Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Są jeszcze jakieś bugi na Privatewars.pl

FajnyNick625

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nabiłem sobie juz 13 wiosek. xD a inne prywatne serwery np infernal-wars.pl bug na bugu wysylam wojsko przemuje wioske a tu mi pokazuje ze nie mam wojskmi nie przejęło wioski. A w zagrodzie miejsca nie ma..

Opublikowano

Typowy bug przy lagach spowodowanych przez Hackera.

Niestety tam też jest problem z tym samym gościem.

Ma to swoje plusy jak podbijesz swoją wioskę możesz zrobić 2x więcej wojska , ale ban z miejsca.

Opublikowano

Na privatewars jest taki bug mam chyba z 2k gliny ide na mape i mam full gliny 1.2mln.

To jest takie coś że gdy masz podgląd wioski to surka wtedy nie leci tak jak powinna (surka wtedy leci jak by prędkośc była ze 100)  więc trzeba odświeżać stronę żeby wiedzieć ile ma się na prawdę surki.

Opublikowano

No niestety ale Hacker upodobał sobie privatewars.

Dziś gra poszła z nowego serwera proszę o testy i informacje o zauważonych nieprawidłowościach

Opublikowano

@Lionheart233. pisałeś coś o Ezazie :)

To nawet nie jest hacker :)

5 min i mam jego nazwisko i adres :)

Pisz na PW to coś spróbuję zadziałać.

Wiem,że to nie on bo mam z nim kontakt na facebooku :)

Opublikowano

Skoro znasz się na tych sprawach sprawdz co to za IP , które występwało na każdym z kont jakie wymieniłem gdzieś wyżej :)

Może uda ci się rozszyfrować je i sprawić gościowi niespodziankę w postaci DoSa lub jakiegoś robaczka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...