Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7 Dni] Kicha­

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę odwołanie.

To jest temat "Największe idiotyzmy na MPCforum". Nie obraziłem go pisząc ten post, tylko napisałem prawdę. On mnie też tam może wstawić i napisać dokładnie to samo, w końcu od tego jest ten temat. Jeśli dla Ciebie ten ban jest słuszny, to powiedz mi jaki sens ma tamten temat, skoro już od samem nazwy można zostać sprowokowanym, po dodaniu kogoś właśnie tam? Dla mnie idiotyzmem jest, że pisze "Umiem pisać po polsku" a błędy sadzi przy większości zdań. Idiotyzmem jest, że osoba, która uchodzi za jednego z większych hejterów i trollów pisze "Uprzejmy, miły, bezkonfliktowy". Idiotyzmem można również uznać, że ktoś leci na każdą możliwą rangę, chociaż wie, że się nie dostanie.

Nigdzie w moim poście nie napisałem, słów wulgarnych, które mogą go dosyć mocno dotknąć.

Do tego prośba, skoro skomentowanie czyjejś aplikacji na kidmoda negatywnie jest prowokacją, osoba pisząca post niżej dot. mojej aplikacji sprzed kilku msc. i pokazująca skargi, na mnie, które były pisane dla beki przez ludzi, z którymi nigdy nie miałęm do czynienia (podkreślę, że skargi sprzed wielu msc.) też niech dostanie bana, bo również sobie powiem, że mnie to prowokuje i chcę go zacząć obrażać.

Podsumowując - skoro to temat o idiotyzmach forum, to czemu za napisanie tam postu jest ban? Wnoszę o UB.

Pozdrawiam - miłego dnia.

Admin Cienia
Opublikowano

Jesli ktoś posiada zastrzeżenia odnośnie kandydata na kidmoda, to należy przedstawić je tylko za pomocą PW do administracji lub gm.

Dodatkowo niewłaściwe cechy danego aplikanta nie upoważniają Cię do robienia z niego pośmiewiska i siania zamętu na forum

Ban zostaje.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...