Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Polacy i zabawa podczas DCS na Horus LC

MiyoChang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze, gratuluję bugowania. Taka wygrana to żadna wygrana. :P Szkoda konta, bo bana raczej wyłapiecie. 

Po drugie, "SweetDream" - kojarzę tego typa, czy to ten co podawał, że ma 30+ lat, jego imię Michał i że ma córkę Marikę, która się później okazała jego siostrą? xD

Opublikowano

Jak dla mnie najgorsze co może być to wykorzystywanie bugów w expie/ grody itp Rozumiem usunięcie animacji bo mamy słabego kompa lub lepiej nam idzie na bossach Ale bugi na dcs Żenada :P 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

MICHAŁEK, siema, jak tam Twoja mama, ciocia, wujek, siostra, brat cioteczny, żona i córka w jednym? :D

P.S C*****a nazwa gildii, nie pasuje do Michałka.

Opublikowano

Heh nie wiem kto gra tym palladynem ale na pbi dcs-a nie zdobędziesz :P  Ogólnie fajne ss-y :D 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

No co wy się dziwicie. Przecież Michałek niczego uczciwie by nie potrafił zdobyć ;3 Więc mnie to akurat nie dziwi.

Poza tym grody zdobyte bugiem to żadna frajda.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Heh nie wiem kto gra tym palladynem ale na pbi dcs-a nie zdobędziesz :P  Ogólnie fajne ss-y :D

PBI zostalo poniewaz za szybko wbilem lvl cap :)

Opublikowano

Na niektórych serwerach tego typu rzeczy są tak łatwo dostępne, że niektórzy sobie je odpalają dla frajdy, dla "jak największej zapełnionej ilości pasków buffów". :D

SS'y nie są fajne, tak jak mówiłam i jak mówiła osoba trochę nade mną - zdobywanie na bugach to żadna frajda. Jeżeli widać, że coś takiego się dzieje to serwer długo nie wytrzyma. 

Opublikowano

Dlaczego by nie skorzystac jesli mozna? Ja sam korzystam z kazdego buga z jakiego znajde w grze (nie tylko lc) a pozniej patrze jak cebulaczki sie spinaja

Po pierwsze, gratuluję bugowania. Taka wygrana to żadna wygrana. :P Szkoda konta, bo bana raczej wyłapiecie. 

Po drugie, "SweetDream" - kojarzę tego typa, czy to ten co podawał, że ma 30+ lat, jego imię Michał i że ma córkę Marikę, która się później okazała jego siostrą? xD

O lol jeblem xD

Opublikowano

Dlaczego by nie skorzystac jesli mozna? Ja sam korzystam z kazdego buga z jakiego znajde w grze (nie tylko lc) a pozniej patrze jak cebulaczki sie spinaja

O lol jeblem xD

Kolega ma tutaj racje , nie ma czegos takiego jak zakaz uzywania buga , jesli jest mozliwosc i admin tego nie wykryl przed nami . wiec to wyglada jak najbardziej legallny sposob na zdobycie grodu. :)

P.S Sposob MOZE i jest glupi ale zabawy przy tym bylo i to jest najwazniejsze :)

Opublikowano

Przestan pisać swoje zyciowe problemy. I wkoncu zajmij się swoim dzieckiem.

Kolejna cwaniara. Znajdzcie sobie facetow. Poruchajcie się z nimi i co tam jeszcze chcecie :) A nie 24/7 siedza na tym forum i głupoty tylko w glowie :)

Pozdrawiam Was dziewuszki xD

A ty przestan pisać znowu swoje zale :)  I powiedz mi kiedy mnie znowu zachęcisz swoimi namiętnymi smsami ? :) Typu " Lod" " Zrobie dobrze " itp

Opublikowano

Kolega ma tutaj racje , nie ma czegos takiego jak zakaz uzywania buga , jesli jest mozliwosc i admin tego nie wykryl przed nami . wiec to wyglada jak najbardziej legallny sposob na zdobycie grodu. :)

P.S Sposob MOZE i jest glupi ale zabawy przy tym bylo i to jest najwazniejsze :)

Pierwsze słyszę? 

Na każdym serwerze prywatnym w regulaminie jest coś takiego jak: "bug exploit". Przeczytajcie sobie regulaminy gier, gdzie gracie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...