Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blue Login Panel by FeistyGraphic

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patrząc na to z perspektywy czasu, jakiś czas temu nagle powstał welki bum w grafice do mt2 na zasadzie "ma być wsio w azjatyckim klimacie". Biorąc na przykład chociazby stare, jak i aktualne projekty zielska, kingsory itp. Nie było czegoś takiego, głównym priorytetem było wyróżnienie serwera, a nie robienie wszystkiego "na jedno kopyto". Niemcy, Turcy itp nie maja jakiś takich "zboczńeń", tylko Polacy. Wedlug mnie, jeżeli Polacy nie "dopuszczą" do siebie innych tematyk graficznych zaraz powstanie jeden, mdły, niewyróżniający się schemat każdego polskiego serwera :)

Polacy są zbyt tępi na to żeby mając niebieski klucz i niebieskie drzwi, spróbować go wsadzić w inne.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Patrząc na to z perspektywy czasu, jakiś czas temu nagle powstał welki bum w grafice do mt2 na zasadzie "ma być wsio w azjatyckim klimacie". Biorąc na przykład chociazby stare, jak i aktualne projekty zielska, kingsory itp. Nie było czegoś takiego, głównym priorytetem było wyróżnienie serwera, a nie robienie wszystkiego "na jedno kopyto". Niemcy, Turcy itp nie maja jakiś takich "zboczńeń", tylko Polacy. Wedlug mnie, jeżeli Polacy nie "dopuszczą" do siebie innych tematyk graficznych zaraz powstanie jeden, mdły, niewyróżniający się schemat każdego polskiego serwera :)

Wiesz co... to zależy. Czym innym jest strona główna, interface clienta lub tło logowania, a czym innym modele mobów które odbiegają tematyką od gry. O ile w interface jest coraz większa swoboda, to jeśli chodzi o modele osobiście wolę, by pozostał klimat ten że tak to nazwę "metinowy". A co do podziału Polska vs świat... nie bez powodu nie robię interesów z Polakami. Nie warto, bo Polacy chcą najtańszym kosztem mieć jak najwięcej. Później się jeszcze licytują i na litość biorą... Po co się męczyć skoro Turkowi rzucisz dane do przelewu i czekasz aż się pojawi na Twoim koncie? Ja nie utrudniam sobie życia, Wam też to polecam. :)

Opublikowano

Wiesz co... to zależy. Czym innym jest strona główna, interface clienta lub tło logowania, a czym innym modele mobów które odbiegają tematyką od gry. O ile w interface jest coraz większa swoboda, to jeśli chodzi o modele osobiście wolę, by pozostał klimat ten że tak to nazwę "metinowy". A co do podziału Polska vs świat... nie bez powodu nie robię interesów z Polakami. Nie warto, bo Polacy chcą najtańszym kosztem mieć jak najwięcej. Później się jeszcze licytują i na litość biorą... Po co się męczyć skoro Turkowi rzucisz dane do przelewu i czekasz aż się pojawi na Twoim koncie? Ja nie utrudniam sobie życia, Wam też to polecam. :)

W końcu ktoś to napisał :) 

Handel z polaczkami się kończy tak, że za kod który chcesz z 300zł to tak się rozwinie rozmowa, że w końcu najlepiej jak byś dał mu za darmo , bo widział gdzieś już inny lepszy i dowali z tekstem , że podjebałeś go od kogoś innego. Ale no cóż co zrobić, innym wystarczy proste zdanie "I want for it 70$" i nic więcej czekamy na przelew. Ale MPC przez ostatnie lata bardzo się zejsrało - od strony metina ( nie wiem jak inndziej bo nie uczestniczę tam ) pewnie i tak większość osób to zlewa. Ale taka jest szokująca prawda, że polak polakowi wrogiem :)

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Mimo, że jesteś debilem to masz rację +

@Wredna Może polecimy kiedyś na balety?

omvwi3.jpg

Specjalista
Opublikowano

Z*********e się prezentują.

Plusa zostawiam.

P.S @Wredna mam pytanie,czy można wykorzystać elementy tej grafiki to czegoś innego?

Bo nie napisałaś o tym więc wolę się zapytać.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Z*********e się prezentują.

Plusa zostawiam.

P.S @Wredna mam pytanie,czy można wykorzystać elementy tej grafiki to czegoś innego?

Bo nie napisałaś o tym więc wolę się zapytać.

Myślę, że nie będzie problemu :-) oby tego nie sprzedawać :-)
Opublikowano

Hm, zalezy :) Ludzie mają rożny gust, nie każdy idzie w kierunku azjatyckiego klimatu. Mam nadzieje, że Polacy, tak jak Niemcy, czy inne kraje, gdzie mt2 również jest popularny zauważą, że w mt2 "azji" jest mniej niż więcej i otworzą się na inne klimaty graficzne :)

Co ma gust ludzi do wydawcy gry? Metin to metin, a nie science fiction.

Mimo, że jesteś debilem to masz rację +

@Wredna Może polecimy kiedyś na balety?

Tak, z dzieckiem w brzuchu. A tak w ogóle dorośnij chłopcze na balety. ;)

50596142255057180250.png

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...