Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nieee wcale nie grał na bolu/L# xd

robak3210z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na forum o "czitach" żalisz sie ze ludzie graja na bolu czy tam L# gratuluje pomysłowosci

Ja sie żale? Ja mam beke z tego typa xD Sam napierdalam na L# xD

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Aż sam się uśmiech na twarzy pojawia, jak się słyszy ten jego żal w głosie :)

bo chyba o to w bolu/L chodzi, żeby dopierdolić przeciwnika tak, aby płakał i wysyłał filmiki do Riotu(mimo, że to i tak nic nie daje). Dla mnie najbardziej przyjemne jest jak przeciwnicy wychodzą bo skamlą, że mam bola, kocham ich gnoić i czuć tą ich bezradność, słuchać tego lamentu - coś pięknego :)

Pozdrawiam

Boostowany na L'u diax 5

Opublikowano

^ bo są nolifami bez zycia. ja wole ponapierdalac w szostkach w pilke nozna i wtedy sie cieszyc z tego, ze ktos przegrywa mecz, bo jestem razem z druzyna lepszy.a te pizdy wyzej nie maja zycia i są grubymi cipkami. ja tam gralem na l# zeby wbic d5 i miec po prostu ramke, bo mi sie podoba, a w lola jestem c*****y. proste :D

Opublikowano

to jak grasz tylko dla tej ramki to sam jesteś no-lifem, wyobraź sobie taką sytuację typek wraca ze szkoły, gdzie został styrany przez nauczycieli, na matematyce z poprawy sprawdzianu 1, na niemieckim wyżebrane 2 z odpowiedzi, albo taki studenciak, wraca po uczelni, trzeci raz niesie do domu zwrócone sprawko do poprawy, ma zapowiedziane koło ale myśli sobie "a pierdolnę jeden meczyk w lola najpierw", wchodzi do gry, pickuje Ahri, a w przeciwnym jestem ja, Xerathem... początkowo myśli sobie "ok, nie trafiłem 3x z q, ten xerath jest dobry" ale po chwili zaczyna zauważać, że dostaje w pizdę tak że szok, wraca się do bazy bo ma low HP i potem wracając z bazy, dostaje oklep między dwoma turretami bo mam taki zasięg i 100% celności i a po tym oklepie jak już jest na low, to okazuje się, że ja mam już 6 i typ umiera... czujesz tą jego rozpacz, on musi czuć się tak bardzo zgnojony przez życie, że przychodzi jeszcze 2-3x na ta linię i wychodzi z gry, bo nie może podejść do swojego turreta nawet i właśnie to jest najpiękniejsze. Ty dostajesz free elo i masz satysfakcję, że zniszczyłeś popołudnie kolejnemu frajerowi :) AHHH jakie to przyjemne, BOŻE! COŚ PIĘKNEGO :):) :):)

Dla tego uczucia gnojenia i psucia im humoru gram na L'iku :)

Mój nick powinien brzmieć "Mentalny Sadysta"

Opublikowano

@LSowiec

Aha jaka rozkmina. I mnie ciekawi skąd znasz te wszystkie historie :)) "tyrania przez nauczycieli" :)) Wcale nie myślę, że przez to przechodziłeś, wcale :))

@antywar(d)n

Dobry ten ziomek :D "mlask" "mlask"

Deadboy

Opublikowano

wpierdol dostał to sie żalu, silverek j****y xD

śmieszą mnie tacy ludzie. chociaż... przynajmniej jest z kogo się ponabijać xD 

29.png

Opublikowano

echh jego koncowa wypowiedz ... az sie usmialem na jego glos przypomina mi jednego dupka ktory jedzi na roccacie w cod4 i mowi ze inny maja cos ...

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

echh jego koncowa wypowiedz ... az sie usmialem na jego glos przypomina mi jednego dupka ktory jedzi na roccacie w cod4 i mowi ze inny maja cos ...

