Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Raiden™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wesolych-swiat-napis.gif

Witajcie!

Pewnie długo oczekiwany przez was temacik miśki happy.png

Tak jak obiecałem, a także na waszą prośbę event będzie dosyć podobny do Eventu Halloween.

Przedmioty do zdobycia prawie się nie zmieniły. Jedna z większych zmian jaka zaszła to to,że Zwierzaczek Kostek został zamieniony na Knuuda.

Oto jak wygląda:

a2kxx.png

Przejdźmy jednak do opisu eventu,który nie jest za bardzo skomplikowany, aby każdy go zrozumiał i mógł się troszkę dorobić smiling.png

1. Na czym w skrócie polega event?

Event polega na dropieniu Skrzynek Wiecznej Zimy. Możemy je zdobyć z wszystkich metinów +25Lv.

Szansa na zdobycie skrzyni to 40%.

Oto jak prezentuje się skrzynia:

2u4pyfk.png

2. Co możemy zrobić ze skrzynią?

1) Skrzynie możemy zawiesić na choinkę, która znajduje się w każdym pierwszym mieście. Zawieszając skrzynie możemy zdobyć kolejny poziom Eventu. Maksymalny poziom to 10. Czym większy poziom, tym więcej skrzynek trzeba zawiesić. Za każdą skrzynię otrzymujemy nagrodę. Za awans na kolejny poziom eventu otrzymujemy 3 losowe nagrody. Za 10 poziom otrzymujemy zwierzaka  - Knuud.

2) Skrzynie możemy także otworzyć. Możemy zdobyć z niej kostiumy i jakieś wspomagacze. To odkryjecie sami.

3. Co ile możemy zawieszać skrzynkę na choince?

Skrzynie Wiecznej Zimy możemy zawieszać co 30min.

4. Czy zawieszanie Skrzynki Wiecznej Zimy może się nie powieść?

Tak, jednak szansa na pomyślne zawieszenie skrzyni wynosi 85%.

To by było na tyle. Myślę,że Event bardzo wam się spodoba. Do zdobycia są także przedmioty z itemshop, nie tylko zwierzak.

Data rozpoczęcia Eventu: 19.12.14r. godz. 15:00

Data zakończenia Eventu: 27.12.14r.

Życzenia:

Życzę wam pięknych,spokojnych i wesołych świąt, spędzonych z rodziną. Oczywiście nie zapominajcie o Lastivii. Życzę wam wszystkiego co najlepsze. ~ Administracja Lastivia.eu s2.

Opublikowano

Polecam gra się fajnie i co najważniejsze stabilnie :).Na serwerze odbywa się event świąteczny więc można troche zarobić na start ! ;)

Opublikowano

Team ma ten serwer tak głęboko w d... że to masakra.Żeby przez cały dzień nie naprawić dwóch zwalonych channeli???Serwer dobry ale team to jest porażka totalna...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam serwera,dlaczego ?

1.Administracja nie interesuje sie graczami

2 Serwer jest zrobiony tylko na hajsy

3 Eventy sa robione raz na rok...

4 Administracja wyzywa graczy

5 Serwer nie dopracowany 

6 Czesto wywala ze serwa 

7 Administracja daje youtuberowi lvl upy 

Najgorszy serwer jaki widziałem :)

Opublikowano

5 Serwer nie dopracowany 

6 Czesto wywala ze serwa 

Uzasadnij to może Hmm... Niby dużo osób ma pliki s2 to niech pokażą logi <HIHI> Słuchaj bez dowodów to nic nie wskórasz. Wiem lepiej co się dzieje ze względu że mam 101% dostępu do wszystkiego ^^. Nie olewamy graczy siędze na TS jest taki kanał pogaduchy z administracją i dyskutujemy wspólnie garstką ludzi. Eventy Hmm może co 5 min chciałbyś ZUO :)?
Opublikowano

Uzasadnij to może Hmm... Niby dużo osób ma pliki s2 to niech pokażą logi <HIHI> Słuchaj bez dowodów to nic nie wskórasz. Wiem lepiej co się dzieje ze względu że mam 101% dostępu do wszystkiego ^^. Nie olewamy graczy siędze na TS jest taki kanał pogaduchy z administracją i dyskutujemy wspólnie garstką ludzi. Eventy Hmm może co 5 min chciałbyś ZUO :)?

przecież ty nawet serwera włączyć nie umiesz..

5 Serwer nie dopracowany 

6 Czesto wywala ze serwa 

spokojnie, s3 już niedługo wychodzi.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

@Mat3o wystraczy ogladnac nagranie jak rzekomo pan R3spect wbijal lvl napoczatku mial 37 pelerynek pozniej 50 iles , w ekwipunku mial tylko tyle.Pozatym powiedzial ze Nie chcial nas zanudzac wbijaniem lvl,godzina jest caly czas zaslonieta.Gdy bylo ciecie bylo widac obok respecta Admina.Zapomnialem dodac ze administracja nie przywrocila kilku kont po aktualizacji totalnie leja na graczy.

Skopiowane z FanPage

A czo to się stało z aktywnością? Ojojo ;(
Czyżby kupował sobie wyświetlenia??
1 Dzień = 2,100 wyśw.
13 Godzin = 367 wyśw.
Coś przed wami ukrywa? Hmm... Ufajcie mu dalej,już na niego szykuję fajny film. Czekajcie cierpliwie *.

Administracja oszukuje graczy jak widac powyzej poczym Admin:Shaggy przeprasza legala poczym kolejny raz go wyzywa i osmiesza :

Skopiowane z FanPage:

Przecież taki R3spect to by legala na strzał ściągnął
https://www.yout*be.com/watch?v=jzksFdaSbRI

Wiekszosc ciekawszych postow zostaly usuniete przez admina,pozdrowienia Sram na lastivie nikomu nie polecam,przynajmniej jak jest taka ekipa

@Edit kolejne klamstewko Admina 900 graczy wystarczy zobaczyc na to,tak wiem screen stary,ale teraz i tak jest mniej graczy  :)

post-775249-0-04848300-1420478184_thumb.jpg

A tak wlasnie administracja uwielbia swoich ytuberow ;) 

post-775249-0-21003000-1420478310.jpg

Opublikowano

przecież ty nawet serwera włączyć nie umiesz..

spokojnie, s3 już niedługo wychodzi.

Nom nie umiem włączyć serwera. Teraz wypier na swój Bevi** i jak nie wiesz co umiem a co nie to się nei wypowiadaj. Ja Zapraszam na serwer. Pozdrawiam [GM]xMateo. Niedługo jakiś evencik ^^
Opublikowano

Nom nie umiem włączyć serwera. Teraz wypier na swój Bevi** i jak nie wiesz co umiem a co nie to się nei wypowiadaj. Ja Zapraszam na serwer. Pozdrawiam [GM]xMateo. Niedługo jakiś evencik ^^

Nie sap do Weight'a, bo do pięt mu nie dorastasz zerze. Co do serwera, nie polecam wałek na wałku, chociaż zapowiadał się dobrze. Jak długo postoi? Kto wie, miesiąc może, i ruszą z kolejnym projektem (kopia) s3 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...