MCDiaxowy Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Siemka, mam problem. Mialem 1kkk i wydalem na eq, i teraz jestem w d***e, bo nie mam kasy a nie chce mi sie juz robic sposobem nowej postaci i expic na zwierzetach. Prosze was o porady jak moge zarobic kase na elitemt2. Nie chce np 10kk tylko wieksza sume, np 100kk lub wiecej. Dla najlepszego sposobu daje plusika i naj Dzieki Odnośnik do komentarza
Maciusss666 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Masz tutaj kilka sposobów. http://www.mpcforum.pl/topic/264178-jak-zarobic-kase-na-prywatnym-serwerze-elitemt2/ Odnośnik do komentarza
MCDiaxowy Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Masz tutaj kilka sposobów. http://www.mpcforum.pl/topic/264178-jak-zarobic-kase-na-prywatnym-serwerze-elitemt2/ Nie rozumiem tego... Odnośnik do komentarza
Fabian= Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Czego nie rozumiesz? Poradnika jak zarobić pieniądze na serwerze EliteMT2? A co do tematu, to najlepszym sposobem na zarobek jest zrobienie Wojownika Mentala i następnie przygotowanie: zbroi na 61 poziom dla wojownika +7/8/9, oczywiście z kd +5, byle jakiej tarczy (nno) na 61 poziom +9, żelaka lub hełm 41 +9, umiejętność Silnego Ciała na poziomie Perfect Master (P). Idziesz do v2 i dropisz sztabki. W godzinę można uzbierać ~500kk. "Problemem nie jest problem. Problemem jest twoje nastawienie do problemu." http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-) Odnośnik do komentarza
MCDiaxowy Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Da sie jakos normalniej, jestem zielony w tym temacie Odnośnik do komentarza
Fabian= Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Da sie jakos normalniej, jestem zielony w tym temacie Nowa postać i podczas expa idzie naprawdę dużo zarobić. A to co opisałem wyżej jest naprawdę banalnie proste. "Problemem nie jest problem. Problemem jest twoje nastawienie do problemu." http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-) Odnośnik do komentarza
XYzar Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Tam to tylko na botach da sie zarobic, stawiasz bota w swiatyni na deskach i dropisz. Odnośnik do komentarza
MCDiaxowy Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 @ref Odnośnik do komentarza
𝓜𝓸𝓵𝓲𝓻𝓸𝓵 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 w Świątyni hwang najlepiej leci kasa i sztabki. Odnośnik do komentarza
SmoKu™ Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Chcesz się dorobić bez używania niedozwolonego oprogramowania [cheaty, bugi]? Czy wszystko Ci jedno? ¯\_(ツ)_/¯ HISTORIA SPRZETU eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA Odnośnik do komentarza
LikeYou Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Jeśli nie chcesz grać na botach to robisz mentala i lecisz do v2. Tam szybko i łatwo bez żadnego mega eq można się dorobić całkiem pokaźnej sumy w godzinę. Odnośnik do komentarza
MCDiaxowy Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Moge miec jakiegos dobrego bota, ktory mi expia hajs... Odnośnik do komentarza
KJBK Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 podłaczam sie pod temat. Interesuje się tym serverem, i wszystkie informacje mi się przydadzą ;] Odnośnik do komentarza
H.81 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 wh + dropHack Ogień na pieskach Drop sztabek. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.