Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AzethMeron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, cześć, witajcie! Jestem Azeth i na kanale MeronEntertainment działam już od ponad roku. W tym czasie osiągnąłem liczbę 100000 wyświetleń, 586 widzów i kilku tysięcy łapek w górę. Co tworzę? Przede wszystkimi tłumaczenia minecraftowych piosenek (takich jak Take Back the Night, Dragons, Never say Goodbye i Where my diamonds hide) a także ciekawą publicystykę. Kilka dni temu ukończyłem też pierwszą w moim portfolio mapę PvP (Wojny Mobów) Bardzo chciałbym także zacząć kręcić machinimy, ale do tego trzeba niemałych umiejętności i póki co nie daję sobie z tym rady. Na to jednak też przyjdzie czas. Tymczasem, serdecznie polecam wam moją serię Tłumaczeń piosenek. Enjoy!

Link do playlisty - https://www.youtube.com/playlist?list=PL9qS39kIRtC7hG5zMszd4T13z0CFyr-9-

Nowe tłumaczenia staram się robić co tydzień, ale odkąd poszedłem do LO mam z tym spore problemy, Może uda się w następny weekend?

Where my diamonds hide - Mineworks Animations

Take Back the Night - CaptainSparklez

Dragons - Mineworks Animations

Never Say Goodbye - ThnxCya (feat. MRCK)

New World - SkyDoesMinecraft (feat. Kamikazer)

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kilka zdań nieco inaczej brzmi, niż w oryginałach, ale to nawet lepiej. Dzięki temu lepiej brzmią po przetłumaczeniu. 

Oby tak dalej  :)

Opublikowano

Szczerze mówiąc spodziewałam się czegoś gorszego. Jedyne, co mi się nie podobało, to intro. Cała reszta - super.

KLIKNIJ

ABY PRZEJŚĆ DO PREZENTACJI ODCINKA ZWIĄZANEGO Z LEAGUE OF LEGENDS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...