Pod koniec mało się nie popłakał xD Beka z debili 

to jak grasz tylko dla tej ramki to sam jesteś no-lifem, wyobraź sobie taką sytuację typek wraca ze szkoły, gdzie został styrany przez nauczycieli, na matematyce z poprawy sprawdzianu 1, na niemieckim wyżebrane 2 z odpowiedzi, albo taki studenciak, wraca po uczelni, trzeci raz niesie do domu zwrócone sprawko do poprawy, ma zapowiedziane koło ale myśli sobie "a pierdolnę jeden meczyk w lola najpierw", wchodzi do gry, pickuje Ahri, a w przeciwnym jestem ja, Xerathem... początkowo myśli sobie "ok, nie trafiłem 3x z q, ten xerath jest dobry" ale po chwili zaczyna zauważać, że dostaje w pizdę tak że szok, wraca się do bazy bo ma low HP i potem wracając z bazy, dostaje oklep między dwoma turretami bo mam taki zasięg i 100% celności i a po tym oklepie jak już jest na low, to okazuje się, że ja mam już 6 i typ umiera... czujesz tą jego rozpacz, on musi czuć się tak bardzo zgnojony przez życie, że przychodzi jeszcze 2-3x na ta linię i wychodzi z gry, bo nie może podejść do swojego turreta nawet i właśnie to jest najpiękniejsze. Ty dostajesz free elo i masz satysfakcję, że zniszczyłeś popołudnie kolejnemu frajerowi  :) AHHH jakie to przyjemne, BOŻE! COŚ PIĘKNEGO  :):)  :):)

Dla tego uczucia gnojenia i psucia im humoru gram na L'iku  :)

O ZIOMEK, UCZ MNIE JAK ŻYĆ! 

29.png

Opublikowano

Aż sam się uśmiech na twarzy pojawia, jak się słyszy ten jego żal w głosie :)

bo chyba o to w bolu/L chodzi, żeby dopierdolić przeciwnika tak, aby płakał i wysyłał filmiki do Riotu(mimo, że to i tak nic nie daje). Dla mnie najbardziej przyjemne jest jak przeciwnicy wychodzą bo skamlą, że mam bola, kocham ich gnoić i czuć tą ich bezradność, słuchać tego lamentu - coś pięknego :)

Pozdrawiam

Boostowany na L'u diax 5

D5 na L, stwierdzam brak mózgu XDD, na tym L czy BoL'u master to jest minimum, ale co się dziwić jak większość userów tych gówien ma dwucyfrowe iq. Czekam na lane przeciwko Tobie w D1, zobaczymy co zrobisz jak Ci skrypty chuja dadzą, tylko ostre przedmioty wynieś z domu, bo będę miał czitera na sumieniu :<

@top

Uszy bolą.

Opublikowano

D5 na L, stwierdzam brak mózgu XDD, na tym L czy BoL'u master to jest minimum, ale co się dziwić jak większość userów tych gówien ma dwucyfrowe iq. Czekam na lane przeciwko Tobie w D1, zobaczymy co zrobisz jak Ci skrypty c***a dadzą, tylko ostre przedmioty wynieś z domu, bo będę miał czitera na sumieniu :<

@top

Uszy bolą.

Ale zwróć uwagę na to że Bol/L# to jest fast free elo, na np d1 już tak nie pocarrujesz, więc ciężej będzie wbić master tiera (oczywiście chodzi mi o dłuższy okres czasu, a nie że trudno), a większość osób używa skryptów by szybciej wyjść ligę/dwie wyżej :)

Mało się kilka razy niepobeczał na filmie, zapewnie robił to przed, jak i po :( 

29.png

Opublikowano

Ale zwróć uwagę na to że Bol/L# to jest fast free elo, na np d1 już tak nie pocarrujesz, więc ciężej będzie wbić master tiera (oczywiście chodzi mi o dłuższy okres czasu, a nie że trudno), a większość osób używa skryptów by szybciej wyjść ligę/dwie wyżej :)

Mało się kilka razy niepobeczał na filmie, zapewnie robił to przed, jak i po :(

No z ziomka beka, że prawie się nie rozpłakał, bo przegrał lane w silverze, ale z takimi "umiejętnościami", które dają Ci 100% wygranego lane'a wbić mastera to nie problem. Pozdro 600 rejonie.

