Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

n2iphuZ.jpg

Nasza strona jest jeszcze w budowie, info znajdziecie na serwerze.

Wersja minecrafta : 1.7.5

ip serwera: 97kabakpl.redcraft.pl

Posiadamy własny sklepik zapraszamy: http://kabserv.xaa.pl/sklep/sklep.html

Kontakt :

- email : [email protected]

- gg : 10208419

- Szukamy kogoś kto chętnie zrobił by reklamę naszego serwera na youtube, wynagrodzimy to super vipem.

*~* Przy pierwszych 10 graczach robimy losowanie na Vipa ! *~*

Przypominam, że serwer dopiero wystartował :)

Opublikowano

WTF ? ile wy k***a macie właścicieli  ?

Neutral ^^

Nawet cie nie było na serwerze, budowanie zajeło nam dużo czasu, jedna osoba nie dała by rady, nasza 3 czyli ja MarquezPL, TheBodziak, 97KabakPL jesteśmy ekipą która już od dawna zajmowała się takimi sprawami, a kolega tylko nabija posty jak widzę, więc raport leci.

Opublikowano

akurat siedziałem bokiem to mi się dobrze czytało tą prezkę xD

Co do serwera to prezentacja bardzo ładna, zachęcająca do wejścia na serwer. Zachęciliście mnie tak więc na pewno wejdę, pogram i ocenię jak to na serwerze wygląda. Co do slotów to szału nie ma ale mam nadzieję, że rozkręcicie serwer i będzie więcej slotów oraz osób :D

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Niezła reklama , serwer też ogarnieta administracja. Zapraszam. jak bedzie 10 graczy to bedzie konkurs na vipa

Opublikowano

Zaczne od tego ze administratorowie sa mlodzi, ale o dziwo nie ma z nimi zadnego problemu, od startu serwera, chociaz 1 jest w grze, tak samo na ts3, i jesli ktos ma jakis problem sa bardzo pomocni,

Sklepy i ceny sa zrownowazone,w stosunku do dropu a takze nie ma tak, ze "nooby" odrazu beda latac w diaxowym eq, tu mozna liczyc na rownosc bo prawie wszystko trzeba zdobyc samemu, wiec nie da sie tutaj nudzic bo ciagle jest cos do robienia. 

Serdecznie polecam i zapraszam na serwer. - Sat

-Buu ; )

-I'm princess ; *
Opublikowano

Wbiłem na serwer, było trzech właścicieli. Zaczęliśmy rozmowę co tak graczy nie ma, i ogólnie. Chwila ciszy i sypnałem:

-Nie obrazicie się jak przetestuję waszego Anty Cheata? :D

W odpowiedzi dostałem Bana.

''Wolę by ma córka zaczęła się sypać. Niż żeby mój syn wsypał jakiegoś typa''

Opublikowano

@1361622928-U485574.png#KUSH Dostałeś bana bo sam nas prowokujesz.

W regulaminie pisze :

3.Zabrania się używania Modów/Cheatów/Tekstur które w znacznym stopniu ułatwiają rozgrywkę.

Oraz.

4. Wszystkie kary wymierzane są według nie ustawionego taryfikatora.. (Administrator ma prawo zbanować bez powodu)

Dziękuje.

Opublikowano

Landek

To był żart... Chciałem trochę rozluźnić atmosferę po chwili ciszy. Dzięki za kolejny powód do (NIE)zagrania na tym serwerze.

''Wolę by ma córka zaczęła się sypać. Niż żeby mój syn wsypał jakiegoś typa''

Opublikowano

"autorskie skrypty" Skrypty raczej nie sa powodem do dumy, a wrecz przeciwnie.
Co do serwera. Kiedy wy te serwery zaaktualizujecie do 1.7.9... 1.7.9 jest juz od kilku miesiecy, a serwery dalej na 1.7.2

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

@xMaxer Czym mamy się żalić, z powodu jakiegoś małego hejterka który widzi tylko błędy? Twoje skrypty? proszę cie coś takiego pisze się w sekundę. Zaimplementowaliśmy własne skrypty, jakie? :
- menu dla graczy : /menu
- menu dla vipa : /vm
- menu dla svipa : /svm
- Blokowanie /pl, /plugins (Twoja twórczość jak widzę opiera się tylko na "Trudnych do wykonania skryptach" A nie.. sory ty tego nie potrafisz..)
- Własny skypt na drop expa ze stone
- Własny skrypt na drop z stone

Więcej nie chce mi się wymieniać, więc jak masz spinać przysłowiową dupkę, polecam użyć troszkę maści od "Czarnych Owiec" bo widzę że może ci się przydać.
Wracając nawet nie podasz swojego wieku na profilu, jaka szkoda. pewnie znam powód. Jeżeli dalej chcesz kontynuować swoje dziecinne przemyślenia w stylu ""autorskie skrypty" zalicie sie czy chwalicie?"
Są bezsensowne. A co do zmiany na 1.7.9. Zawsze można zapytać normalnie, bo widzę ze według ciebie używając w zdaniu wulgaryzmów coś wniesiesz w konwersacje, no to się kolego mylisz.

