Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Raiden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kilka pytań na szybko:

1. Jaka sytuacja ze skillami - postaci są zbalansowane, czy jedna dominuje drugą?

2. Czy można bez problemu dropić, czy jest pełno dropków i mało metków?

3. Szansa na wejście Instrukcji to 65% tak, a potem kamyczki Duchowe z jaką szansą wchodzą? (nie znalazłem w prezce)

4. Jak często odbywają się eventy?

5. Czy można liczyć na pomoc na serwerze, czy każdy gra dla siebie? (głównie słowną co i jak)

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam.

Kilka pytań na szybko:

1. Jaka sytuacja ze skillami - postaci są zbalansowane, czy jedna dominuje drugą?

2. Czy można bez problemu dropić, czy jest pełno dropków i mało metków?

3. Szansa na wejście Instrukcji to 65% tak, a potem kamyczki Duchowe z jaką szansą wchodzą? (nie znalazłem w prezce)

4. Jak często odbywają się eventy?

5. Czy można liczyć na pomoc na serwerze, czy każdy gra dla siebie? (głównie słowną co i jak)

1. Zbalansowane ;). Każda Klasa jest równa

2.Można Dropić czemu nie? Każdy dropi

3.Kamyki50% co 2h ale sa diamenty co nie trzeba czekać

4.Nie Umiem Ci odp na to pytanie bo nie rozumiem do końca przekazu

5. Ale od kogo...?

Opublikowano

Dobrze pograłem chwilę więc mogę wystawić opinię....

Serwer jest jak typowy HARD, na początku tak myślałem, lecz szybko się myliłem - jest (W końcu) fajnie zrobionym mediumem bez miliardów broni/zbroji i 250lvl. Jest to klasyk, lecz czas kreowania postaci/ekwipunku zajmuje nam o wiele mniej czasu, niż na podobnych serwerach (Tyle, że podobne do tego to są HARD, ale to nie zmienia postaci rzeczy).

Graczy jest sporo, jak na dzisiejsze standardy Metinowe mogę spokojnie stwierdzić, że gra ok. 700-800 graczy. Wczoraj koło 22 jak byłem ch1 m1 jinno był ogrom sklepów na placu.

Polecam serdecznie ten serwer, niech ludzie wbijają, eventy fajne będą a przedewszystkim... Niech Administracja nie idzie w stronę poprzedników i tego nie spierdoli!

Pozderki. ;)

­graphic.png

Opublikowano

1. Zbalansowane ;). Każda Klasa jest równa

2.Można Dropić czemu nie? Każdy dropi

3.Kamyki50% co 2h ale sa diamenty co nie trzeba czekać

4.Nie Umiem Ci odp na to pytanie bo nie rozumiem do końca przekazu

5. Ale od kogo...?

o i pojawił się gm Mateo który to banuje za nic :) No gratuluję adminstracji na serwerze.

No to sobie kup chłopie komputer xdd Już nikogo nie kickuje.

Niszczy mnie wasz ból dupy już :D

Wiem,że padnie,ale chyba jeszcze nie teraz,ani w najbliższym czasie:

qsrubp.jpg

A i co z tego jak 800 jest online jak z tego 300 dropków/shopów i takich dupereli a tak btw te 500 osób nie kupi/kupiło sm więc serwer i tak padnie ja tam gram bo gildia gra ale wyjdzie jakiś fajny serwer to gildią idziemy, topka już sprzedaje eq (99lvl) ,tak więc jak nasza gildia pójdzie to masz 50 typa mniej , osoby dowiedzą się że dajesz eq respectowi i bubelkowi (jakoś tak) to odejdzie kolejne 50 a jak ludzie będą używać kickhacka i kickać całe m1 to przykro mi ale serwerek padnie jeszcze szybciej ( I jak mnie wkur**sz to będę kickał ludzi dotąd póki serwer nie padnie tak dla beki,tak więc uważaj kogo banujesz:    : > ). Aha i shaggy z cb niezły gimbus jest ludzie Ci piszę że ktoś ma kickhacka że ludzi wywala a ty że nie wywala już maszyna zmieniona że ja mam komputer lepszy kupić , no beka.

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

o i pojawił się gm Mateo który to banuje za nic :) No gratuluję adminstracji na serwerze.

