Skocz do zawartości

Aion - cheaterzy, dużo ich? Warto zagrać?

xFreys

Rekomendowane odpowiedzi

Przecież tutaj http://www.mpcforum.pl/topic/1282835-aion-hack-na-szybkosci-ataku-prawda-czy-mit/ zrobiłeś identyczny temat.

Możesz tamten odświeżyć, zamiast tworzyć kolejny.

No tak ale od tego czasu upłyneło trochę czasu i mogło sie coś zmienić :D

Aha masz ochote 'wrócić' do aiona, ale potrzebujesz hackow do tego ? :D

Nie, nie potrzebuje do niego hacków, pytam po to aby sie zorientować jak sprawa wygląda :D :D :D

Najwyraźniej nie umiesz czytac ze zrozumieniem, zalozylem ten temat po to aby dowiedziec sie czy warto powrocic do tej gry. Bo jezeli będą do tej gry jakies cheaty typu DMG hack to moim zdaniem nie warto.

PS: Mam lepsze rzeczy do roboty od przeszkadzania ludziom w grze (grając na hackach) :D

Gdyby kogos nie interesowala gra bez hackow to raczej inaczej by sprecyzowal pytanie, a w jego pytaniu w polowie drugiego zdania wszystko wiadomo.Chyba, ze nie potrafie czytac ze zrozumieniem.

Najwyraźniej nie umiesz czytac ze zrozumieniem, zalozylem ten temat po to aby dowiedziec sie czy warto powrocic do tej gry. Bo jezeli będą do tej gry jakies cheaty typu DMG hack to moim zdaniem nie warto.

PS: Mam lepsze rzeczy do roboty od przeszkadzania ludziom w grze (grając na hackach) :D

Cheaterzy są we wszystkich grach. Chyba nie ma takiej, w której są całkowicie wyeliminowani. Ludzie zawsze będą szukać sposobu na łatwy zysk lub posiadanie dużej przewagi nad przeciwnikiem, no niestety.

W Aionie nie jest to aż tak bardzo odczuwalne, a przynajmniej ja tego tak nie odczuwam, dlatego polecam grać.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Yo kebaby są w nocy dobre na arenkach, coop i jechane so cute.Btw serwery wymieraja (oprocz Barka), ludzie chca polaczyc co niektore serwery.Ostatnio byla jakas nawet petycja Nexus>Perento<Telemachus, na forum eu aiona (tym UK oczywiscie :D .IIII zapomnialem zajrzec co dalej bylo, a teraz mi sie nawet nie chce :3

Nie czaruj.

No kebaby to straszne nieogary, jak trafisz takiego w randomowym pt na dredzie to 99% szansy na faila :D Oni są gorsi niż dzieciaki z Barusa :> Ale na każdym serwerze (nawet na polskim) znajdą się dobrzy graczy. Tylko tutaj jest pytanie, czy to zasługa cheatów, czy skilla.

W każdej grze bądź co bądź banuje się boty. Nawet gf to robi. Chociaż myślę, że oni się bardziej interesują tymi, co sprzedają potem gold na allegro, spambotami oferującymi złoto itp (bo oni na tym tracą finansowo) niż jakimiś kozakami, co chcą poczuć się pro.

Mozesz robic moze sie GF zainteresuje, aczkolwiek jesli ten gosc wladowal cos w IS to watpie, zeby go zbanowali chociaz na 2 dni :D

Słucham? Naprawde tak jest? 2 dni i jeszcze może? To w aionie za hacki nie leci odrazu perm? Co za różnica czy władował kase w IS czy nie. To jak oni traktują graczy w tym aionie?

Słucham? Naprawde tak jest? 2 dni i jeszcze może? To w aionie za hacki nie leci odrazu perm? Co za różnica czy władował kase w IS czy nie. To jak oni traktują graczy w tym aionie?

Z pewnością metinowiec był w teamie i wie, jakie procedury są przeprowadzane wobec cheaterów...

Nie słuchaj takich głupot. Nikt nie patrzy na to, kto ile władował do Aion Shopu. Większość osób, zajmujących się przyjmowaniem zgłoszeń, nawet nie ma takich danych, więc skąd mają wiedzieć kogo "faworyzować"?

Osoby, które twierdzą, że znają pracę administracji na wylot, de facto znają ją jedynie z podkoloryzowanych opowieści osób wcześniej zbanowanych lub posądzanych o hacki, lubiących oczerniać ludzi bez powodu.

Z pewnością metinowiec był w teamie i wie, jakie procedury są przeprowadzane wobec cheaterów...

Nie słuchaj takich głupot. Nikt nie patrzy na to, kto ile władował do Aion Shopu. Większość osób, zajmujących się przyjmowaniem zgłoszeń, nawet nie ma takich danych, więc skąd mają wiedzieć kogo "faworyzować"?

Osoby, które twierdzą, że znają pracę administracji na wylot, de facto znają ją jedynie z podkoloryzowanych opowieści osób wcześniej zbanowanych lub posądzanych o hacki, lubiących oczerniać ludzi bez powodu.

Aha, dzięki za wszystkie odpowiedzi :) Mam ostatnie pytanie, czy ten cheat na szybkość ataku działa tylko wizualnie czy rzeczywiście zadane podwójny bądz nwm poczwórny DMG?

PS: Mam jeszcze pytanie odnośnie forum, czy jeżeli ktoś zacytuje moją odpowiedz to powinienem dostać jakieś powiadomienie?

