Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Xantis.pl - Otwarte beta testy! Zapraszamy!

Maxrik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czysta deila  ^_^ lecz mogę się mylić bo to tylko prezentacja.

Zrobiliście coś autorskiego ?

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

Tak nawiasem http://prntscr.com/52zsmr to maszyna z vultr za parę dolców beka.

@BeliarMt2

hahahahhaah Ale zdążyłeś się zorientować że to nie nasze ip co nie? To ip z cloudflare więc znowu ci nie wyszło :)

@Up.

Na start zwiększamy max level do 200, dodamy nowy dungeon, mape, misje, set zbroi i broni

Opublikowano

@BeliarMt2

hahahahhaah Ale zdążyłeś się zorientować że to nie nasze ip co nie? To ip z cloudflare więc znowu ci nie wyszło :)

@Up.

Na start zwiększamy max level do 200, dodamy nowy dungeon, mape, misje, set zbroi i broni

Na Deila był też 200lvl <3, Bronie na prezentacji wyglądają identycznie, a jakie mapy dodaliście i dungeony? Wnioskuje, że nic nie zrobiliście, tak?

Opublikowano

@BeliarMt2

@Up.

178.217.191.19.Dobra niech będzie,że vps hosteam heh

Opublikowano

Od razu jak zobaczyłem wstęp to pomyślałem sobie że już to widziałem na 10 prezentacjach ... czysty gotowiec.

ddz8gi.png

Opublikowano

szczerze mówiąc nie macie szans na wybicie przy takim projekcie

serwer jest po prostu słaby.

powodzenia życzę :)

Opublikowano

@BeliarMt2

No i widzisz znowu nie trafiłeś. Ani w serwerownię ani w maszynę :) Posiadamy dedyk 16gb ram z zewnętrznym firewallem  i internetem 1gb/s :)

Nom.Czyżby gruby? ;)

Opublikowano

Z pełnym szacunkiem, przestańcie ludzi robić w konia. Z godziny na godzinę pojawia się coraz więcej dowodów na wasze oszczerstwo. Tutaj ss z prezentacji innego serwera, na stronie ss z prezentacji emperiusa. Dajcie sobie spokój i weźcie się za coś 'swojego'. Nie polecam.

Opublikowano

Czy ty rozumiesz co to znaczy wyjdź z tego tematu czy ci mam to przeliterować? Nie pisz tu bo cię nie trawie człowieku. Siedź dalej sobie w tym swoim małym świecie z myślą jaki to nie jesteś z*******y :)

Opublikowano

Czy ty rozumiesz co to znaczy wyjdź z tego tematu czy ci mam to przeliterować? Nie pisz tu bo cię nie trawie człowieku. Siedź dalej sobie w tym swoim małym świecie z myślą jaki to nie jesteś z*******y :)

I o c**j spinasz.Skoro to Ty, to chill.Mój mały świat?To powiedz coś nt. swojego bo o moim chyba wiesz wszystko.Skoro mnie nie trawisz to powiedz czym Cie skrzywdziłem?Jakieś kompleksy?

Opublikowano

@BeliarMt2

Prosiłem kilka razy o kulturę w tym temacie. Nie słuchacie jak mówię spokojnie i ty jeszcze pytasz czym mnie krzywdzisz? Jak chcesz pogadać dawaj na pw ja się położę na ziemi i pogadamy na równym poziomie :) Tutaj jest forum publiczne a ja niestety nie jestem tak chamską osobą jak ty. Jeszcze powie ci gimbus że kompleksy masz... nie mogę mówi to ten co od wczoraj pisze jak bez głowy w tym temacie. Człowieku opanuj się bo jakby to policzyć to napisałeś w tym temacie z 7 takich samych postów.

I wytłumacz mi co to znaczy ".Skoro to Ty to chill." bo jakoś nie mogę pojąć jak te zdanie przetłumaczyć na polski.

@up 

Dziękuję za opinię :)

Opublikowano

Nie żeby coś ale po to są prezentacje by gracz/konkurent mógł zobaczyć i wyrazić swoje zdanie na temat owego serwera a wyganianie to zwykły brak argumentu na zarzuty które tutaj dostałeś czyli kłamstwo btw. ponawiam pytanie oraz zadaję kolejne Takie pytanie czy są tutaj jakieś ciekawe misje z przydatnymi bonusami do wojen/pvp? A kolejne pytanie to czy na dungeonach da radę iść z dobrym eq w 3/4 osoby czy trzeba większą ekipę? :D

Opublikowano

Tak po to są prezentacje, ale nie po to żeby pisać 10 razy to samo a to jest mój temat i nie pozwolę sobie na spam.

