Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Raiden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się zablokować exp?

Da się od 35lv. postaci po lewo w scrollu.

Serwer Off.

Dlaczego?

Drop z skrzyń jest gdzieś opisany?

Nie ma opisanego. Zostawiam wam do odkrycia.

Serwer już online,channele padły jak nie miałen internetu.

Jutro rano sprawdzę co się dokładniej stało.

Dobranoc i Miłej Gry :)

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

"Nie wmawiaj fałszywości bo zawsze jestem sobą
wyciągnę dłoń w twą stronę, mikrofon moją bronią
nawijam to co czuje i o tym co mnie boli
PFK ziom cytuje ludziom w głowach się pierdoli" - Malina

• Odpowiedzi 586
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny jak już wiele razy mówiłem, lecz mam jedno zastrzeżenie odkąd wyłączono event hallowen praktycznie nie ma co dropić z metków 1-70 ponieważ tak sie polowało na rózgi a teraz tylko KU i kilka śmieci z czego nie ma zarobku jedynie na większym lvl już kd+5 leci itp.

Bo nie opłaca mi się ten dropek z 35 skoro KU jest w cenie np. Aura 200-300k jak zejdzie z tego mam już 27 szt. masakra jakaś.

Prosił bym o zmodyfikowanie dropu z metków 1-70 .

Zapraszam do gry :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

Admin dzisiaj wchodzę do gry i świeci mi się żebym poszedł do biologa, chociaż już miałem akceptowaną misje z księgami klątw i oddałem 8albo 9, już nie pamiętam. Poszedlem do biologa i znowu dał mi misje na księgi klątw tyle że te które oddałem się zresetowały i znowu trzeba 15x...

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Admin dzisiaj wchodzę do gry i świeci mi się żebym poszedł do biologa, chociaż już miałem akceptowaną misje z księgami klątw i oddałem 8albo 9, już nie pamiętam. Poszedlem do biologa i znowu dał mi misje na księgi klątw tyle że te które oddałem się zresetowały i znowu trzeba 15x...

Bo Biolog był cofany do ksiąg klątw,każdemu cofnęło,nie tylko tobie ;)

Channele działają już stabilnie,zapraszamy do gry :)

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

Opublikowano

A może chcecie coś ciekawszego? HA?

lmQBlg8.jpg

Proszę bardzo "Może się pożegnać z prawami" a jakie wgl miał? /u /inv /warp i tyle nawet nie wiem czy /dc działało :P

I tak mam bana co mi szkodzi :D Nie dało się wytworzyć ani zrespić ABSOLUTNIE NIC!! a to, że pomagając na serwerze w godzinach rannych szukając fb tak się zachowuje pokazuje na jakim poziomie ma inteligencję. Co do niebianki widniejącej w eq po zbanowaniu stojąc na moim koncie w m1 szanowny pan technik napisał, że ktoś wziął tą niebiankę i musi ją szukać chociaż była tam i po odbanowaniu znów będzie. 

Ten chłopaczek nie ma za grosz kultury i szacunku pozdrawiam. Posiadam dużo więcej ss'ów ale przecież zagorzeli gracze stwierdzą, że to PHOTOSHOP, DLA GRAFIKÓW TO ŻADEN PROBLEM TAKIE COŚ! Lub Ci którym pan technik da albo sprzeda eq lub yangi, Serwer polecam niestety bez pana technika jako hmm... głównodowodzącego bo to że Damian dał passy a i tak nic nie szło zrobić tylko latać i oczyszczać serwer z nieuczciwych graczy to baaardzo źle w jego oczach ale jak ktoś mu sypie gotówką za przedmioty czy bryłki OH AH! jakież to inspirujące! szkoda, że sprawdzał Damiana i nas a jak by wyglądają logi? 

/i 11299 czy /i 189? Ile razu była użyta? Za ile się sprzedało? Pan technik zabierze to już ze sobą do trumny:>

Już zbanowany Skurwi3l

Ps. 