Aha, dzięki za wszystkie odpowiedzi :) Mam ostatnie pytanie, czy ten cheat na szybkość ataku działa tylko wizualnie czy rzeczywiście zadane podwójny bądz nwm poczwórny DMG?

Nie masz większego dmg, tylko szybciej używasz skilli.

PS: Mam jeszcze pytanie odnośnie forum, czy jeżeli ktoś zacytuje moją odpowiedz to powinienem dostać jakieś powiadomienie?

Musisz pobawić się swoimi opcjami powiadomień i sobie po swojemu ustawić.

AwkJGjA.png

W takim razie wyjasnij mi czemu ludzie, ktorzy laduja full is + do tego cisna na no-anim, mimo ciaglego wysylania tic-taca do supportu nie banuja tej osoby, hmm ?Nie raz sie spotkalem sytuacja iz mimo wczesniejszego spamowania skrzynki burakow gosc nie dostal bana, to samo inni ludzie, ktorzy wysylali.Baju baju badz na haju.

Nie czaruj.

W takim razie wyjasnij mi czemu ludzie, ktorzy laduja full is + do tego cisna na no-anim, mimo ciaglego wysylania tic-taca do supportu nie banuja tej osoby, hmm ?Nie raz sie spotkalem sytuacja iz mimo wczesniejszego spamowania skrzynki burakow gosc nie dostal bana, to samo inni ludzie, ktorzy wysylali.Baju baju badz na haju.

Ja bardziej obstawiałabym na to, że osoba odbierająca zgłoszenie nie wie nawet jak wygląda gracz używający cheatów - nie odróżnia cheatera od zwykłego gracza, dlatego odrzuca zgłoszenie.

Ale na pewno nie jest to kwestia wydawania PLN na Aion Shop.

Ja bardziej obstawiałabym na to, że osoba odbierająca zgłoszenie nie wie nawet jak wygląda gracz używający cheatów - nie odróżnia cheatera od zwykłego gracza, dlatego odrzuca zgłoszenie.

Ale na pewno nie jest to kwestia wydawania PLN na Aion Shop.

W takim razie u nich nikt nie wie jak wyglada osoba uzywajaca cheatow, ups chyba ze wszystkie zgloszenai odbiera jedna ta sama osoba hue.

Nie czaruj.

W takim razie u nich nikt nie wie jak wyglada osoba uzywajaca cheatow, ups chyba ze wszystkie zgloszenai odbiera jedna ta sama osoba hue.

Ile osób odbiera zgłoszenie - nie wiem. Ale faktem jest też to, że czasem ciężko ocenić, czy faktycznie ktoś używa cheatów. Często wynika to też z nieumiejętnego przedstawienia dowodów przez osobę zgłaszającą. Różne sytuacje się zdarzają i wiele czynników może mieć wpływ na odrzucenie zgłoszenia. Nikt spoza teamu nie wie, jak jest naprawdę, gdyż członków teamu obowiązuje, nazwijmy to, "tajemnica zawodowa". O zgłoszeniach nie rozmawia się z osobami trzecimi, niezwiązanymi ze sprawą.

Trzeba wziąć też pod uwagę osoby, które jednak zostały zbanowane. Jak myślisz, ile z tych osób przyznaje się, że dostało bana? Ja na przykład bym się tym nie pochwaliła. A jeśli ja się tym nie chwalę, to nikt nie wie, co się dzieje z moim kontem, bo osoba, która mnie zbanowała, nie ma prawa rozpowiadać innym graczom o moim banie.

Ile osób odbiera zgłoszenie - nie wiem. Ale faktem jest też to, że czasem ciężko ocenić, czy faktycznie ktoś używa cheatów. Często wynika to też z nieumiejętnego przedstawienia dowodów przez osobę zgłaszającą. Różne sytuacje się zdarzają i wiele czynników może mieć wpływ na odrzucenie zgłoszenia. Nikt spoza teamu nie wie, jak jest naprawdę, gdyż członków teamu obowiązuje, nazwijmy to, "tajemnica zawodowa". O zgłoszeniach nie rozmawia się z osobami trzecimi, niezwiązanymi ze sprawą.

Trzeba wziąć też pod uwagę osoby, które jednak zostały zbanowane. Jak myślisz, ile z tych osób przyznaje się, że dostało bana? Ja na przykład bym się tym nie pochwaliła. A jeśli ja się tym nie chwalę, to nikt nie wie, co się dzieje z moim kontem, bo osoba, która mnie zbanowała, nie ma prawa rozpowiadać innym graczom o moim banie.

Proszę cię...Przedstawienei dowodów w postaci ss czy filmiki to jest jedna sprawa.Druga sprawa najwazniejsza to jest to, ze istnieje takie cos jak logi.Kiedy dostaja zgloszenie powinni to rozpatrzyc na podstawie tych dwoch rzeczy i bla bla bla.Ide spac, spac mi sie chce.

Nie czaruj.

Proszę cię...Przedstawienei dowodów w postaci ss czy filmiki to jest jedna sprawa.Druga sprawa najwazniejsza to jest to, ze istnieje takie cos jak logi.Kiedy dostaja zgloszenie powinni to rozpatrzyc na podstawie tych dwoch rzeczy i bla bla bla.Ide spac, spac mi sie chce.

Nie każdy ma dostęp do logów. Osoby rozpatrujące zgłoszenia często mają ograniczone uprawnienia i zgłoszenia muszą rozpatrywać jedynie na podstawie dowodów dostarczonych przez zgłaszającą osobę. Tak jest zapewne we wszystkich grach, nie tylko Aionie i to jest odrębny temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Aion   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...