Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Raiden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer pewnie bedzie off do rana poki Shaggy nie wstanie...

Na serwerze przyjemnie sie gra, mozna zarobic, duzo ludzi (600+), serwer dopracowany. Szkoda tylko, ze ma lekkie problemy z channelami :/

Zgadzam się :>

Padające CH to pięta Achillesowa tego serwera :/

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niech ktoś pokaże screen z m1 w obecnej chwili (chodzi mi o sklepiki)

Obecnie to serwer jest off... :>

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

świetny serwer, ale te wywalanie chanelli..

Jeżeli masz jakieś pytania, pisz śmiało pw :)

Opublikowano

Taka mała prośba odemnie do teamu, ZMIENCIE DMG ZALA! To jest smieszne ze bron 2 reczna ma mniejszy dmg niz bron 1 reczna na ten sam poziom...... Zróbcie mniej wiecej taka roznice w dmg jak miedzy ribem a fms-em, czyli:

(dmg zala na +9)

264 - 347

Bo to jest masakra ze na kazdym serwie gra mentalem ssie, bo bron na 75 2 reczna ma mniejszy dmg niz 1 reczna...

Opublikowano

Serwer działa stabilnie. Poprawiamy stabilność channeli.

Prawdopodobnie skończymy jeszcze dzisiaj w godzinach wieczornych. Póki co nic nie pada,a na serwerze gra aktualnie 650os.

Zapraszam was bardzo serdecznie :)

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

"Nie wmawiaj fałszywości bo zawsze jestem sobą
wyciągnę dłoń w twą stronę, mikrofon moją bronią
nawijam to co czuje i o tym co mnie boli
PFK ziom cytuje ludziom w głowach się pierdoli" - Malina

Opublikowano

Serwer jest zaje... 

Jak ktoś jeszcze nie gra to polecam : )

https://www.youtube.com/watch?v=cnooVCcmlaA&feature=youtu.be

Bardzo fajny filmik :)

Być może jeszcze dziś zagram na servie. Pytanka: Skąd pety? Skąd masz tyle wierzchów i czy dają jakieś bony? Kostiumy gdzie zdobęde i czy dają bony? Szkoda że nie zagrałem podczas eventu na święto zmarłych, ale mówi się trudno. Widzę że serv się rozwija. Jakieś 2 dni temu czytałem że ludzi w godzinach szczytu jest 400 a teraz 650? Bardzo ładnie, oby tak dalej. Bardzo dobra robota z tym servem:)

Opublikowano

Bardzo fajny filmik :)

Być może jeszcze dziś zagram na servie. Pytanka: Skąd pety? Skąd masz tyle wierzchów i czy dają jakieś bony? Kostiumy gdzie zdobęde i czy dają bony? Szkoda że nie zagrałem podczas eventu na święto zmarłych, ale mówi się trudno. Widzę że serv się rozwija. Jakieś 2 dni temu czytałem że ludzi w godzinach szczytu jest 400 a teraz 650? Bardzo ładnie, oby tak dalej. Bardzo dobra robota z tym servem:)

Dzięki za opinię :)

Zapraszamy,graczy gra naprawdę bardzo dużo :)

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

Opublikowano

Pety z isu, na halloween mozna bylo zdobyc z dyn, wierzchowce daja bony, ale skąd ma to nie wiem xD, parę kostiumów jest w m2 u npc, dają bony. Serwer moim zdaniem bardzo fajny, dużo graczy także wbijaj ;d

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Resp metków jest edytowany ? Jeśli tak to w jaki sposób :)

Miejsca respu się nie zmieniły,jednak przyspieszone są o 3x w stosunku do globala.

2e34lds.jpg

Prezentacja:

Opublikowano

Kiedy wyłaczycie raty? Moim zdaniem to głupota żeby przez całe 2 dni było 50%expa i dropu, bo potem nowym graczom będzie ciężko kogokolwiek dogonić... ;)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Kiedy wyłaczycie raty? Moim zdaniem to głupota żeby przez całe 2 dni było 50%expa i dropu, bo potem nowym graczom będzie ciężko kogokolwiek dogonić... ;)

Raty są do 19 jak dobrze pamiętam.

Serwer był off i to taka rekomensata za tą nockę wtedy.

2e34lds.jpg

Prezentacja:

Opublikowano

A skąd mam wziąć sztuke combo, poli, sun zi i takie pierdołki? bo normalnei z mobów nie leci. + poprawcie misje na karasie, albo zróbcie wędkę od 30lvla, bo misje dostaje się na 30lvlu a łowić można od 40.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

A skąd mam wziąć sztuke combo, poli, sun zi i takie pierdołki? bo normalnei z mobów nie leci. + poprawcie misje na karasie, albo zróbcie wędkę od 30lvla, bo misje dostaje się na 30lvlu a łowić można od 40.

Leci z mobów.

Misja celowo jest na 30 poziomie postaci,aby mieć czas na przygotowanie.

2e34lds.jpg

Prezentacja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...