A i co z tego jak 800 jest online jak z tego 300 dropków/shopów i takich dupereli a tak btw te 500 osób nie kupi/kupiło sm więc serwer i tak padnie ja tam gram bo gildia gra ale wyjdzie jakiś fajny serwer to gildią idziemy, topka już sprzedaje eq (99lvl) ,tak więc jak nasza gildia pójdzie to masz 50 typa mniej , osoby dowiedzą się że dajesz eq respectowi i bubelkowi (jakoś tak) to odejdzie kolejne 50 a jak ludzie będą używać kickhacka i kickać całe m1 to przykro mi ale serwerek padnie jeszcze szybciej ( I jak mnie wkur**sz to będę kickał ludzi dotąd póki serwer nie padnie tak dla beki,tak więc uważaj kogo banujesz:    : > ). Aha i shaggy z cb niezły gimbus jest ludzie Ci piszę że ktoś ma kickhacka że ludzi wywala a ty że nie wywala już maszyna zmieniona że ja mam komputer lepszy kupić , no beka.

hahaha śmieszny jesteś człowieku . Ja Banuje za nic hmmm... Ciekawe uzasadnij to że banuje za nic :) Zawsze banuje na podstawie logów/Filmików. Więc Bajo Tyle w temacie
Opublikowano

@Mat3eo Ty się lepiej już nie odzywaj ja tylko napisałem jak będzie : )

Człowieku Czy ty widzisz co ty piszesz?

Ty nam grozisz czy się żalisz?

Nie będę z tb dyskutował bo nie od tego ten dział.

Ja Zapraszam wszystkich na serwer już tuż tuż event mikołajkowy ^^

Opublikowano

@Mat3eo Ty się lepiej już nie odzywaj ja tylko napisałem jak będzie : )

Ja naliczyłem wczoraj 78 shopów na 817 osób online :) Jebnij się w łeb,albo naucz sie liczyć zanim coś napiszesz bolodupcu :(

Postaw serwer,pogadamy, dobrze?

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

"Nie wmawiaj fałszywości bo zawsze jestem sobą
wyciągnę dłoń w twą stronę, mikrofon moją bronią
nawijam to co czuje i o tym co mnie boli
PFK ziom cytuje ludziom w głowach się pierdoli" - Malina

Opublikowano

Hah gimbusy zaczęły się spinać a co może swoją armie 14/13 latków zawołacie i przyjedziecie ?

Ja naliczyłem wczoraj 78 shopów na 817 osób online :) Jebnij się w łeb,albo naucz sie liczyć zanim coś napiszesz bolodupcu :(

Postaw serwer,pogadamy, dobrze?

A tak wgl żeby admin tak odzywał do graczy .

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

Wbiłem zobaczyć i wydaje się fajny. O bony w miarę łatwo, skille również, z konikiem trochę gorzej. Nagrody za misje edytowane, co zachęca. Może warto się tu zakręcić.

Opublikowano

Hah gimbusy zaczęły się spinać a co może swoją armie 14/13 latków zawołacie i przyjedziecie ?

A tak wgl żeby admin tak odzywał do graczy .

Nie, gracz,a użytkownik mpcforum to 2 inne sprawy kolego ;)

Kultura w stosunku do graczy jest,o to się nie martw ^^

PS/ Kickhack na serwerze już nie działa ^^ Nie będzie was wyrzucało poprzez prywatną wiadomość.

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

Opublikowano

OK pozwolę pozostawić sobie opinię na temat tego serwera.

Początki wszystko fajnie - ładny drop, ładny exp i ogólnie grało się ciekawie...

Moje zdanie zmieniło się w pewnym momencie... Medali pali jak posrane, 5 medali zwalonych pod rząd to chyba już lekka przesada.

Kolejna sprawa wchodzenie instrukcji... Co z tego, że trzeba ich tylko 6-10 do G skoro też non stop pali? No i oczywiście po spaleniu TAKŻE trzeba czekać 4 godziny.

W kwestii dropienia tragedia w godzinach 14-20... Nie da się dropić, bo pełno ludzi, a za mały resp.

Do tego kilka bugów i zwalone misje... PO cholerę przykładowo admini robią misję na 30 lvlu, skoro wędka jest od 40 lvl? Pozostaje tylko kupować itemy od innych... To taki drobny przykład paranoi na serwerze.

Ogółem na początku serwer uważałem za bardzo ciekawy, ale gdy wasze 67% na przeczytanie czegoś przestało w ogóle odzwierciedlać to, jak naprawdę wchodzą itemy to już wychodzi, że to gorzej niż na PLu.

O ulepszaniu nie wspomnę... Na kilkadziesiąt ulepszeń może raz udało się coś na +8 wrzucić, reszta pali się np. bodziami jak popieprzona.

Nie znam waszych rat ustawionych na serwerze, ale sądzę, że jak na priv są po prostu przesadzenie niskie.

Jeżeli ktoś ma cierpliwość to zapraszam na serwer, jednak bez urazy - to nie zabawa, jak co chwilę wszystko idzie na marne.

