Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem

Cez4rPL

Pytanie

Opublikowano

Witam, mam do przedstawienia wam mój problem ze słuchawkami. Jestem posiadaczem Creative Fatality i od początku byłem z nich lekko nie zadowolony. Po pierwsze słychać szumy, jedynie na niskim poziomie głośności tego nie słychać. A po drugie od jakiegoś czasu lewa słuchawka mi trzeszczy, a teraz nie działa. A jak już chodzi to na parę sekund i dźwięk jest okropny. Jeśli nie wiecie nic na temat tych szumów to trudno, bo z tym da się żyć. Ale to że nowe słuchawki, parę miesięcy używane i słuchawka się popsuła to mnie na prawdę wkurzyło. Macie jakieś propozycję czy coś? Czytałem na google coś o tym ale tam coś było że kabel jest zły czy coś. Że lutować muszę albo rozbierać słuchawki a wolę tego nie robić. Napiszcie mi co i jak proszę. Z góry dzięki :) 

PS - Jeśli nic nie będzie dało się zrobić to możecie polecić jakieś fajne słuchawki do 320zł. Do gier, w miarę dobry bas mikrofon też dobry musi być. Po prostu dobre słuchawki :D

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gwarancji już nie masz? Miałem te słuchawki, to grały w porządku. Znaczy do czasu, aż wyrwał się kabel z pokrętła głośności, bo jest cholernie cienki i przylutowany do 0.5mm kabla.

Opublikowano

jezu zobaczyłem jak to się robi to na samym początku mi się odechciało. Może od razu nowe słuchawki jakieś lepsze co się nie zepsują polecisz :D?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...