Opublikowano

No z ziomka beka, że prawie się nie rozpłakał, bo przegrał lane w silverze, ale z takimi "umiejętnościami", które dają Ci 100% wygranego lane'a wbić mastera to nie problem. Pozdro 600 rejonie.

Czy ja wiem czy to nie problem? Faktynie ładnie unika jak tutaj widać skillshotów i ładne combo wali, ale to jednak wymaga też używania mózgu, do golda wyjść i bez niego można, ale do master tiera? Wątpię. A jak widać ta tutaj syndra też średnio ją ogarniała bo się jakoś wierciła na boki itd, może pierwszy raz na skrypcie lub coś :D

Ale i tak nic nie przebije już chyba tej beksy komentującej xD 

29.png

Opublikowano

to jak grasz tylko dla tej ramki to sam jesteś no-lifem, wyobraź sobie taką sytuację typek wraca ze szkoły, gdzie został styrany przez nauczycieli, na matematyce z poprawy sprawdzianu 1, na niemieckim wyżebrane 2 z odpowiedzi, albo taki studenciak, wraca po uczelni, trzeci raz niesie do domu zwrócone sprawko do poprawy, ma zapowiedziane koło ale myśli sobie "a pierdolnę jeden meczyk w lola najpierw", wchodzi do gry, pickuje Ahri, a w przeciwnym jestem ja, Xerathem... początkowo myśli sobie "ok, nie trafiłem 3x z q, ten xerath jest dobry" ale po chwili zaczyna zauważać, że dostaje w pizdę tak że szok, wraca się do bazy bo ma low HP i potem wracając z bazy, dostaje oklep między dwoma turretami bo mam taki zasięg i 100% celności i a po tym oklepie jak już jest na low, to okazuje się, że ja mam już 6 i typ umiera... czujesz tą jego rozpacz, on musi czuć się tak bardzo zgnojony przez życie, że przychodzi jeszcze 2-3x na ta linię i wychodzi z gry, bo nie może podejść do swojego turreta nawet i właśnie to jest najpiękniejsze. Ty dostajesz free elo i masz satysfakcję, że zniszczyłeś popołudnie kolejnemu frajerowi :) AHHH jakie to przyjemne, BOŻE! COŚ PIĘKNEGO :):) :):)

Dla tego uczucia gnojenia i psucia im humoru gram na L'iku :)

Hah, to musisz mieć nieudane życie skoro w ten sposób poprawiasz swoje ego. Chłopczyku, nie wiem czy rodzice kultury cię nie nauczyli czy co, ale miło by było jakbyś wyrażał się o nieznanym sobie osobniku z choć odrobiną szacunku, bo za "frajera" to możesz dostać w ryj.

@top

Żeby się następnym razem nie powiesił.

h6IduA1.png

Opublikowano

Na forum o "czitach" żalisz sie ze ludzie graja na bolu czy tam L# gratuluje pomysłowosci

ale to juz nie jest forum o czitach ;O

btw. po 30sec wylaczylem bo te mlaskanie mnie wkur*****

Opublikowano

Powinni banowac kazdego kto posiada jakiegokolwiek haka do tej gry. Ja nie wiem po co uzywac tego typu programow skoro nic dzieki temu ze wbijemy wieksza dywizje nie osiagniemy.

u1lc.png
Opublikowano

Powinni banowac kazdego kto posiada jakiegokolwiek haka do tej gry. Ja nie wiem po co uzywac tego typu programow skoro nic dzieki temu ze wbijemy wieksza dywizje nie osiagniemy.

haha czemu ja se dzieki temu wbijam dywizie i sie ciesze wiec skoro to daje radosc to czemu mam dostac bana 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...