Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Zarobić Kasę Na Prywatnym Serwerze Elitemt2

Daggu's

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki temu poradnikowi można spokojnie zarobić 1kkk dziennie...

Ja w 4 dni wraz z wbiciem lvl miałem Eq warte ok 7-8kkk i do tego kasę...

Niestety jest limit 2kkk yang na 1 postaci ale kasę można zamienić na broszurki..

No to zaczynamy !

:D potrzebne rzeczy :

- Kamer mod Mój odnośnik w zakładce "Metin2Mod"

- 1Hit Killer (tzw. kick hack) Mój odnośnik w zakładce : "Inne"

- 3 konta (jakie ?

-1P - nasza główna postać [wojownik boody lub ninja dagger bo są najszybsze i najlepsze]

-2P - Buff [tu nie chodzi o to żeby dawać bufy patrz dalej]

-3P - wojownik boody (mężczyzna) ta postać będzie służyła do kickania graczy z DT

P1 juz od 65 lvl z kilka razy obejść samemu żeby cos ulepszyć i mieć jakieś eq

nasz cel to 90 lvl zakładamy sobie eq tak żeby mieć min. 1000 defa i bron na 90 lvl w przypadku woja "śmiercionośne"

tak żeby samemu ogarnąć spota w dt

P2 Nasz bufek wystarczy 40 lvl oczywiście tez jest do bufowania, ale główny cel to postać do ulepszania

bo kowal przyjmuje 1 item od 1 postaci i żeby było to opłacalne to należy mieć te 2 konta

Teraz P3 (MUSI BYĆ Z INNEGO KRÓLESTWA NIŻ TY) nasz "noobek" do kickania innych wbijamy 40 lvl staty wszystko w siłe i bererk na p i zielone potki...

żeby kogoś "kicnąć" trzeba go 3 razy walnoć dlatego liczy się szybkość bo jak nasz cel się rusza to nic z tego nie wyjdzie...

No jak nie mam jeszcze tego upragnionego 90 lvl (można wbić w 2 dni) to kickamy wszystkich z wrogiego królestwa ze swojego też ale kogo ?

napewno wszystkich z poniżej 80 lvl i powyżej 95lvl bo takim osobą nie zawsze zależy na kowalu i wolą jak najszybciej dojść do ripka

a żeby kowal dobrze ulepszał to w ty poziomie gdzie jest kowal najpierw zabijamy mobki (potworki/nieumarli) żeby kowal lepiej ulepszał...

Oczywiście to był przykład kogo zostawić a kogo nie No zawsze na początku pytamy się jaki jest kowal jeśli ktoś idzie na tego samego kowala to go zostawiamy

A najlepiej opłaca sie robić eq smoka (tarcza jest nie opłacalna można zyskać ze sprzedarzy 1.2kkk + ale ulepszenie kosztuje 500kk) i bezdy i miecz trytona nie wiesz za ile sellnąć to napisz

Gdzie ustawić króla ?

35512509.png

- Miejsce 1 - Brońmistrz

- Miejsce 2 - Jubiler

- Miejsce 3 - Brońmistrz

- Miejsce 4 - Jubiler

- Miejsce 5 - Jubiler

- Miejsce 6 - Brońmistrz

- Miejsce 7 - Brońmistrz

- Miejsce 8 - Płatnerz

- Miejsce 9 - Brońmistrz

- Miejsce 10 - Płatnerz

- Miejsce 11 - Brońmistrz

- Miejsce 12 - Jubiler

- Miejsce 13 - Płatnerz

- Miejsce 14 - Brońmistrz

- Miejsce 15 - Płatnerz

- Miejsce 16 - Płatnerz

To tyle jeśli był taki sam temat to sorry i usuńcie

Tut jest mojego autorstwa

Liczę na add.png

Nie podoba się ? to NIE dawaj minusów !

Masz pytania to pisz....

;)

EDIT@

Jak ci się ku**a nie podoba to po co dajesz delete.png noobie !!

Ja chce tu trochę add.png nałapać a jakieś nea dają na - a taki [Tut] przygotować to pół godziny więc się ogarnijcie !

logos45.png

KONIECZE przygodę Z MPCforum.pl

Ale jak zależy Ci żebym to ja wykonał dla Ciebie sygne to pisz na PW (pocztę będę sprawdzał 1 raz dziennie)

Opublikowano

Ładnie opisany, ale znam prosztrzy sposób.. ; )

Robisz Mentala, 65-72 lvl. Boga+7/8/9 z kd def+5, tarcza 61 +9 ( ob. jaka) żelak +9, silne P.

Idziesz do V2, dropisz sztabki. Ja w godzine wychodziłam z 500kk. +

Zapraszam do dyskusij nt. Celestial-World.

Aktualnie:

Lvl: ??

Klasa: ??

Królestwo: ???

Server: ???

Nick: ???

Zbieram

add.png, więc jak pomogłam.. Postaw go. ; )

Opublikowano

Ładny poradnik ale z dropieniem to radze zrobić woja mentala i od 1lvl expić > Zaprzysiężone > Dzikusy > BO

Tylko najpierw na dzikusy przyjść wojem 75+ aby rozwalać napków ;>

Na dzikusach chyba najlepiej dropi sztabki (mi przynajmniej) ja po jednej nocy wydropiłem razem 10kkk ;>

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Temat do usunięcia zbyt dużo neo-kidów daje mi minusy

a sami nie potrafią coś zrobić dla MPC

logos45.png

KONIECZE przygodę Z MPCforum.pl

Ale jak zależy Ci żebym to ja wykonał dla Ciebie sygne to pisz na PW (pocztę będę sprawdzał 1 raz dziennie)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przez takich jak ty dojscie do kowala uczciwemu graczowi sie nie udaje leci - :)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Pff beznadziejny sposób przez takich jak Ty szerzy hackerstwo-.-. Wystarczy zrobic 35lv bodego i isć do świątyni i w 20 minut masz 500kk! Oczywiście trzeba oddawać expa na gildię

d0ab09091e28ce9503eb60bd2cc8aca0.gif
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie zalosne;-0

Pzdr leci -

Patrz na daty, po co odświeżasz . Poradnik nie przydatny, lepiej dropić sztabki :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

1Hit Killer nie działa na EliteMT2, tak poza tym czemu się przejmujesz tymi minusami... user daje ocenę pozytywną jak mu się coś podoba, jeśli nie to daje ocenę negatywną. Proste?

Temat jest trochę nie realny z dzisiejszymi zabezpieczeniami, itp, ale masz +'sa za starania.

Opublikowano

Japi*rdole górniki jeb**e w ciągu 19h odkopało się już 5tematów ... za odkopanie powinno być 30% warna

temat do zamknięcia :rolleyes:

Zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...