Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Epickie filmy

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Po obejrzeniu rzeczy takich jak:

- http://youtu.be/oHEaaUH9yNc (może to nie film ale i tak epickie :P)

- Riddick

- Igrzyska śmierci: w pierścieniu ognia

- Dzień Niepodległości

- Iron Man (wszystkie części)

czuję niedosyt wrażeń, emocji, pięknych efektów i ogólnie zayebistych filmów! Błagam was, podajcie mi jakiś BARDZO dobry film na jutrzejszy wieczorek :D

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Sprawdź (Na J. Polski: Na skraju jutra) Film o robotach i człowieku nie chce Ci za dużo streszczać :P, ale oglądałem go z dużym zaciekawieniem.

Edge of Tomorrow (2014)

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Film "2012"  ma świetne efekty wizualne i ogólnie film fajny :)

Ostatnio w tv leciał "Pojutrze" też dość dobry.

Opublikowano

moje top filmy to:

Wilk z WallStreet, Nietykalni, Skazani na Shawshank, Clic i robisz co chcesz, 300, Forrest Gump, Piękny umysł, Gniew oceanu.

Nie ma "pięknych efektów", ale przynajmniej opowiadają jakąś historię. 

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Na skraju jutra - kolejny film o wojnie bleee...

Najpierw wtf, tóż to komedia :D, później o kwa.

Mi się spodobało.

Opublikowano

Wczoraj obejrzałem "Pitch Black", "Kroniki Riddicka", "Jumper" i jestem bardzo zadowolony :D genialne filmy!!! Znacie jakiś film podobny do "Jumper"???

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

13 dzielnica / Brinck Mansion to to samo tyle ze 2 grał Paul Walker 

Troszkę parkoura nie zaszkodzi xD

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Nieee. Chcę filmów bardziej o przyszłości lub teraźniejszości. Już nawet bez tych efektów, np. kolega polecił mi film "Jumper" i myślałem że będzie słaby, ale po obejrzeniu po prostu czułem niedosyt zayebistości :D filmy z riddickiem też nie mają super efektów, ale i tak są genialne!!! Bardzo fajnie by było gdybyście mi podali jakieś filmy z technologią takie jak "Iron Man" :)

A jak już zacząłeś o książkach to mam do was sprawę. Czy istnieje kontynuacja książki "Michael Vey: Więzień Celi 25" ??? Jeśli istnieje to można ją gdzieś dostać w formie e-booka lub pdf??? Mogę zapłacić te kilka zł  :)

A tak wgl, dla wszystkich fanów horroru "[REC]", którzy czekali na kolejną część mam dobre wieści! "[REC] 4: Apokalipsa" jest już w kinach!!! :D tu macie trailer:

Opublikowano

x men days of future past, 

captain america the winter soldier,

transformers age of extinction

edge of tomorrow

hercules 2014

godzilla 2014

teenage mutant ninja turtles 2014

polecam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...