Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyszlosc Strife'a

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątpię... trolle z lola zostają w lolu. ;)

Dokładnie. W stife dużo trafia się AFK ale samemu da się ugrać.

No to w koncu jak? Ludzie nawet jeszcze nie wiedza jak trollowac w strife. I sory ale nie mam zamiery ciagle grac 4v5 jak to mialem w zwyczaju wiec wasze argumenty sa slabe ze mniej trolli jak w lolu.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

No to w koncu jak? Ludzie nawet jeszcze nie wiedza jak trollowac w strife. I sory ale nie mam zamiery ciagle grac 4v5 jak to mialem w zwyczaju wiec wasze argumenty sa slabe ze mniej trolli jak w lolu.

Troll a afk to co innego. W strife nawet jak ktos strolluje to i tak nic nie da, bo sie da ugrac i to dobrze wiesz, bo w 2 wygrywalismy sami gry. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Dużo osób w ogóle nie wie jak grać i można go uznać za takiego "trolla", ale uwierz przeciwnicy też nie trzymają poziomu łatwo kierować giery

647041416238306889721.png

Opublikowano

Dużo osób w ogóle nie wie jak grać i można go uznać za takiego "trolla", ale uwierz przeciwnicy też nie trzymają poziomu łatwo kierować giery

Na początku tylko potem robi sie coraz trudniej uwierz;)

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Na początku tylko potem robi sie coraz trudniej uwierz;)

Sam nie wiem... 

Gram już 4 miesiące i idzie tak samo, poza tym masz 14 lvl, tam nie jest tak trudno.

Opublikowano

Sam nie wiem... 

Gram już 4 miesiące i idzie tak samo, poza tym masz 14 lvl, tam nie jest tak trudno.

Grałem z kumplem który ma już ponad 3k tych punktow pvp i coś koło 40 lvl i dobrało nam takich przeciwników, że nie mieliśmy co zrobic. Gram od closed bety a to konto to jest nowiutkie ;)

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Temat, który został przez Was poruszony jest dla mnie bez sensu. Nikt nie wie jaka będzie przyszłość tej gry, równie dobrze może ona upaść za parę dni z nieznanych przyczyn. Proponowałbym darować sobie przypuszczanie, gdybanie a tym bardziej porównywanie Strife do innych gier MOBA, bo wg. mnie jest to rozmowa bez celu, w tym wypadku ilu graczy tyle opinii. 

Opublikowano

Temat, który został przez Was poruszony jest dla mnie bez sensu. Nikt nie wie jaka będzie przyszłość tej gry, równie dobrze może ona upaść za parę dni z nieznanych przyczyn. Proponowałbym darować sobie przypuszczanie, gdybanie a tym bardziej porównywanie Strife do innych gier MOBA, bo wg. mnie jest to rozmowa bez celu, w tym wypadku ilu graczy tyle opinii. 

Juz jest ponad rok, więc z dnia na dzień nie padnie;)

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Bardziej tu chodziło o zainteresowanie graczy grą. 

Czy nie znudzi im się gra i odejdą.

Opublikowano

Bardziej tu chodziło o zainteresowanie graczy grą. 

Czy nie znudzi im się gra i odejdą.

I promowanie. Nervarien nabił 1000 refów ponad czyli tyle osób musiało zagrać parę gier, więc zwiększa się ilość ale nie każdy zostaje. Na streamach i yt coraz bardziej jest Strife promowany ( dla haj$u xD)

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Sorka ale jak przyszłośc ma wygladac tak jak teraz to ja nie mam zamiaru w to grać

nie dość że AFK w KAZDYM meczu bo matchmaking jest do c***a podobny, to jeszcze jak ludzie widzą że przegrywaja to wychodzą .... skutek ? rozegrałem chyba 20 meczy ostatnio [ w 60% czekalem minimum 7 min na mecz wiec ludzi duzo tez nie ma ] w tym tylko chyba 3 mecze byly do konca 5v5 reszta 2v5 1v3 itp itd błazenada i idiotyzm totalny ludzi w tej grze, a jeżeli ty panie phoenix ugrywasz gry 2v5 no to sorka ale nie wiem z jakimi randomami grasz ze wygrywasz [ no chyba oczywiscie ze jesteś w tej 5 ]. Więc sorka ale gra jest dobra ale to tylko dla tego że ukradła praktycznie wszystko co się dalo z innych gier. jedynie peciki i crafting sa ich i te systemy sa bardzo fajne . 

Osobiście uznaje gra za dobra lecz nie na tyle by przebila się przez, HotSa, LoLa, Dotę czy Smita nie ma szans ..... jako że na początku ludzie grali wlasnie za sprawa streamerow to już tego nie robia ludzi jest tak malo że na Global Czacie w godzinach szczytu widać 100 osob sorka ale nie pociąga mnie taka wiadomość.

76561198013232167.png

Opublikowano

Sorka ale jak przyszłośc ma wygladac tak jak teraz to ja nie mam zamiaru w to grać

nie dość że AFK w KAZDYM meczu bo matchmaking jest do c***a podobny, to jeszcze jak ludzie widzą że przegrywaja to wychodzą .... skutek ? rozegrałem chyba 20 meczy ostatnio [ w 60% czekalem minimum 7 min na mecz wiec ludzi duzo tez nie ma ] w tym tylko chyba 3 mecze byly do konca 5v5 reszta 2v5 1v3 itp itd błazenada i idiotyzm totalny ludzi w tej grze, a jeżeli ty panie phoenix ugrywasz gry 2v5 no to sorka ale nie wiem z jakimi randomami grasz ze wygrywasz [ no chyba oczywiscie ze jesteś w tej 5 ]. Więc sorka ale gra jest dobra ale to tylko dla tego że ukradła praktycznie wszystko co się dalo z innych gier. jedynie peciki i crafting sa ich i te systemy sa bardzo fajne . 

Osobiście uznaje gra za dobra lecz nie na tyle by przebila się przez, HotSa, LoLa, Dotę czy Smita nie ma szans ..... jako że na początku ludzie grali wlasnie za sprawa streamerow to już tego nie robia ludzi jest tak malo że na Global Czacie w godzinach szczytu widać 100 osob sorka ale nie pociąga mnie taka wiadomość.

Prze HotSa sie przebije bo malo kto ma do niego dostep i juz tak nie czekaja gracze na niego bo podobno go skopali. 

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...