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Opublikowano

OK pozwolę pozostawić sobie opinię na temat tego serwera.

Początki wszystko fajnie - ładny drop, ładny exp i ogólnie grało się ciekawie...

Moje zdanie zmieniło się w pewnym momencie... Medali pali jak posrane, 5 medali zwalonych pod rząd to chyba już lekka przesada.

Kolejna sprawa wchodzenie instrukcji... Co z tego, że trzeba ich tylko 6-10 do G skoro też non stop pali? No i oczywiście po spaleniu TAKŻE trzeba czekać 4 godziny.

W kwestii dropienia tragedia w godzinach 14-20... Nie da się dropić, bo pełno ludzi, a za mały resp.

Do tego kilka bugów i zwalone misje... PO cholerę przykładowo admini robią misję na 30 lvlu, skoro wędka jest od 40 lvl? Pozostaje tylko kupować itemy od innych... To taki drobny przykład paranoi na serwerze.

Ogółem na początku serwer uważałem za bardzo ciekawy, ale gdy wasze 67% na przeczytanie czegoś przestało w ogóle odzwierciedlać to, jak naprawdę wchodzą itemy to już wychodzi, że to gorzej niż na PLu.

O ulepszaniu nie wspomnę... Na kilkadziesiąt ulepszeń może raz udało się coś na +8 wrzucić, reszta pali się np. bodziami jak popieprzona.

Nie znam waszych rat ustawionych na serwerze, ale sądzę, że jak na priv są po prostu przesadzenie niskie.

Jeżeli ktoś ma cierpliwość to zapraszam na serwer, jednak bez urazy - to nie zabawa, jak co chwilę wszystko idzie na marne.

1. 65% na wczytanie medalu i pali? Chyba masz pecha strasznego...

2. 55% Jak na globalu,masz pecha kolego xD

3. Czy ktoś napisał,że musisz tą misję wykonać na 30lv.? Po misji masz 5% na potwory,jak ktoś chce zostać na 35lv. to wielki + dla niego. Rusz głową.

Teraz mam tylko pytanie... czemu napisałeś opinię na temat swojego pecha? Co? Bo tutaj na serwer to nic nie widzę,przykro mi ;(

PS/ Nie zmienia to faktu,że gra 800os.

2e34lds.jpg

Prezentacja:

Opublikowano

Mam wrażenie, że na przeczytanie medalu nie ma 65%, tylko maksymalnie z 30% ;)

W kwestii czytania KU to jest istna porażka jak na PRIV - i jeszcze to czekanie 4h nawet jak się nie uda.

Podałem tylko jeden z przykład dziwnej logiki administracji w kwestii tej misji.

Gra sporo ludzi, a administracja nie pomyślała o zwiększeniu respa metków na czas gimbów (14:00-20:00).

Powtórzę - serwer mogę polecić, ale jeśli ktoś ma mocne nerwy, bo w niektórych momentach przypomina on PLa...

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Opublikowano

Medal jak nie wejdzie można od razu przeczytać następny :) Więc jakoś nie widzę w tym problemów. Natomiast mi tam prawie każde ku weszło :D Więc to naprawdę tylko po prostu niefart :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Medal jak nie wejdzie można od razu przeczytać następny :) Więc jakoś nie widzę w tym problemów. Natomiast mi tam prawie każde ku weszło :D Więc to naprawdę tylko po prostu niefart :)

Tak jak mówię koleś miał pecha :)

Event Mikołajkowy został uruchomiony ;)

2e34lds.jpg

Prezentacja:

Opublikowano

Ajajaj evencik fajny widze a ja kompa bede mial dopiero w sobote;D  No cóż... Event trwa do niedzieli do północy? 

Moje zdanie na temat dyskusji wyżej: medale może troche pali, ale kosztują po 300k/szt a po zjaranym czyta sie bez czekania więc 2 dni i możesz mieć militara. Ku pali, bo pali ale wchodzą w miare fajnie + mi weszly 4 skile z m5 czy z m6 na G pamiętam że weszlo na G tak szybko jak tylko moglo. Kamole co 2h, dropią bardzo fajnie. 1 WO i zdarzy się mieć 2 kamole, diament, biala/red/nieb. perelke no i czasem stalka czy jakieś smoczki z +6 na +8 z 2 kont wbija, wiec jest fajnie:)

Opublikowano

ZAJE SERWER GRAC WBIJAC @!#@$!@$%!@#%!@#$!

Oj po tym co ostatnio widziałem co Admin robi chyba zrezygnuje z gry na tym serwerze ;)

jTcRYR7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...