Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crack do XenoBota pod każdą wersję

Dakos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Również mam ten sam problem, ktoś coś? 

Co zrobiłeś? 

Też chciałbym wiedzieć ;P

Ja wylaczylem antywirusa, pozniej zrobilem wszystko krok po kroku i dziala :)

Opublikowano

Dokładnie, wyłączcie antywirusa, włączacie xenobota póżniej ten program klikacie Patch, wchodzicie w tibie i inject i tyle :)

Opublikowano

Dokładnie, wyłączcie antywirusa, włączacie xenobota póżniej ten program klikacie Patch, wchodzicie w tibie i inject i tyle :)

Nie mam i nie używam AV. Klikam przycisk inject i nic się nie dzieje... Możliwe że nie mam odpowiednich bibliotek, ale nie wiem nawet jakie są potrzebne. Do programowania używam bibliotek :

- .NET Framework 2.0 - 4.5.1

- MS Visual C++ 2005 - 2010

EDIT: Nie używając tego cracka wszystko działa [oczywiście wersja trial], po nadpisaniu hosts już nie mogę nic z botem zrobić [poza zalogowaniem].

Efekty jednego dnia wolnego od pracy :

lWxix4K.png

Chcesz wspomóc produkcję tego bota? Masz doświadczenie w programowaniu modułów, tworzeniu GUI czy skryptowaniu [C#]?

napisz na pw : http://www.mpcforum.pl/user/1285262-bleblable/

Opublikowano

No i co, ma ktoś pomysł dlaczego tak jest? Jutro mi się trial kończy :v

Najprawdopodobniej zabezpieczenie w Xeno. Potrzebny nowy crack [albo bot] ;)

Efekty jednego dnia wolnego od pracy :

lWxix4K.png

Chcesz wspomóc produkcję tego bota? Masz doświadczenie w programowaniu modułów, tworzeniu GUI czy skryptowaniu [C#]?

napisz na pw : http://www.mpcforum.pl/user/1285262-bleblable/

Opublikowano

Najprawdopodobniej zabezpieczenie w Xeno. Potrzebny nowy crack [albo bot] ;)

Mi wszystko działa, może spróbuj jeszcze pozmieniać rozszerzenie tego pliku hosts.ics bo to przez ten plik występuje taki błąd (może zapisałeś po prostu hosts.ics, a nie zapisz jako hosts.ics i wszystkie pliki).

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

Mi wszystko działa, może spróbuj jeszcze pozmieniać rozszerzenie tego pliku hosts.ics bo to przez ten plik występuje taki błąd (może zapisałeś po prostu hosts.ics, a nie zapisz jako hosts.ics i wszystkie pliki).

Nie, nie - blokować, blokuje połączenie, ale nic nie da się potem zrobić z tym botem, okna są nieaktywne. 

surprise motherfucker

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć czemu w tej paczce nie ma tego cracka? Jest sam xenobot - na poczatku pomyslalem ze juz zcrackowany, ale jednak nie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

= Robiłem wszystko zgodnie z twoimi instrukcjami tylko tam gdzie powinno mi się wyświetlić "Automatic update failed" itp, to wyświetla mi się "Xenobot is up to date". Czyli niby plik hosts nie blokuje tego połączenia, powiedzcie mi proszę co zrobić bo już się z tym 2gi dzień męcze....

• 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, robię wszystko zgodnie z instrukcją i niestety gdy już używam tego patchera i wpiszę jakiekolwiek passy do zalogowania się w tym xenobocie automatycznie zamyka mi bota, nie mam pojęcia co mogę zrobić (czy coś robię źle), jeśli ktoś może proszę o pomoc (zależy mi żeby działało to na 10.80) :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...