Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Usługi komputerowe - Usuwanie usterek i wirusów

Nezvik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz dość użerania się z wolno działającym sprzętem? Twoja przeglądarka jest pełna reklam,

a system zawirusowany? Oferujemy ci fachową pomoc komputerową w bardzo atrakcyjnych cenach!

Nazwa rzeczy: Fachowa pomoc komputerowa

Oczekiwana/oferowana cena: Do uzgodnienia w zależności od problemu.

Opis rzeczy:

Pomoc w wielu zakresach informatycznych:

- Wskazywanie i diagnostyka usterek

- Czyszczenie systemu z wirusów, adaware, trojanów i innych niepotrzebnych programów i śmieci

- Pomoc w wyborze sprzętu i modernizacji komputera

- Diagnostyka i naprawa błędów związanych z BSOD'ami (niebieskimi ekranami)

- Pomoc przy Overclockingu z dokładnymi opisami

- i wiele więcej...

Zdjęcia/inne informacje:

Nasze plusy:

- Dostępność w weekendy i w godzinach wieczornych

- Pomagamy od początku do końca

- Czyścimy system dokładnie, fachowymi metodami

- Możliwość komunikacji przez skype

- Podchodzimy indywidualnie do każdego klienta

- Pomagamy kompleksowo i od razu

- Tworzymy zgraną ekipię

- Nie musisz wysyłać do nas swojego sprzętu. Wszystko odbywa się przez internet z minimalnym wkładem własnym

- Robimy wszystko sumiennie, starannie i gwarantujemy zadowolenie!

Metoda kontaktu: Pw, gg (@Nezvik - 44959343)

Gwarantujemy przyśpieszenie i dokładne wyczyszczenie komputera! 

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej a zrobicie mi za darmo ? Blue skrina mam ,zmieniałem dysk ale noc nie pomoglo,z góry dzienki

Opublikowano

''Fachowa pomoc'' jeden 17 lat, drugi 16. No ładnie.

Za duże ego panowie, o wiele za duże. Ale coś tam potrafią, więc hmm, polecam?

Czy wiek ma coś do umiejętności?

Opublikowano

Nie przesadzajmy z tymi cenami. Wiele rzeczy zrobimy za darmo, ale chodzi o to, że wiele osób za oddanie kompa do serwisu jest w stanie zapłacić koło 100zł. A co robią w serwisie? "No wie pan. Tyle wirusów, to nic się nie da zrobić tylko format". Format 20 minut roboty, a 100zł w kieszeni. Wiele osobom pomagamy, poświęcamy na to zwykle dużo czasu, a często nawet nie są w stanie podziękować. Super informatycy w sklepach dążą jedynie do wypełnienia swojego portfela, olewają gdzie się tylko da i mówią, że się nie da, a my system wyciągniemy nawet z dna ^^ Drobne dotacje to chyba nie problem, skoro i tak trzeba by było oddawać komputer do serwisu, albo robić format tracąc swoje dane (często nieskutecznie np. przy ramnicie). Nie weźmiemy 100zł za jakąś robotę. Mowa tu o drobnych sumach.

@.harnaś.

Zresztą taka prawda, że co wiek ma do umiejętności? Gdybym był 10 lat starszy po studiach informatycznych bardziej byś mi zaufał niż teraz? Gdzie na studiach nauczysz się programowania, obsługi chociażby FRST i poznawania struktury systemu? Nie oszukujmy się, że studia to tylko zwykły papier, a z umiejętnościami nie mają za dużo wspólnego. Uczy się tam tylko podstaw, a resztę trzeba i tak rozwijać samemu. Mam 18 lat, ale i tak to nic nie zmienia. Moim zdaniem z Dnalem mamy o wiele większe doświadczenie niż nie jeden pracownik "sklepu komputerowego", gdzie składają za horrendalne pieniądze sprzęty, które są nic nie warte.. Widzę na wielu przykładach, w których za naprawę 10 letniego komputera informatycy sobie życzą po 300zł, chociaż tak dokładnie nie wiadomo czy cokolwiek wymienili, bo klienci się po prostu na tym nie znają. Moglibyśmy być po studiach, pracować w wielkiej korporacji, składać komputery zawodowo. Dla nas jest to bardziej pasja niż plany na przyszłość. Właśnie dlatego robimy to porządnie i nikogo nie zlewamy, a tym bardziej nie oszukujemy.

