Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Xantis.pl - Otwarte beta testy! Zapraszamy!

Maxrik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Beta myślimy ze będzie do piątku.

@BeliarMt2

Nie będę ci udowadniał kim ja jestem. Pracowałem przy wielu grach i nie tylko serwerach prywatnych. Skończyłem swoje szkoły i nie pozwolę sobie aby jakiś dzieciak który ledwo skończył podstawówkę mnie obrażał, czy was rodzice juz nie uczą szacunku do starszych?

Kończę z tobą rozmowę i proszę abyś się juz tu nie udzielał.

@topic

Zapraszam do udziału w becie.

Kolejny powod do jebnięcia śmiechem.Skoro skończyłeś swoje szkoły jak to twierdzisz to czemu nie widzę tutaj żadnych twoich autorskich nowości czy inny super pro elo wyjebistych rzeczy.Podstawówka powiadasz?Niech będzie przynajmniej nie mam IQ ogórka jak Ty w tym momencie.Mam szacunek do prawdziwych a nie gówien,które idą jak najłatwiejszą ścieżką,żeby tylko zedrzeć z graczy hajs i uciec jak pizdy.Powiedz mi tak na koniec object usunięte , questy sprawdzone i sh make'owane czy zostawiłeś je na sucho? Pewnie po tym jak to napisałem otworzysz każdy quest w notepadzie i je sprawdzisz xD

Opublikowano

Xantis.pl jest serwerem tworzonym z pasją przez profesjonalny i zgrany zespół

ludzi, którzy są gotowi poświęcić wiele godzin abyś ty mógł grać bez bugów i lagów!.

Sądzimy, że w dzisiejszych czasach, gracze potrzebują

dobrego i stabilnego serwera, który nie jest kolejnym z serii " pod IS".

Dajemy Wam możliwość gry i serdecznie Was zapraszamy,

pod warunkiem, że będziecie przestrzegać i egzekwować  naszego regulaminu.

Boże czemu tak pierdolicie od samego początku? Pliki Deila.eu 3x NIE i dziękujemy.

Ile już było serwerów w których admini nam wmawiali że oni zmienili cały serwer - a bugi i wszystko to samo.

Poza tym jaki to technik, który korzysta nie z swoich plików? Tydzień może będzie działać o ile ktoś wbije na serwer.

Piotrek miał rację - coraz więcej badziewia wychodzi i przez to serwery, które są zrobione porządnie tracą graczy.

Opublikowano

Proszę o zaprzestanie kłótni oraz pisania postów typu "gotowiec", wszystkie takie wypowiedzi będą traktowane jak spam.

To lepiej poproś o ss weryfikacyjne bo nawet kod jest skopiowany gotowy, tak samo gotowe pliki neudii nawet im się nazw mpc nie chciało zmienić. Jak dla mnie to fake.

Opublikowano

Dlaczego używacie grafiki z serwera Neudia.eu?

Cała prezentacja skopiowana.

Proszę moda o zamknięcie bo nie mają praw do tej prezentacji. :)

Nawet nic nie pozmienialiście nie polecam 3x.  :unsure:

Opublikowano

Kolejna Odsłona Asfen :D?

No cóż.

Pliki są na gotowca walnięte ale są tez z prezentacji dobre.

Sam serwer może być dobry i przyjemny do grania.

Ale bacząc na administracjee..

W każdym bądź razie powodzenia.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

@topic

SS dodane :)

@up 

Dziękuję za opinie :)

@Ramzesek

Grafika jest(lub była) udostępniona na forum, niestety znowu ci nie wyszło.

//Ps. Przestaje odpowiadać na wszystkie hejty, od teraz możecie mówić do siebie :)

Opublikowano

@topic

SS dodane :)

@up 

Dziękuję za opinie :)

@Ramzesek

Grafika jest(lub była) udostępniona na forum, niestety znowu ci nie wyszło.

//Ps. Przestaje odpowiadać na wszystkie hejty, od teraz możecie mówić do siebie :)

Bo tak na prawdę nie masz czym odpowiedzieć.Zabrakło argumentów.

