artur9010 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 JEST TO JEDYNA OFICIALNA REKLAMA !!! mc.SkyGold.pl SkyBlock inny niż wszystkie... Reaktywacja ! (serwer dziala... jak coś) Informacje Ogólne Sloty: 80 Wersja: 1.7.x & 1.8 Premium: Nie IP: mc.skygold.pl Status serwera. Będzie kiedy będzie, czyli jak strona będzie z bannerami gdzie wygenerować można będzie Pluginy Większość serwerów nie podaje swojej listy pluginów, my się nie wstydzimy tego jakie pluginy mamy. LogIt - autoryzacja (logowanie) WorldEdit - edycja terenu WorldGuard - cuboidy sg_Wyspa - system wysp (autorski) SkyGold - toolsy (autorski) SkyGoldNether - nether od godziny X do godziny Y (autorski) NoCheatPlus - antycheat Vault - biblioteka iConomy - ekonomia ChestShop - sklep Skript - skrypty PEX - permissions MultireverseCore - zarządzanie światami CleanroomGenerator - generator pustej mapy (poprawiony kod) Dlaczego my ? > Serwer tworzony przez profesionalistów > Dobra maszyna , za niską cene - czyli pewność że nie upadniemy. > Przyjazna atmosfera > Zmiana spawnerów (za hajs oczywiście) w ładnym przejrzystym GUI > W pełni działający drop do eq (zarówno z bloków, jak i z mobów) > Kompletny brak lagów > Autorskie pluginy (toolsy, wyspy, nether, spawnery) > Świetne forum > No i najważniejsze, epicka rozgrywka ! Porównywarka cen Amazon Odnośnik do komentarza
artur9010 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dodam tyle że po pierwszej godzinie mamy 7 online http://screenshooter.net/100395370/trrxyjx Porównywarka cen Amazon Odnośnik do komentarza
Ziom3k666 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dodam tyle że po pierwszej godzinie mamy 7 online http://screenshooter.net/100395370/trrxyjx To jest się czym chwalić ... ;p Odnośnik do komentarza
artur9010 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 To jest się czym chwalić ... ;p Każdy nawet najmniejszy sukces jest ważny Porównywarka cen Amazon Odnośnik do komentarza
Nogutek Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 W tym 2 adminów Odnośnik do komentarza
artur9010 Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 W tym 2 adminów Oj tam Tak btw. dodana zostala opcja zmiany spawnerow Porównywarka cen Amazon Odnośnik do komentarza
artur9010 Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 f5 Porównywarka cen Amazon Odnośnik do komentarza
artur9010 Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Dodano warpy Porównywarka cen Amazon Odnośnik do komentarza
artur9010 Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 f4 Porównywarka cen Amazon Odnośnik do komentarza
artur9010 Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Dodano targ. Porównywarka cen Amazon Odnośnik do komentarza
artur9010 Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 f5 Porównywarka cen Amazon Odnośnik do komentarza
Jebacz Matek Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 serwer fajny wbilem po 2 latach przerwy i bardzo mi sie spodobal pozdro Szchachcic ;P Daj lajka jestem cebulka. Odnośnik do komentarza
artur9010 Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 serwer fajny wbilem po 2 latach przerwy i bardzo mi sie spodobal pozdro Szchachcic ;P Dzięki za opinie Porównywarka cen Amazon Odnośnik do komentarza
artur9010 Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 f5 Porównywarka cen Amazon Odnośnik do komentarza
artur9010 Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 f5 Porównywarka cen Amazon Odnośnik do komentarza
S.G.H Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Jak na serwer tego typu niczym nowym mnie nie zaskoczył, ale posiada dobrze dobrane pluginy oraz własne . Więc na dzień dzisiejszy polecam serwer do grania dla relaksu (chociaż nie mile zostałem odebrany na serwerze) ale co do serwera nie mam zbytnio do czego się przyczepić (oprócz tego że dalej nikt nie ruszył wyobraźni i zrobił coś epickiego) . Serwer Polecam do grania na luzie z kolegami , Ocena 7,5 / 10 Pamiętaj że to tylko moja opinia każdy ma prawo do swojej . Odnośnik do komentarza
Ulfric9000 Opublikowano 4 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Szukam dobrego skyblocka... mialem nadzieje, ze ten serwer spelni moje oczekiwania. Niestety, rozczarowalem sie. Odnośnik do komentarza
artur9010 Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Jak na serwer tego typu niczym nowym mnie nie zaskoczył, ale posiada dobrze dobrane pluginy oraz własne . Więc na dzień dzisiejszy polecam serwer do grania dla relaksu (chociaż nie mile zostałem odebrany na serwerze) ale co do serwera nie mam zbytnio do czego się przyczepić (oprócz tego że dalej nikt nie ruszył wyobraźni i zrobił coś epickiego) . Serwer Polecam do grania na luzie z kolegami , Ocena 7,5 / 10 Pamiętaj że to tylko moja opinia każdy ma prawo do swojej . Myśle że bardziej nie powinno się oceniać to jak się zostało przyjętnym przez innych graczy, widomo to są tylko ludzie i każdy ma prawo do swojego zdania. Wyobraźni zbytnio nie mam Jestem tylko programistą i napisze wszystko co dam rade ale musze wiedzieć jak to ma działać :/ Więc jak masz jakieś ciekawe propozycje to zapraszamy na forum. Szukam dobrego skyblocka... mialem nadzieje, ze ten serwer spelni moje oczekiwania. Niestety, rozczarowalem sie. Hmmm... może jakieś argumenty ? Bo twoje są no troszke... z dupy wzięte i brzmią mniej więcej tak "Nie podoba mi sie bo tak." Porównywarka cen Amazon Odnośnik do komentarza
artur9010 Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 f5 Porównywarka cen Amazon Odnośnik do komentarza
artur9010 Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 f5 Porównywarka cen Amazon Odnośnik do komentarza
artur9010 Opublikowano 8 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 f5 Porównywarka cen Amazon Odnośnik do komentarza
artur9010 Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 f5 Porównywarka cen Amazon Odnośnik do komentarza
Jebacz Matek Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 fajny serwer polecam ! administracja bardzo mila gracze rowniez duzo osob pomaga ! Daj lajka jestem cebulka. Odnośnik do komentarza
artur9010 Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 f5 Porównywarka cen Amazon Odnośnik do komentarza
ProYety Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Niestety mnie serwer rozczarował bardzo -Vipy latają po wyspach i niszczą uprawy, mogą innym otwierac piecyki itp, -Ceny w sklepie są wgl nie zbalansowane i 90% rzeczy nie można sprzedać -Kontakt z administracją jest na poziomie 0(jedyna osoba w administracji ktora odpisuje to jest Sarnost), możliwe ze inni odpisują ale w większosci tylko vipą -Rektutacja na adminów jest niby ale nawet po odrzuceniu podania nie zostaje podany powód odrzucenia podania a faworyzowani sa ci którzy Mieli lub mają Vipa Póki co niestety nie mogę polecić serwera. Może jak coś się zmieni to zmienię opinie. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.