Powiedzmy, że pierwsze 5 osób, które napiszą do mnie na gg: 44959343 otrzymają bezpłatne sprawdzenie systemu pod kątem wirusów, ewentualne porady i odpowiedzi na pytania.

Pomocy udzielę zawsze, jednak żyjemy w takim świecie, że każdy chciałby coś mieć z tego co robi.

Opublikowano

Nie przesadzajmy z tymi cenami. Wiele rzeczy zrobimy za darmo, ale chodzi o to, że wiele osób za oddanie kompa do serwisu jest w stanie zapłacić koło 100zł. A co robią w serwisie? "No wie pan. Tyle wirusów, to nic się nie da zrobić tylko format". Format 20 minut roboty, a 100zł w kieszeni. Wiele osobom pomagamy, poświęcamy na to zwykle dużo czasu, a często nawet nie są w stanie podziękować. Super informatycy w sklepach dążą jedynie do wypełnienia swojego portfela, olewają gdzie się tylko da i mówią, że się nie da, a my system wyciągniemy nawet z dna ^^ Drobne dotacje to chyba nie problem, skoro i tak trzeba by było oddawać komputer do serwisu, albo robić format tracąc swoje dane (często nieskutecznie np. przy ramnicie). Nie weźmiemy 100zł za jakąś robotę. Mowa tu o drobnych sumach.

@.harnaś.

Zresztą taka prawda, że co wiek ma do umiejętności? Gdybym był 10 lat starszy po studiach informatycznych bardziej byś mi zaufał niż teraz? Gdzie na studiach nauczysz się programowania, obsługi chociażby FRST i poznawania struktury systemu? Nie oszukujmy się, że studia to tylko zwykły papier, a z umiejętnościami nie mają za dużo wspólnego. Uczy się tam tylko podstaw, a resztę trzeba i tak rozwijać samemu. Mam 18 lat, ale i tak to nic nie zmienia. Moim zdaniem z Dnalem mamy o wiele większe doświadczenie niż nie jeden pracownik "sklepu komputerowego", gdzie składają za horrendalne pieniądze sprzęty, które są nic nie warte.. Widzę na wielu przykładach, w których za naprawę 10 letniego komputera informatycy sobie życzą po 300zł, chociaż tak dokładnie nie wiadomo czy cokolwiek wymienili, bo klienci się po prostu na tym nie znają. Moglibyśmy być po studiach, pracować w wielkiej korporacji, składać komputery zawodowo. Dla nas jest to bardziej pasja niż plany na przyszłość. Właśnie dlatego robimy to porządnie i nikogo nie zlewamy, a tym bardziej nie oszukujemy.

Powiedzmy, że pierwsze 5 osób, które napiszą do mnie na gg: 44959343 otrzymają bezpłatne sprawdzenie systemu pod kątem wirusów, ewentualne porady i odpowiedzi na pytania.

Pomocy udzielę zawsze, jednak żyjemy w takim świecie, że każdy chciałby coś mieć z tego co robi.

Jeżeli uważasz, że na studiach informatycznych nic nie uczą, to widać, że twoja wiedza opiera się na tym co przeczytasz w internecie.

I tak, bardziej zaufam informatykowi po studiach, niż amatorach z internetu co szukają odpowiedzi na dp

Opublikowano

Jeżeli uważasz, że na studiach informatycznych nic nie uczą, to widać, że twoja wiedza opiera się na tym co przeczytasz w internecie.

I tak, bardziej zaufam informatykowi po studiach, niż amatorach z internetu co szukają odpowiedzi na dp

Nie ma się co oszukiwać, jeżeli kogoś nie kręci np. programowanie i nie uczy się na własną rękę, to nigdy nie osiągnie sukcesu. Studia przeminą, a jego wiedza będzie się opierała na 3. Nie da się na siłę.

