Mark Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Witajcie, dziś mam dla was wyjątkowo 2 modele :P Po lewej npc po prawej pet SS: DL: http://www56.zippyshare.com/v/57145142/file.html Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/dcf0111a5e8d0743e16b11142a24ae299958b864dd3540418a9637846caf5a49/analysis/1414623966/ Uprzedzając pytania. "Tak modele działają na AMD". Tekstury DDS o małej wadze. Wesołego halloween ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 O rany! Jakie to urocze! Tzn. ten NPC jest świetny na Halloween. Pet mi się pasuje do damskiej wersji Azrael'a ;p @Mizune Tak, z Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizune Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 O rany! Jakie to urocze! Tzn. ten NPC jest świetny na Halloween. Pet mi się pasuje do damskiej wersji Azrael'a ;p Piłaś coś? Ja osobiście bym tego nie użył, ale zawsze może się znaleźć jeleń który nie bd umiał sam wyexportować i użyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Developer Aris Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dzięki mark, z jakiej gry wyciągane ? :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DevBolt Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 super ten pierwszy o luju cudo, więcej takich prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mks4Fun Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dzięki mark, z jakiej gry wyciągane ? :* To nie Mizune ani Naid, zeby exportowac modele z innych gier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 NPC bardzo fajny, zaś pet przerobiony Azrael. Ogólnie, wszystko na 9/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wredna Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 No postacie są śliczne, ale według mnie zbyt "mangowe", nie pasujące do "twardej", "kwadratowej" grafiki mt2. One pasują mi bardziej pod gry typu PW, Aion itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janko1994 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Fajne bardzo fajne, takich prac powinno być więcej na mpc nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Piękne, oby więcej tego typu prac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh* Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 To nie Mizune ani Naid, zeby exportowac modele z innych gier Pucujesz się bo zniżkę na modele chcesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥ Szwagierek ♥ Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Jak dla mnie te modele Npc są bardziej urocze niż straszne + dobra robota Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E69 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Jak zawsze ładna praca,nie ma do czego człowiek się przyczepić a efekt zadowala. Plusa zostawię Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nigahiga Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 No postacie są śliczne, ale według mnie zbyt "mangowe", nie pasujące do "twardej", "kwadratowej" grafiki mt2. One pasują mi bardziej pod gry typu PW, Aion itp.Bo to jest chyba z Aion, bynajmniej wygląda jak ten kostium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark Opublikowano 20 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Bo to jest chyba z Aion, bynajmniej wygląda jak ten kostium. One nie są z aiona :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaerad Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Dzięki! Przyda się z pewnością. Bardzo ładnie to wygląda. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m10ok Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GetsuLaverisMt2 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Bardzo ładnie wykonana praca, szczególnie ten npc ... coś pięknego, plusa zostawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hàsty Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 No, no. Wszystko ładnie pięknie, może się przydać Łap plusa ❗ Poradnik - Maestria Bohaterów │ Opowiadanie League Of Legends 1/2 │ Podanie na Moderatora ❗ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rotcher Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Bardzo fajne na pewno wykorzystam :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sielu Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 No no, bardzo ładne modele. Przyda mi się, pobieram i pozdrawiam. też was kocham Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CannzasOfficial Opublikowano 18 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Ładne podele. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pr0chu Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Bardzo mi się podoba ten NPC na haloween Wykorzystam na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzix133 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Azraeluśka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ale fajny npc, och chyba go sobie użyje ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.