Mam na dzieje ze odpowiedziałem na twoją odpowiedz w temacie. Chciałbym zobaczyć ciebie robiącego serwer, ciebie robiącego reklame, piszącego skrypty.

I jeżeli dalej masz chęć wypowiedzenia się na ten temat zapraszam na ts3 cale info dostaniesz na serwerze, nie zaśmiecaj forum swoimi bezsensownymi wypowiedziami.

Powodzenia i dobranoc

Opublikowano

@xMaxer Czym mamy się żalić, z powodu jakiegoś małego hejterka który widzi tylko błędy? Twoje skrypty? blokada /pl ? proszę cie coś takiego pisze się w sekundę. Zaimplementowaliśmy własne skrypty, jakie? :

- menu dla graczy : /menu

- menu dla vipa : /vm

- menu dla svipa : /svm

- Blokowanie /pl, /plugins (Twoja twórczość jak widzę opiera się tylko na "Trudnych do wykonania skryptach" A nie.. sory ty tego nie potrafisz..)

- Własny skypt na drop expa ze stone

- Własny skrypt na drop z stone

Więcej nie chce mi się wymieniać, więc jak masz spinać przysłowiową dupkę, polecam użyć troszkę maści od "Czarnych Owiec" bo widzę że może ci się przydać.

Wracając nawet nie podasz swojego wieku na profilu, jaka szkoda. pewnie znam powód. Jeżeli dalej chcesz kontynuować swoje dziecinne przemyślenia w stylu ""autorskie skrypty" zalicie sie czy chwalicie?"

Są bezsensowne. A co do zmiany na 1.7.9. Zawsze można zapytać normalnie, bo widzę ze według ciebie używając w zdaniu wulgaryzmów coś wniesiesz w konwersacje, no to się kolego mylisz.

Mam na dzieje ze odpowiedziałem na twoją odpowiedz w temacie. Chciałbym zobaczyć ciebie robiącego serwer, ciebie robiącego reklame, piszącego skrypty.

I jeżeli dalej masz chęć wypowiedzenia się na ten temat zapraszam na ts3 cale info dostaniesz na serwerze, nie zaśmiecaj forum swoimi bezsensownymi wypowiedziami.

Powodzenia i dobranoc

Po pierwsze, w sygnaturze pisze ze ludzie na forum nie potrafią uzywac opcji szukaj. Gdybyś czytał z zrozumieniem to bys zauwazyl ze on sie nabija z takich ludzi. Po drugie, kto tu spina dupe? Ziomek przeczytaj jeszcze raz co napisałes. Po trzecie, moze autor tamtego postu ceni swoją prywatnosc. MPC to nie jest FB nikt nie musi podawać swoich prywatnych danych jesli nie chce.

@Edit

Zauważyłem też iz nie potrafisz zniesc krytyki.

@Edit 2

W sekunde mozesz napisać jedno lub dwa słowa.

hihihi hehehe hahahaha...

Opublikowano

Po pierwsze, w sygnaturze pisze ze ludzie na forum nie potrafią uzywac opcji szukaj. Gdybyś czytał z zrozumieniem to bys zauwazyl ze on sie nabija z takich ludzi. Po drugie, kto tu spina dupe? Ziomek przeczytaj jeszcze raz co napisałes. Po trzecie, moze autor tamtego postu ceni swoją prywatnosc. MPC to nie jest FB nikt nie musi podawać swoich prywatnych danych jesli nie chce.

Mpc to nie jest portal spolecznosciowy zebym wiek podawal. Moge ale nie musze.

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

@Endrimaris

Wracając.

Nie odnosiłem się do sygnatury, przytoczyłem przykład. 

Jasne może się nabijać mnie to nie obchodzi.

Z jakiegoś powodu trzeba sobie tą prywatność cenić.. If you know what i mean.