Wiecie, że pan technik dostaje ubrania od proboszcza i innych akcji charytatywnych. Żalił się damianowi na gg

asd

Opublikowano

A może chcecie coś ciekawszego? HA?

lmQBlg8.jpg

Proszę bardzo "Może się pożegnać z prawami" a jakie wgl miał? /u /inv /warp i tyle nawet nie wiem czy /dc działało :P

I tak mam bana co mi szkodzi :D Nie dało się wytworzyć ani zrespić ABSOLUTNIE NIC!! a to, że pomagając na serwerze w godzinach rannych szukając fb tak się zachowuje pokazuje na jakim poziomie ma inteligencję. Co do niebianki widniejącej w eq po zbanowaniu stojąc na moim koncie w m1 szanowny pan technik napisał, że ktoś wziął tą niebiankę i musi ją szukać chociaż była tam i po odbanowaniu znów będzie. 

Ten chłopaczek nie ma za grosz kultury i szacunku pozdrawiam. Posiadam dużo więcej ss'ów ale przecież zagorzeli gracze stwierdzą, że to PHOTOSHOP, DLA GRAFIKÓW TO ŻADEN PROBLEM TAKIE COŚ! Lub Ci którym pan technik da albo sprzeda eq lub yangi, Serwer polecam niestety bez pana technika jako hmm... głównodowodzącego bo to że Damian dał passy a i tak nic nie szło zrobić tylko latać i oczyszczać serwer z nieuczciwych graczy to baaardzo źle w jego oczach ale jak ktoś mu sypie gotówką za przedmioty czy bryłki OH AH! jakież to inspirujące! szkoda, że sprawdzał Damiana i nas a jak by wyglądają logi? 

/i 11299 czy /i 189? Ile razu była użyta? Za ile się sprzedało? Pan technik zabierze to już ze sobą do trumny:>

Już zbanowany Skurwi3l

Czy ty czleniu masz nawalone w glowie podawac passy do gma kolega? jakis mu gracz zalazl za skore i c**j wbija na konto i ban po 2 swiety daniel niech pokaz tez ssy jak pisal do graczy czy nie chca kupic trut metali perel za zl na poczatku bylo czy nie chce truty za 60 zl potem za 30 podal gg swoje a jak zbanowal jakiegos gracza ktoremu to proponowal to ten gracz wyslal mu ssy i odrazu konta odbanowywal taki uczciwy pan damian

Ps; mam wyrypane na orto

Nick:18 [Forever][url=

Opublikowano

Czy ty czleniu masz nawalone w glowie podawac passy do gma kolega? jakis mu gracz zalazl za skore i c**j wbija na konto i ban po 2 swiety daniel niech pokaz tez ssy jak pisal do graczy czy nie chca kupic trut metali perel za zl na poczatku bylo czy nie chce truty za 60 zl potem za 30 podal gg swoje a jak zbanowal jakiegos gracza ktoremu to proponowal to ten gracz wyslal mu ssy i odrazu konta odbanowywal taki uczciwy pan damian

Ps; mam wyrypane na orto

Fascynujące udokumentujesz to jakimiś zdjęciami?  ps shaggy komputer też masz z caritasu?? haha

asd

Opublikowano

Nie wiem o co tutaj ta spina.

O to,że wyrzuciłem twojego kolegę z teamu? O to,że miałeś passy do jego konta i sprzedałeś skille na P?

Straszysz mnie dzieciaku jakimś najazdem na chate. Wpadnij,czekam na Ciebie,ale czy wrócisz to nie wiem,więc radzę ci pożegnać mamusie.

Jak widzisz sam siebie wkopałeś bo zrobiłeś screen który pokazuje,że jesteś na koncie swojego kolegi z reala.

Dobrze,że nie miał praw do itemów/mobów bo było by po servie.

Mnie tak łatwo nie zgasisz,bo doświadczenie mówi samo za siebie. Także możesz mi naskoczyć przyjacielu. Dodatkowo ortografii się naucz bo słabo u Ciebie.

