Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.pl - 6 skille dla ninja i wojownika, wilkołak.

KnysioPysio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ;)

Na oficjalnym forum metin2.pl pojawił się post zapowiadający otwarcie serwera beta. 

Drodzy gracze,

Serwer Beta wkrótce zostanie ponownie otwarty.
Serwer beta będzie dostępny od 2014.10.29 od godziny 13:00 i już od jutra, od godziny 11 zostanie uruchomiony system rejestracji.
Aby dowiedzieć się więcej, zapraszamy do sekcji Beta-Server na forum DE lub UK.

Napisane jest też, czego będzie dotyczyła beta.

Złap swoją szansę i odkrywaj:
- nową klasę postaci: Wilkołak
- szósta umiejętność dla Ninji: Wolno Działająca Trucizna oraz Iskrzące Uderzenie
- szósta umiejętność dla Wojownika: Krąg Mieczy oraz Wola Życia

Czyli to już oficjalne, pojawi się wilkołak... i 6 skill dla ninja i wojownika. Co o tym sądzicie?

Wg. mnie to bardzo fajnie, że podejmują się zmian, jednak dodanie JEDNEJ nowej postaci spowoduje, że dużo ludzi zacznie nią grać i klasyczne postacie pójdą w odstawkę, nie będzie określonego sposobu na grę wilkołakiem i podejrzewam, że przez długi czas ta postać będzie słabsza od podstawowych czterech. Inna sprawa - jaki bonus na wilkołaka? Ludzie? Zwierzęta? Kiedyś był bonus na "pół-ludzi" (zamieniony na po prostu - "ludzi"), który teraz by bardziej pasował. I co z KD na tą klasę? Ciekawe co na to ludzie, którzy wyłożyli masę pieniędzy na zrobienie eq na podstawowe klasy. Według mnie lepiej by było dodać dwie nowe postacie - wtedy gra by się podzieliła na klasyczną i na nową - tymi dwoma nowymi postaciami. Z kolei 6 skill dla ninja i wojownika to według mnie porażka, totalnie mi nie pasuje ale to tylko moje odczucie, innym się może spodobać. A według was?

Opublikowano

Osobiście już nie gram na oficjalnym serwerze, ale to zawsze jakieś urozmaicenie i być może przyciągnie nowych graczy. 

Co do bonów, to będą to zapewne ludzie, Sura nie ma normalnej lewej ręki, a mimo to działa na niego bon na ludzi a nie, np. na diabły.

6 skill dla ninjy i wojownika zostały wprowadzone ze względu na podwyższony level cap i wkrótce będziemy mogli się spodziewać kolejnego dodatku.

fcwyxhlbitqq.jpg

Opublikowano

Wg. mnie to bardzo fajnie, że podejmują się zmian, jednak dodanie JEDNEJ nowej postaci spowoduje, że dużo ludzi zacznie nią grać i klasyczne postacie pójdą w odstawkę, nie będzie określonego sposobu na grę wilkołakiem i podejrzewam, że przez długi czas ta postać będzie słabsza od podstawowych czterech. Inna sprawa - jaki bonus na wilkołaka? Ludzie? Zwierzęta? Kiedyś był bonus na "pół-ludzi" (zamieniony na po prostu - "ludzi"), który teraz by bardziej pasował. I co z KD na tą klasę? Ciekawe co na to ludzie, którzy wyłożyli masę pieniędzy na zrobienie eq na podstawowe klasy. Według mnie lepiej by było dodać dwie nowe postacie - wtedy gra by się podzieliła na klasyczną i na nową - tymi dwoma nowymi postaciami. Z kolei 6 skill dla ninja i wojownika to według mnie porażka, totalnie mi nie pasuje ale to tylko moje odczucie, innym się może spodobać. A według was?

jest i konserwatysta hah ;D dla takich jak ty pewnie najlepiej było by zostawić 95level

zmiany oczywiście na plus chętnie zagram na privie bo na global szkoda czasu ;) już się doczekać nie mogę ;p

Hejo

Opublikowano

Taki temat jest już w dziale news, nie rozumiem po co 2 razy to samo.

Ciekawe ile osób powróci, bo według mnie nawet z nową postacią to i tak strata czasu.

Opublikowano

dostaniesz wilkołaka na 104lvlu i bodajże 1lvlu jak przydzielą ci postacie do konta przy najbliższym resecie

Opublikowano

Expienie z ziemi wilkołakiem to porażka. Na wyższym lvl niby szybciej bije, ale i tak się moim zdaniem nie da tym expić.. Bez sensu taka klasa. A z combo jest jeszcze gorzej..

Legenda
Opublikowano

Expienie z ziemi wilkołakiem to porażka. Na wyższym lvl niby szybciej bije, ale i tak się moim zdaniem nie da tym expić.. Bez sensu taka klasa. A z combo jest jeszcze gorzej..

Beta. Wszystko się jeszcze może zmienić, a co do ogólnej wiadomości to nic to nie da. Ludzie wrócą na chwilę zobaczyć, aż w końcu wilk pojawi się na prywatnych serwerach.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Mnie ciekawi co zrobią z wojownikami i ninja które wbiły 105 lvl, przecież exp dalej nie leci to jak niby wbiją 6 skill na g1?! Założę się że będzie tak samo jak ze skrzynkami ucznia, ci co grali przed wprowadzeniem tego to nie dostali skrzynek, a z tym 6 skilem będzie podobnie.

Opublikowano

Mnie ciekawi co zrobią z wojownikami i ninja które wbiły 105 lvl, przecież exp dalej nie leci to jak niby wbiją 6 skill na g1?! Założę się że będzie tak samo jak ze skrzynkami ucznia, ci co grali przed wprowadzeniem tego to nie dostali skrzynek, a z tym 6 skilem będzie podobnie.

Co do skili będzie można wyexpić sobie kilka % doświadczenia żeby czytać skille.

image.png

Opublikowano

Jak dla mnie powoli zamienia się w priva, ale może to dobrze, bo po części zachęca graczy do powrotu. Sam myślę, by wrócić do gry na PL'u.

Zobaczymy co jeszcze wymyślą.

Opublikowano

Jak patrze na tego pl'a co oni wyprawiają to jest skandal. Porównujac to do SG to polski metin jest dnem. Nie rozumiem, po co oni po takim czasie dodają nową klase w dodatku Wilkolak ?! To jest głupota. 6 - sty skill ?! Tego już nie. skomentuje

Opublikowano

wraz z tą aktualizacją metin2 od gameforge/ymir padnie 4ever

dobrze że już sprzedałem wszystkie konta z PLa :)

Opublikowano

Moim zdaniem to coś nowego gram w Metin'a 2 już około 5, pół  roku.Trochę na pl'u potem na Chinolach a potem na Polskich serwerach Metina ale już skończyłem grę 1 miesiąc temu bo zmieniałem serwer co 2 dni ale na tym Metinie wiem że długo pogram polecam strzałka.

Opublikowano

W końcu zrobili coś dla "pierwszych" lvli, te dodatki high już denerwowały.

Najlepsze jest to że (jak sie nie myle) gra wyszłą w 1999r, i dostajemy w 2014 roku 1 klase postaci.
Troche to smutne... ale zawsze mnie do tej gry ciągło!

Opublikowano

Ciekawe co to beda za skille... ja najbardziej lubie u mentala "eko w góre" (to jest ten skill u mentala, ten co na pandorze tylko ja na niego tak mówie ;d)

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...