Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyszlosc Strife'a

IdleSolution

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sadzicie- gra ma przyszlosc, moze zdobyc duze rzesze fanow, czy przegra z lolem i umrze po roku?

Ja obstawiam, że z LoL'em nie ma szans, wiele innych gier też próbuje być w szczycie, więc wątpię, dodatkowo polega na tym samym

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Lola pobija już ale z smite lub dota nie ma co równać. Może mało graczy ale to beta a gra przednią.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Przeciez lol ma duzo wiecej ludzi niz dota czy smite, jakby polaczyc liczbe ludzi w smicie i w docie to nie wiem czy by nie bylo mniej niz w lolu

No tak ale przez to jest lepsza bo graja bardziej ogarniete osoby. Duzy plus ze jest po angliesku a nie polsku, więc małe dzieci sie nie zleca jak to bylo z wydaniem pl wersji lola. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Nie nie nie nie po pierwsze gra polega praktycznie na tym samym co LoL nie wiem poco takie rzeczy teraz na rynku robić jedyna gra która może przebić lola względem ilości graczy to aktualnie SMITE ponieważ wiele różni się od tych produkcji tak mi się wydaje tak samo z dota 2 gruby hajs dają z tej gry na różne turnieje :) i myślę że to zachęci graczy 

Opublikowano

Nie nie nie nie po pierwsze gra polega praktycznie na tym samym co LoL nie wiem poco takie rzeczy teraz na rynku robić jedyna gra która może przebić lola względem ilości graczy to aktualnie SMITE ponieważ wiele różni się od tych produkcji tak mi się wydaje tak samo z dota 2 gruby hajs dają z tej gry na różne turnieje :) i myślę że to zachęci graczy 

Ale oni chociaż coś robią z grą a nie dodają bezuzyteczna skiny tylko dla hajsu od dzieciaków a serwery padają i pełno cziterów. Gra może nie będzie popularna tak jak lol ale jest jak dla mnie lepsza propozycją. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Ale oni chociaż coś robią z grą a nie dodają bezuzyteczna skiny tylko dla hajsu od dzieciaków a serwery padają i pełno cziterów. Gra może nie będzie popularna tak jak lol ale jest jak dla mnie lepsza propozycją. 

LoL już traci graczy przez te problemy z L# i BoL'em coraz więcej osób od LoL'a odchodzi niby tak ale blizzard nie powinien brać się za takie gry jak już mówiłem są na rynku dwie super gry SMITE oraz DOTA 2

dota może być zamiennikiem dla lol'a a smite odskocznią od jednostajności :) 

Opublikowano

No tak, tylko ze DOTA 2 jest ekstremalnie trudna a lol casualowy, jezeli lol upadnie nie sadze ze ludzie przezuca sie na produkcje valve tylko beda szukac czegos latwiejszego, tylko pytanie czy to bedzie strife? To zalezy juz od S2 games. Boje sie, ze HOTS moze pobic wszystko, bo samo to ze stworzyl ja blizzard ... Ale nie wypowiem sie bo nie gralem, ciezko do alfy sie dostac

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Moim zdaniem z lolem nie ma najmniejszych szans w lola gra prawie każdy w lola lub dote 2  jeśli chodzi o gry moba.

Nie prawda bo ja nie gram. Skonczylem na 2 sezonie jak jeszcze bylo elo i nie bylo numerkow przy dywizjach wtedy mialem golda i gralo sie midonie. Teraz wbilem 30 lvl wygralem 8/10 i gold iv i kupa 0 poziomu gry i same dzieci piszące "zrubcie blu bafa" Strife trzyma jak na razie poziom i się dobrze rozwija. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Nie prawda bo ja nie gram. Skonczylem na 2 sezonie jak jeszcze bylo elo i nie bylo numerkow przy dywizjach wtedy mialem golda i gralo sie midonie. Teraz wbilem 30 lvl wygralem 8/10 i gold iv i kupa 0 poziomu gry i same dzieci piszące "zrubcie blu bafa" Strife trzyma jak na razie poziom i się dobrze rozwija. 

Boze Phoenix ten twoj hejt na lola jest wkurzajacy. Nie raz gralem w goldzie i brazie i na 50 gier moze 2-3 razy troll sie trafil. Co do Strife to pozyje z rok a potem gracze o tym zapomna. Gralem kilka gierek sam ale w wiekszosci z Phoenixem i jakos nie wroze tej grze wielkiej przyszlosci. Crafting to najgorsze co moze byc w grze moba plus pety jak w simsach

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Boze Phoenix ten twoj hejt na lola jest wkurzajacy. Nie raz gralem w goldzie i brazie i na 50 gier moze 2-3 razy troll sie trafil. Co do Strife to pozyje z rok a potem gracze o tym zapomna. Gralem kilka gierek sam ale w wiekszosci z Phoenixem i jakos nie wroze tej grze wielkiej przyszlosci. Crafting to najgorsze co moze byc w grze moba plus pety jak w simsach

Stwierdzam fakty o lolu stracilem na niego 2-3 lata i zaluje bo kiepska gra i tyle. Nie mow ze sie nie fajnie nam gralo niemiec ;D Pety to fajne urozmaicenie i robia za takie spelle ;d

"Upadli powstaną"

Opublikowano

W tej grze jedynie co mi sie podoba, to ze mozemy tcos kupic dalej od sklepu, ale musimy czekac az nasz zwierzaczek przyniesie to :)

Nie nasz zwierzaczek a kurier. W docie tez tak jest.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

No tak ale przez to jest lepsza bo graja bardziej ogarniete osoby. Duzy plus ze jest po angliesku a nie polsku, więc małe dzieci sie nie zleca jak to bylo z wydaniem pl wersji lola. 

I tak spotkasz gimbaze która bedzie tylko przeszkadzać w grze.

Opublikowano

I tak spotkasz gimbaze która bedzie tylko przeszkadzać w grze.

Fakt. Ale ja jeszcze zadnego trolla nie spotkalem ani gimba, więc jest bajecznie ;d

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Wątpię... trolle z lola zostają w lolu. ;)

Dokładnie. W stife dużo trafia się AFK ale samemu da się ugrać.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Mam pytanko, czy wiadomo kiedy będzie oficjalny start gry i kiedy zakończy się beta?

Beta zakonczy sie jak bedzie offiial. Podobno w 2k15 ale jeszcze nikt nie wie dokladnie. 

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...