

Opublikowano

Poprawiliśmy spawna.

Mam nadzieje... Moze zamienicie ss w prezentacji, bo te stare nadal odstraszaja?

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

Ciekawy ten spawn :D

Ale, najprostrze może okazać się najlepsze ;D

Spawn nie oznacza złego serwera, ale no serio. Spawn mógł by trochę lepiej wyglądać ;)

I Like OzZy,

I Like Cake!

Opublikowano

Witam, patrząc na temat, nie nadaję mi żadnych dreszczy, serwer jak serwer "skripty - Pluginy z internetu nazwane: autorskimi"

Można prosić o jakieś dodatkowe ss'y, z powodu takiego że ten "ss" tabu, nie daję podziwu mogą być to gildie Tirexa.

#Pozdrawiam

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Witam, patrząc na temat, nie nadaję mi żadnych dreszczy, serwer jak serwer "skripty - Pluginy z internetu nazwane: autorskimi"

Można prosić o jakieś dodatkowe ss'y, z powodu takiego że ten "ss" tabu, nie daję podziwu mogą być to gildie Tirexa.

#Pozdrawiam

To nie jest plugin tirexa i nie mamy skryptów tylko pluginy.

img.gif

Opublikowano

To nie jest plugin tirexa i nie mamy skryptów tylko pluginy.

Twoja odpowiedź jest bardzo inteligentna, prosiłem o jakieś ss, i tym podobne, a ty odpowiadasz zbędnie.

"nie mamy skryptów" Ciekawe, mogę prosić o jakieś ss gildii? rankingu? i tym podobne?

patrząc na dzisiejszą działalność serwerów to są skrypty, lub pluginy z internetu...

Można ssy?

#Pozdrawiam

#Jeżeli owy administrator dał mi warna, proszę przeczytaj:

Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Na Forum nie istnieje off-topic, połowa administracja mpcforum nie wie co to "off-topic"...

Opublikowano

Jest już prawie 17:15, a nie ma serwera. Co się dzieje? :D

EDIT: Czyżby serwer dziś nie ruszy? Odpowie ktoś?

I Like OzZy,

I Like Cake!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...