Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

f5

Niestety mnie serwer rozczarował bardzo

-Vipy latają po wyspach i niszczą uprawy, mogą innym otwierac piecyki itp,

-Ceny w sklepie są wgl nie zbalansowane i 90% rzeczy nie można sprzedać

-Kontakt z administracją jest na poziomie 0(jedyna osoba w administracji ktora odpisuje to jest Sarnost), możliwe ze inni odpisują ale w większosci tylko vipą

-Rektutacja na adminów jest niby ale  nawet po odrzuceniu podania nie zostaje podany powód odrzucenia podania a faworyzowani sa ci którzy Mieli lub mają Vipa 

Póki co niestety nie mogę polecić serwera.

Może jak coś się zmieni to zmienię opinie.

Niszczenie upraw jest zablokowane od 3 dni o.O

Ze sklepem to do sarnosta.

Co do kontaktu, ja jestem głównie od spraw technicznych i to że jestem na serwerze nie oznacza że gram, może coś po prostu robie i mam gre w tle odpaloną.

Nikogo nie faworyzuje, mam kilka osób które kojarze lub pomagały mi przy czymś i chyba mam prawo dać takiej osobie prędzej range niż komuś kogo kompletnie nie znam.

Opublikowano

Jakos 2 dni temu koleś rozwalił nam uprawy wiec coś nie zabardzo:)

Pisałem na forum w propozycjach to temat zostal zamkniety...

Twoja propozycja

1. Poprawić kontakt administracji z graczami

2.Zrobić zbalansowanie cen w sklepie( dirt kosztuje 2k a diax 900)...

3. Ogarnąc to wypadanie diaxów itp bo w 10 minut stack diaxów mam i gra robi sie nudna i nie ciekawa bo all biegaja w diax setach i z diax itemami i zamiast różnorodności na serwerze jest jeden wielki syf.

Pozdrawiam

Więc nie widze nic tutaj o niszczeniu upraw...

Opublikowano

Jakos 2 dni temu koleś rozwalił nam uprawy wiec coś nie zabardzo:)

Pisałem na forum w propozycjach to temat zostal zamkniety...

A czy gdzies tu napisałem że pisałem w propozycjach o deptaniu...Prosze o czytanie ze zrozumieniem  :)

Opublikowano

Z balansujcie ceny w sklepie aby za 16 dirty płacić 2k a za 16 żelaza dostajesz 30 monet za 16 złota 40 za 1 diament 100 bez przesady albo wiadro lavy kosztuje 500

Opublikowano

@marcin11798

Jeśli tak jest naprawdę jak piszesz to nawet nie chce mi się na ten serwer wchodzić..

Sorry ale sklep na SkyBlocku jest w miarę podstawą do gry a jeśli jest on "spalony" to serwer w pewnym sensie też.

Jak naprawicie to napiszcie wtedy wejdę i ocenie od 1-10 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Reklama oklepana, mało zachęcająca.

Jednak podejmę to ryzyko i za chwilę wejdę na serwer, mam nadzieję, że nie będę tego żałować. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...