Wspomniałeś że nie potrafię znieść krytyki. Potrafię, ale wytłumacz mi czy jest to konstruktywna krytyka? :

"autorskie skrypty" zalicie sie czy chwalicie? 

Co do serwera. Kiedy wy ku**a te serwery zaaktualizujecie do 1.7.9...

Jeżeli gościu wypisałby co jest nie tak, co mu się nie podoba co moglibyśmy zmienić, brał bym pod uwagę te rzeczy, ale takiej bez sensownej krytyki nie da się niestety brać pod uwagę.

Nie wiem czy mam teraz racje, ale miło że xMaxer przyprowadził kolegów.

@xMaxer

Zedytowowaliście z kolegą jak widzę plugin arcade, żadnego problemu w tym niema, kodowanie jest proste, ale podziwiam prace:) 

Mam nadzieje że wasze arcade wyjdzie.

Dziwi mnie kilka rzeczy, czemu nie podasz swojego wieku, czemu nie odezwiesz się na materiale. Nie wiem, nie mi o tym decydować. Ale po konstrukcji zdań, i po ich długości stwierdzam że dużo lat kolego nie posiadasz

Dobranoc.

@Edit

Aha, bo bym zapomniał 

"Piekny spawn" - ciekawe, ja co innego widzialem.

Ja wiem, nie każdemu musi się podobać czyjaś twórczość, rozumiem jeżeli już krytykujesz coś, napisz czemu ci się on nie podoba :)

Opublikowano

@Endrimaris

Wracając.

Nie odnosiłem się do sygnatury, przytoczyłem przykład. 

Jasne może się nabijać mnie to nie obchodzi.

Z jakiegoś powodu trzeba sobie tą prywatność cenić.. If you know what i mean.

Wspomniałeś że nie potrafię znieść krytyki. Potrafię, ale wytłumacz mi czy jest to konstruktywna krytyka? :

Jeżeli gościu wypisałby co jest nie tak, co mu się nie podoba co moglibyśmy zmienić, brał bym pod uwagę te rzeczy, ale takiej bez sensownej krytyki nie da się niestety brać pod uwagę.

@xMaxer

Zedytowowaliście z kolegą jak widzę plugin arcade, żadnego problemu w tym niema, kodowanie jest proste, ale podziwiam prace:) 

Mam nadzieje że wasze arcade wyjdzie.

Dziwi mnie kilka rzeczy, czemu nie podasz swojego wieku, czemu nie odezwiesz się na materiale. Nie wiem, nie mi o tym decydować. Ale po konstrukcji zdań, i po ich długości stwierdzam że dużo lat kolego nie posiadasz

Dobranoc.

@Edit

Aha, bo bym zapomniał 

Ja wiem, nie każdemu musi się podobać czyjaś twórczość, rozumiem jeżeli już krytykujesz coś, napisz czemu ci się on nie podoba :)

Moze dlatego sie nie odezwalem, bo to nie moj filmik? 

Gdybys umial korzystac z internetu zobaczylbys ze sa filmiki z glosem :)

Sygnaturka o tobie mowi. 

kodowanie jest proste

Nie skomplikowane? To czemu na waszym serwerze sa skripty a nie pluginy?

Zedytowowaliście z kolegą jak widzę plugin arcade

Moglbys podac oryginal tego pluginu? Arcade to prywatny projekt, wiec nie wiem jakim cudem moglismy go edytowac (Ja tego nie pisze!)

Znalazlem tylko "Arcade" na dev bukkit org ale tam sie nie da pobrac i nie dalo - downloads: 0

To teraz mowie

1. Nie bardzo mnie to obchodzi ze macie autorskie skripty...

2. Piekny spawn? Sam to raczej musze ocenic.

3. Milion hologramow - lagi

4. Skrypty nie sa powodem do dumy.

@Edit a i jeszcze bym zapomnial

że dużo lat kolego nie posiadasz

Na Mpcforum nie ma ograniczen wiekowych :) 

Dobra koniec spamu, bo ci temat zamkna...

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

Moim zdaniem skrypty nie są powodem do dumy, a wręcz przeciwnie.

Plugin Arcade nie jest żadną edycją a moim prywatnym projektem nad którym ciągle pracuję. Nie znam innego pluginu o podobnym działaniu (oprócz PGM) oraz nazwie.

Czy mógłbym prosić o jakiś link do tego oryginału Arcade, byłbym wdzięczny.

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Opublikowano

Wraz z kolegami zastanawiamy się, czy warto tutaj grać... :)

Moglibyście wystosować, co jest warte uwagi? 

Pozdrawiam, Loukey.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...