Opublikowano

Studia dadzą Ci taką wiedzę, że hoho. W ok. pół roku nauczyłem się obsługi 2,5 programów (OTL i FRST perfekcyjnie, gmer trochę mniej), potrafię usunąć większość wirusów z komputera, a na studiach co bym robił? Uczył się pewnie podstaw dot. programowania, bądź jak formatować pcta. Wniosek jest taki, że lepiej samemu się uczyć, bo się więcej nauczę.

Opublikowano

Jak za taką pomoc i za takie pieniądze to jest z*********e i szybko :)
Polecam B)

Opublikowano

Mistrzowie, nie powiem, byłem w szoku jak mi pomagali, potrafili mi wskazać rzeczy, o których istnienia nie miałem pojęcia.

Serdecznie polecam :)

Opublikowano

Również polecam. Kiedy miałem Keya na kompie bez mojej wiedzy, skontaktowałem się i problem został rozwiązany ;)

Polecam ponownie :)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

@DnaloP w porządku gość, można im zaufać no i co ważne - zna się na tym co robi a trochę już w tym siedzi.

Polecam.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

a gdzie @554461402688252517908.png #Teski ? no ja nie wiem jak wy ale ja tam gdy się go pytam o pomoc to zawsze dostaję bardzo satysfakcjonującą odpowiedź. Nie odpowiada w stylu "usuń system 32" albo "rób formata". Odpowiada krótki i zrozumiale, musicie mieć go w swoim zespole.

Opublikowano

a gdzie @554461402688252517908.png #Teski ? no ja nie wiem jak wy ale ja tam gdy się go pytam o pomoc to zawsze dostaję bardzo satysfakcjonującą odpowiedź. Nie odpowiada w stylu "usuń system 32" albo "rób formata". Odpowiada krótki i zrozumiale, musicie mieć go w swoim zespole.

Chyba tak zrobimy, dzięki za radę :-)

Opublikowano

''Fachowa pomoc'' jeden 17 lat, drugi 16. No ładnie.

Za duże ego panowie, o wiele za duże. Ale coś tam potrafią, więc hmm, polecam?

Nie  patrz wyłącznie na wiek. Nie wychodząc poza komputery, jak "informatyk" składa beznadziejne konfiguracje to też jest fachowcem ze względu na to, że ma trzydziestkę na karku i magistra ? To bardzo szeroka dziedzina i nie zdziwiłbym się, gdyby papierkowego, starego pryka zagiął 14 latek :  )

Opublikowano

Powiem szczerze, że bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie ta dwójka.

Bardzo kulturalne i rzetelne osoby, które potrafię bardzo dużo pomóc w tej dziedzinie.

Zaskoczyło mnie bardzo ich podejście i bezinteresowność, która jest bardzo rzadko spotykana.

Jeden z kolegów udzielił mi pomocy i ani razu nie wspomniał o pieniądzach, a poświęcił mi bardzo dużo czasu.

Widać, że opanowali bardzo dobrze technologię komputera i potrafię odpowiedzieć na mega dużo pytań.

Oprócz tego, proponują wiele różnych rozwiązań problemów, co daje możliwość.

Reasumując, chciałbym chłopaków bardzo polecić, bo mają ambicję i talent. Myślę, że osiągniecie kiedyś coś w tym świecie.

Powodzenia! 

Opublikowano

Windows Boot genius załatwi sprawę z każdym problemem...

apropos waszych usług,są w każdym mieście sklepy komputerowe i oferują właśnie taką pomoc.

Opublikowano

Windows Boot genius załatwi sprawę z każdym problemem...

apropos waszych usług,są w każdym mieście sklepy komputerowe i oferują właśnie taką pomoc.

Oczywiście, że są... Tylko, że my nie bierzemy 100 zł od formatu :-)

Jeśli znajdziesz serwis który naprawia komputery za grosze to daj znać :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...