Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem

Cez4rPL

Pytanie

Opublikowano

Witam, mam do przedstawienia wam mój problem ze słuchawkami. Jestem posiadaczem Creative Fatality i od początku byłem z nich lekko nie zadowolony. Po pierwsze słychać szumy, jedynie na niskim poziomie głośności tego nie słychać. A po drugie od jakiegoś czasu lewa słuchawka mi trzeszczy, a teraz nie działa. A jak już chodzi to na parę sekund i dźwięk jest okropny. Jeśli nie wiecie nic na temat tych szumów to trudno, bo z tym da się żyć. Ale to że nowe słuchawki, parę miesięcy używane i słuchawka się popsuła to mnie na prawdę wkurzyło. Macie jakieś propozycję czy coś? Czytałem na google coś o tym ale tam coś było że kabel jest zły czy coś. Że lutować muszę albo rozbierać słuchawki a wolę tego nie robić. Napiszcie mi co i jak proszę. Z góry dzięki :) 

PS - Jeśli nic nie będzie dało się zrobić to możecie polecić jakieś fajne słuchawki do 320zł. Do gier, w miarę dobry bas mikrofon też dobry musi być. Po prostu dobre słuchawki :D

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jezu zobaczyłem jak to się robi to na samym początku mi się odechciało. Może od razu nowe słuchawki jakieś lepsze co się nie zepsują polecisz :D?

Opublikowano

Gwarancji już nie masz? Miałem te słuchawki, to grały w porządku. Znaczy do czasu, aż wyrwał się kabel z pokrętła głośności, bo jest cholernie cienki i przylutowany do 0.5mm kabla.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...