Opublikowano

Dlaczego używacie grafiki z serwera Neudia.eu?

Cała prezentacja skopiowana.

Proszę moda o zamknięcie bo nie mają praw do tej prezentacji. :)

Nawet nic nie pozmienialiście nie polecam 3x.  :unsure:

Grafika autorstwa wrednej która ją udostępniła więc prawa są tylko i wyłącznie jej ;)

PS: Serwera nie polecam ponieważ nie podoba mi się z kilku najważniejszych rzeczy jakie tu zauważyłem a mianowicie :

- Nic ciekawego,

- Nie pisząc że sam gotowiec bo to już chyba wie każdy ale pliki są według mnie lipne i nie ciekawe,

-" Xantis.pl jest serwerem tworzonym z pasją przez profesjonalny i zgrany zespół" pozwól to pierw ocenić graczom a później nazywaj się profesjonalistą razem ze swoją ekipą,

- okropne sety broni zbroi nie wszystkie bo 2 ostatnie idzie jeszcze jakoś do innych zbroi przystosować zaś zbroje lekko pozytywne bo chyba są to jedyne kolory hwangów które jakoś normalnie wyglądają 
- Te świecenie z skrzydłami jest okropne :( 
-"Sądzimy, że w dzisiejszych czasach, gracze potrzebują

dobrego i stabilnego serwera, który nie jest kolejnym z serii " pod IS"." co do tego cytatu powiem tak nie ma serwera który nie był by pod is zaś są serwery które nie potrafią dobrze is'u zorganizować ;) prócz tego jeżeli chcecie dobry serwer to musicie czymś zachęcić bo osoba która ciągle szuka jakiegoś serwera wchodząc po kilku prezentacjach można powiedzieć że widzi to samo ...

- Ss'y które możemy zobaczyć na stronie z (Empe*usa) :< także wszystko jest tutaj na gotowca co tym bardziej mnie odpycha bo z przyzwyczajenia wiem że taki serwer długo nie postoi no chyba że ma dobrze zorganizowaną reklame, btw. życzę powodzenia z prowadzeniem serwera.

Opublikowano

Kolejna Odsłona Asfen :D?

No cóż.

Pliki są na gotowca walnięte ale są tez z prezentacji dobre.

Sam serwer może być dobry i przyjemny do grania.

Ale bacząc na administracjee..

W każdym bądź razie powodzenia.

To nie jest asfen sam mam beke z tego xD #potwierdzone_info

Serwer nie polecam bo dziury w luj :D 

Opublikowano

Polecam. Z administracją można się dogadać. Są normalni, a nie jak większość(Mam serwer to jestem lepszy od Ciebie) haha :D.

Jeszcze raz Polecam. ^_^

da270045f997aed311b13ea95ec42bb9.gif

[50] - [100] - [150] - [200]  - [250] - [300] - [350] - [400]

Opublikowano

Kolejna deila i nic nie zmienili poza npc. To samo co na neudia.eu. Nie nudzi Was robienie tego samego i liczenie za zyski? Deila.pl/Deila.eu/Neudia.eu/Xantis.pl <3 Grałem na deila.eu. Miałem maksymalny lvl i nie widzę żadnej różnicy. Dajecie to samo i myślicie, że np. taki jak ja będę grał na tym samym czymś? Wy ''jotpee arjmi'' nie macie i youtubera 200k subów żeby wciskać nam tu to samo poraz ''x''

Opublikowano

Co do strony to nie jest emperiusa :) Było udostępnione psd od kurlz'a więc je zakodowałem. Strona emperiusa jest zbyt dziurawa żeby na niej cokolwiek stawiać. Strona jest w wiekszosci zakodowana prze zemnie.

@up. 

To dopiero beta jest na start zostanie zwiekszony max level i dodany nowy dungeon / mapa / sety / bronie. :)

26osob na testach po samej zapowiedzi na mpcforum, bez żadnej reklamy :) można? Można.

Zapraszamy na testy.

