Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blue Login Panel by FeistyGraphic

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

497991414954030247153.jpeg

Czyszcząc pulpit i ogólnie komputer natrafiłam na takie coś. Nie wiem dokładnie czemu miało to służyć, może robiłam to z nudów.

Może komuś się przyda :)

DL:

http://www44.zippyshare.com/v/1157876/file.html
https://www.virustotal.com/pl/file/e9fecd8d9f3129d931dc4d2817533162ba8ba9b53397c31252b42aa13ae3f41a/analysis/1414954129/
Opublikowano

Obrót o 90 stopni + jakiś motyw na górze np. z nazwą serwera i odpowiednie rozplanowanie przycisków mogłoby dać ciekawszy efekt. Nie będę słodzić na siłę, bo nie jestem tego typu osobą więc napiszę wprost - masz szereg lepszych prac, ale jakby nad tą posiedzieć trochę to też by wyszło coś ciekawego.

Opublikowano

Obrót o 90 stopni + jakiś motyw na górze np. z nazwą serwera i odpowiednie rozplanowanie przycisków mogłoby dać ciekawszy efekt. Nie będę słodzić na siłę, bo nie jestem tego typu osobą więc napiszę wprost - masz szereg lepszych prac, ale jakby nad tą posiedzieć trochę to też by wyszło coś ciekawego.

Gdybym nad tym posiedziała, to bym to sprzedała, a nie udostępniła za freeko :P

Opublikowano

Nawet ładnie się to prezentuję, widzę Wredna co raz lepsze robisz te PSD logowania do metina.

Oby tak dalej a będzie co raz lepiej.

Możliwe że wykorzystam zakoduję sobie i zobaczymy jak się prezentuję.

Łap tego lajka.   ^_^

Opublikowano

Gdybym nad tym posiedziała, to bym to sprzedała, a nie udostępniła za freeko :P

Myślę, że to było inaczej. Pokazałaś projekt, ktoś to wyśmiał, chciał coś innego lub poprawionego to olałaś go i wrzuciłaś na MPC. Mentor Wredna, oooo dziękujemy. :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

Myślę, że to było inaczej. Pokazałaś projekt, ktoś to wyśmiał, chciał coś innego lub poprawionego to olałaś go i wrzuciłaś na MPC. Mentor Wredna, oooo dziękujemy. :)

ooooo, wypierdalaj. :)  Nie znasz Sandry i nie wiesz jakie ma podejście do klientów i ile z siebie daje przy zleceniach więc skończ.

Praca ładna, to jest PSD tak? Jeżeli PSD to można się pobawić i coś z tego fajnego wycisnąć bo fakt, troche rzeczy bym tu zmienił ale ogólnie wiadomo praca jak zawsze na poziomie, dzięki za wstawke ;)

Opublikowano

ooooo, wypierdalaj. :)  Nie znasz Sandry i nie wiesz jakie ma podejście do klientów i ile z siebie daje przy zleceniach więc skończ.

Praca ładna, to jest PSD tak? Jeżeli PSD to można się pobawić i coś z tego fajnego wycisnąć bo fakt, troche rzeczy bym tu zmienił ale ogólnie wiadomo praca jak zawsze na poziomie, dzięki za wstawke ;)

Ogarnij się. Wypierdalaj to możesz mówić do swoich funfli z podwórka, a nie do mnie.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Na 100% nie :) Fakt, faktem, że gdyby klientowi się nie spodobało i chciał coś innego, to udostępniłabym taki projekt, ale tym samym wykonała dla niego od nowa robotę, zgodnie z jego wytycznymi.

Ogólnie ten plik psd jest z czerwca, naprawdę nie pamiętam czemu to miało służyć, możliwe, że robiłam to dla siebie, z nudów. Brakowało tylko kilka buttonów, więc je dorobiłam na szybko i postanowiłam, że wstawie na forum i na moim facebook'u dla tych, którzy nie mają takiej możliwości i sami nie mogą stworzyć/nie mają pieniędzy na grafikę. :)

Opublikowano

Praca ładna, ale czy pasuję to w jakimś stopniu do metina?

Hm, zalezy :) Ludzie mają rożny gust, nie każdy idzie w kierunku azjatyckiego klimatu. Mam nadzieje, że Polacy, tak jak Niemcy, czy inne kraje, gdzie mt2 również jest popularny zauważą, że w mt2 "azji" jest mniej niż więcej i otworzą się na inne klimaty graficzne :)

Opublikowano

Hm, zalezy :) Ludzie mają rożny gust, nie każdy idzie w kierunku azjatyckiego klimatu. Mam nadzieje, że Polacy, tak jak Niemcy, czy inne kraje, gdzie mt2 również jest popularny zauważą, że w mt2 "azji" jest mniej niż więcej i otworzą się na inne klimaty graficzne :)

Nie ma takiej opcji, rozmowa z przeciętnym Niemcem, a przeciętnym Polakiem to dzień do nocy, robienie interesów także.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Naprawdę świetna praca.

Zasysam, gratuluję talentu.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Może komuś się przyda, jak mówił @Inkscape , można coś z tym sensownego zrobić.

Co do tego czy praca jest dobra czy nie jest dobra to jest kwestia względna - jest za darmo więc chyba więcej mówić nie trzeba. 

Jednakże na MPC chcieli by najlepiej wszystko i to najlepsze, za co inni mają chleb - ale no cóż, typowe polaczkowate myślenie.

Ktoś coś wrzucił to jest gównem - bo widziałem lepsze ... 

Teraz porównując do @Mizune masz rację. Niemiec bardziej doceni cudzą pracę, jednakże u nich jest inna waluta, więc pieniężnie to wiadomo , że inaczej wygląda :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Nie ma takiej opcji, rozmowa z przeciętnym Niemcem, a przeciętnym Polakiem to dzień do nocy, robienie interesów także.

Patrząc na to z perspektywy czasu, jakiś czas temu nagle powstał welki bum w grafice do mt2 na zasadzie "ma być wsio w azjatyckim klimacie". Biorąc na przykład chociazby stare, jak i aktualne projekty zielska, kingsory itp. Nie było czegoś takiego, głównym priorytetem było wyróżnienie serwera, a nie robienie wszystkiego "na jedno kopyto". Niemcy, Turcy itp nie maja jakiś takich "zboczńeń", tylko Polacy. Wedlug mnie, jeżeli Polacy nie "dopuszczą" do siebie innych tematyk graficznych zaraz powstanie jeden, mdły, niewyróżniający się schemat każdego polskiego serwera :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...