Na dungeon starczą ogarnięte 2osoby :) Co do bonusów to tak są z misji u biologa oraz tych które zostaną dodane na start :)

Opublikowano

Tak po to są prezentacje, ale nie po to żeby pisać 10 razy to samo a to jest mój temat i nie pozwolę sobie na spam.

Na dungeon starczą ogarnięte 2osoby :) Co do bonusów to tak są z misji u biologa oraz tych które zostaną dodane na start :)

10 razy to my widzieliśmy ten sam serwer pod różnymi nazwami, więc przestań już kłamać, że to nie są pliki Neudii, Deilii etc.

Nie polecam serwera - asfen w team - 100% neudia.eu

Zgadzam się w 100%.

To moja ostatnia opinia. Dziękuję.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na [HA]Xray (zmienia nicki jak rękawiczki [możecie go też kojażyc jako Ligtning/Boa/TinoX]).Osoba ta nie potrafi nic zrobić porządnie gdy coś mu nie wychodzi to mówi:''[...]chyba jeszcze nie dorosłem do serwera metin2.Może za 2 lata spróbuje... i odchodzi z teamu a kilka h póżniej prosi czy może dojść spowrotem-jakis niestabilny emocjonalnie ( xD).Serwer postoi tydzień/miesiąc.

btw.rozmowa z [HA]Xray:

http://ifotos.pl/zobacz/Untitledp_wpwhqwa.png/

EDIT:po 3 minutach na ich ts'ie ban bez powodu ;d : http://ifotos.pl/zobacz/Untitledp_wpwrnpr.png/

Opublikowano

Nie polecam ze względu na [HA]Xray (zmienia nicki jak rękawiczki [możecie go też kojażyc jako Ligtning/Boa/TinoX]).Osoba ta nie potrafi nic zrobić porządnie gdy coś mu nie wychodzi to mówi:''[...]chyba jeszcze nie dorosłem do serwera metin2.Może za 2 lata spróbuje... i odchodzi z teamu a kilka h póżniej prosi czy może dojść spowrotem-jakis niestabilny emocjonalnie ( xD).Serwer postoi tydzień/miesiąc.

btw.rozmowa z [HA]Xray:

http://ifotos.pl/zobacz/Untitledp_wpwhqwa.png/

EDIT:po 3 minutach na ich ts'ie ban bez powodu ;d : http://ifotos.pl/zobacz/Untitledp_wpwrnpr.png/

Boa to 15 letnie dziecko które nic nie potrafi miałem przyjemność z nim rozmawiać może ja za stary ale fakt faktem i tutaj bym się zgodził z kolegą lecz każdy kto stawia a przynajmniej 99 % osób to osoby mające 15 18 20 lat wiec czego ty możesz się spodziewać po takich osobach ? jak oni co 2 gie słowo ty k... ty ch... itd bo przecież wiedzą lepiej oni są ważni moim skromnym zdaniem skoro takie osoby są w teamie tego serwera ten serwer nie ma żadnej przyszłości nawet jak by go w 100 % odbugowali co raczej im się nie uda bo na piątek z tego co mi wiadomo ma być start ^^^^^^^^

Opublikowano

Pliki Deilii po raz kolejny wałkowany. Nie polecam, odradzam gry, tylko stracicie czas. W ogóle to nie rozumiem sensu robienia bety, skoro administrator 2 strony wcześniej zapewniał, że pliki są od kolegi, odbugowane w 100% :) Gdzie sens? Gdzie logika? CHŁOPAKI !?

Poza tym skoro Asfen jest w teamie, to serwer padnie szybciej niż się tego wszyscy spodziewają, prostym przykładem jest Jego ostatni "projekt" - od samego początku "ktoś" miał dostęp do bazy xDD i było wesoło. Serwer nie został szybko wyłączony, bo dużo ludzi chciało się pobawić kosztem Asfena, szkoda mi tylko Thail'a :x 

No nic, nie pozdrawiam i nie polecam. 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...