Członek Teamu z którym masz tzw. "układy" nie wróci już,a ty nic nie sprzedasz. Wiem o tym,że zjebałem trochę dając mu prawa,bo było tak zawsze i będzie,ale prawa były tak małe,że nic nie mógł zrobić(i nie zrobił).

Już napinałeś za pierwszym razem jak wyleciał,bo chciałeś posprzedawać skille.

Tutaj jeszcze info do nowych graczy,że postacie ze skillami zostały pobanowane. Zresztą możecie wejść na serwer,wszystko tętni życiem i nie został,ani ślad po zjebanym Damianku i jego koledze.

Pozdrawiam

Shaggy

2e34lds.jpg

Prezentacja:

Opublikowano

Co mnie brzuchem pobijesz grubasie pewnie czipsu żresz w tej chwili.Czy ja coś sprzedawałem moze ty lepiej sprzedaj jakąś trute pajacu bo już widzialem 52 sr +9 20 nieumarłe,Jak dostane zdjecie twoje to wstawie na fanpage i tutaj :)) PS KTO CHCE SS Z LOGÓW JAK Shaggy daje sobie itemki ??? :))

asd

Opublikowano

dlaczego grota v2 jest od 35 lv lol

I tak nie możesz tam wejść.

Testuję grotę i dlatego jest od 35lv. :)

2e34lds.jpg

Prezentacja:

Opublikowano

Polecam serwer bo gra dużo osób jest handel miła atmosfera

dużo eventów.

Ogarnięta admintracja wziela sie do pracy przy drugiej odslonie servera.

Polecam

07791606152570342438.jpg

Opublikowano

Święty kolega xMateo best friend 4ever Shaggego,który przychodzi gdy nadarza się sytuacja żeby zarobić na Shaggym który i tak wiele nie ma oprócz syfów na ryju a tutaj ss jego wielkiej jak bruch Shaggego przyjaźni :)))

Hm92C0K.jpg

:)

asd

Opublikowano

@Pijoczek

Screeny z przed 4 miechów,ale jesteś fajny,chyba cię zgasiłem,bo każdy wie,że miałem spinę z Mateuszem :(

Przykro mi kolego,znów przegrałeś,nie sprzedasz nic.

2e34lds.jpg

Prezentacja:

Opublikowano

Nooo k***a, a na Fb pisali ze

"Jeszcze na takiego nie trafiłem.
Siedzimy cały dzień z ekipą i nie możemy znaleźć źródła problemu przez które padają channele...
Oczywiście nie rezygnujemy i lecimy dalej.
Wrzuciłem skrypt,że jeśli channel padnie automatycznie odpali się po 10-15min.
Dodane zostały również obiecane raty na exp i drop 30% (25h).

Pozdrawiam
Shaggy."

Jak k***a na kazdym serwie, niby k***a cos dodaja a tu c**j, nagle nie dziala albo sie nie dodalo dziwnym trafem

Opublikowano

Serwer off? Ponieważ na str wyraźnie widać że CH2/4 jest off. Lecz gdy loguję na CH1/3 wyrzuca do okna wyboru CH.

Prace techniczne czy też ataki? :> Pytam bo akurat naszła ochoto żeby podbić troszkę lv. :((

Jeżeli jakieś patologiczne bydło gnoi cię, tylko po to by zaspokoić swoje syfiaste ego. To ciśnij frajera jak tylko dasz radę! Zniszcz go, nie patrząc na koszta. Być może dostaniesz po gębie, Ale niech ten syf wie, że wkroczył na krwawą ścieżkę.

[N][e][k][a][r][e][S][T]

Opublikowano

Serwer pewnie bedzie off do rana poki Shaggy nie wstanie...

Na serwerze przyjemnie sie gra, mozna zarobic, duzo ludzi (600+), serwer dopracowany. Szkoda tylko, ze ma lekkie problemy z channelami :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...