Opublikowano

Pliki nie są wasze, strona też nie. Nawet porządnie nie umiecie prezentacji zrobić, nie mówiąc o forum. Cóż, nie zagram. Powodzenia.

Opublikowano

Strona jest zakodowana przeze mnie a layout kurlz wstawił do neta kiedyś. I nie, nie jest to strona emperiusa :) Więc strona jest jak najbardziej nasza. Pliki są ciągle edytowane przez nas, ileż można mówić? Kolejne takie posty będą raportowane.

// Shoutbox dodany na forum

Opublikowano

Strona jest zakodowana przeze mnie a layout kurlz wstawił do neta kiedyś. I nie, nie jest to strona emperiusa :) Więc strona jest jak najbardziej nasza. Pliki są ciągle edytowane przez nas, ileż można mówić? Kolejne takie posty będą raportowane.

Proszę Cię. Sam siebie oszukujesz. W jednej części zdania piszesz, że kurlz wstawił do neta, a w drugiej że jest wasza. Przeczytaj to jeszcze raz... 

Tak w ogóle mam prawo tutaj wypowiedzieć się na ten temat. 

Ps. Podobno nie macie reklamy. To co tam robi npc "Typowy ThailGT" ?

+ Bez sensu jest to, że aby wejść do 'krypty' potrzebne są perły. 

2+ Pisząc prezentację serwera na którym CHCECIE ZAROBIĆ powinniście postarać się stosować podstawowe zasady interpunkcji. ( kropki na końcu zdania, duża litera na początku ) No proszę was... Serce się kraje gdy patrzę na to.

3+ Żyjemy w kraju zwanym Polską, zakładam iż serwer również jest polski. To dlaczego nie ma polskich znaków w belkach prezentacji?

4+ PROSZĘ NIE OKŁAMYWAĆ iż serwer nie stoi na plikach Deili. Nawet nie zrobiliście sami ss'ów do prezentacji. ( patrz spoiler )

5y8J5lh.pngUs5hyXh.png 

Dobrze panie ooTToN może byś mi tak wytłumaczył dlaczego próbujesz nas hejtować? Czyżby jakaś trauma z dzieciństwa czy poprostu żal że ktoś coś ma a ty nie? Może tak ukazał byś trochę kultury zamiast arogancji? 

Trauma z dzieciństwa. Ileż razy można używać tego samego zwrotu...

To tyle...

Opublikowano

Cholera człowieku a ty czytać nie umiesz? Nie potrafisz rozróżnić słowa "layout" od słowa "strona" / "kodowanie" ? 

Specialnie dla ciebie

Strona = Zakodowana

Layout = Nie zakodowana(sama grafika)

Proszę cię wyjdź stąd.

Opublikowano

Cholera człowieku a ty czytać nie umiesz? Nie potrafisz rozróżnić słowa "layout" od słowa "strona" / "kodowanie" ? 

Specialnie dla ciebie

Strona = Zakodowana

Layout = Nie zakodowana(sama grafika)

Proszę cię wyjdź stąd.

Strona = kod + grafika. Więc nie wciskaj mi bajery, że jest to wasze, bo nie jest. Tak jak ponoć pliki.

Aby kogoś przekonać powinniście chociaż czymś zachęcić. A tutaj pliki nie są wasze, grafika, prezentacja. Marne zero.

Opublikowano

Nie żeby coś ale skoro stronę "kodowałeś" to co robią tam ss'y z prezentacji tamtego serwera, tym bardziej nie polecam po prostu boicie się powiedzieć prawdy że korzystacie z gotowych plików co nie jest złe jeżeli się je naprawi ;)

PS: Takie pytanie czy są tutaj jakieś ciekawe misje z przydatnymi bonusami do wojen/pvp? :)

Opublikowano

nie żebym się wtrącał w rozmowę ale czytam od a do z cały temat i nie lubię oszustów i to jest z meila od was po rejestracji na forum a kto nie wieży to niech sobie sam sprawdzi

[/url]">http://33898046319698369552.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...