Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl - 6 skille dla ninja i wojownika, wilkołak.

KnysioPysio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe co to beda za skille... ja najbardziej lubie u mentala "eko w góre" (to jest ten skill u mentala, ten co na pandorze tylko ja na niego tak mówie ;d)

Te same skille będą.. przecież privy podpierdoliły te 6 skille z koreańskiego globala..

Swoją drogą wiecie może kiedy zrobią mi postacie na becie? Bo na poprzedniej becie w określonych godzinach to robili.

Opublikowano

Fajna sprawa, tylko troche za pozno to wprowadzili. Zauwazyliscie, ze w oknie wyboru postaci jest 5 slotow na postacie? Mam nadzieje, ze na PL tez bedzie mozliwosc robienia 5-ciu postaci w ramach jednego konta.

Opublikowano

Osobiście owa informacja nie zachęciła mnie bym powrócił na Globala, wręcz odwrotnie bym nawet na niego nie wchodził, ponieważ widać że robią wszystko by odebrać od graczy, każdy ostatni grosz. Sporo osób zacznie grać tą postacią od nowa, zaczną kupować pd by ją szybciej wyexpić rady/zwoje by wbić skile no i oczywiście zmianki i dodania bo w końcu trzeba ta nowa zbroje i broń wybonować a jeżeli wejdzie nowy abs to już w ogóle ^^ 6 skile to samo, każdy zacznie kupować zwoje i rady by jak najszybciej wbić skila  na P  ;) a szkoda, mogliby by w końcu posłuchać graczy i zrobić to czego gracze pragną. 

xD 

Opublikowano

Nowa postac to jak dla mnie tylko i wylacznie na nowym serwerze. Bedac w roznych gildich troche sie nasluchalem ile to wydaja ludzie na ta gre. To dziwne ale niktorzy wydaja wiecej niz inni zarabiaja w ciagu miesiaca. Dla nich to gigantyczny cios poniewaz stworzenie idealnego ekwipunku wiazalo sie ze spora strata kasy a teraz sie okaze ze  idealnego wcale nie maja ...

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...