Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot na elity

Gamerowsky

Rekomendowane odpowiedzi

Legenda
Opublikowano

Botów nie ma. Masz dostępne dodatki, które pokazują Ci gdzie respią się i czasy ich.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Botów nie ma. Masz dostępne dodatki, które pokazują Ci gdzie respią się i czasy ich.

Bota można zrobić mając podstawową wiedzę na temat nawet AutoIT.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Takie boty są ryzykowne, bo najprawdopodobniej administracja moze sprawdzic co za addony używasz.

Jadę na takim bocie z rok jak nie więcej i żadnego addona nikt mi nie sprawdził, sam pisałem. Dodatek sam atakuje na walce automatycznej :P

Znalezione obrazy dla zapytania amfetamina

Opublikowano

Ja jakieś pół roku temu znalazłem na Youtube "Bot" AutoIT w którym to wycinało się część wyglądu np. Elity II, i przycisku auto w walce a on wyszukiwał gdy pojawiły się na ekranie i klikał w dane miejsce, klikał dopóki obrazek nie znikł czyli dopóki nie zatakowało e2 i nie kliknęło auto. Później miałem format i do tej pory nie mogłem go znaleźć ... jeśli ktoś coś by wiedział... Ikonka miała literkę A i ważył około 2,6mb 

+ & like tyle dla mnie znaczą :)

mysz.gif

Opublikowano

Ja jakieś pół roku temu znalazłem na Youtube "Bot" AutoIT w którym to wycinało się część wyglądu np. Elity II, i przycisku auto w walce a on wyszukiwał gdy pojawiły się na ekranie i klikał w dane miejsce, klikał dopóki obrazek nie znikł czyli dopóki nie zatakowało e2 i nie kliknęło auto. Później miałem format i do tej pory nie mogłem go znaleźć ... jeśli ktoś coś by wiedział... Ikonka miała literkę A i ważył około 2,6mb 

Są 100 razy lepsze sposoby niż szukanie po pikselach...

TuByłaSygnatura.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...