Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FAQ - Spis błędów L# i jej Rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wie ktoś co zrobić  gdy  grając katariną nie działa evade a jest zaznaczona w l sharpie  oraz żeby skille latały  tam gdzie chce ja a nie  automatycznie wciskając np q 

Opublikowano

Wie ktoś co zrobić  gdy  grając katariną nie działa evade a jest zaznaczona w l sharpie  oraz żeby skille latały  tam gdzie chce ja a nie  automatycznie wciskając np q 

Temat nie jest stworzony po to by dyskutować jak ustawić skrypt.

Jak naprawić błąd, że zła wersja ?

Chodzi ci o to że nie jest supported (wspierana) jeżeli o to, to musisz zrobić re-intall

Microsoft .NET Framework 4.5.1 

Visual C++ Redistributable

Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86)

Opublikowano

Gdy włączam L# to nic się nie dzieje pokazuje w procesach że jest włączony ale nic się nie dzieje ...

jak klikasz loadera by ustawić skrypta czy w grze się nie injetuje?

Ludzie piszcie zdaniami, bo was zrozumieć nie można.

Opublikowano

jak klikasz loadera by ustawić skrypta czy w grze się nie injetuje?

Ludzie piszcie zdaniami, bo was zrozumieć nie można.

OK już sobie sam poradziłem ale teraz mam taki problem że nie chce mi pobierać przez L# skryptów, wyszukuje ale przy pobieraniu wyskakuje błąd

Opublikowano

Wyłącz Kompozycje systemu Aero i ustaw w kompozycjach Klasyczny Windows(Zwiększy to również FPS) powinno pomóc jeżeli nie pomoże doradzam w takim razie nie wychodzić w trakcie meczu na pulpit.

moglbys tak krok po kroku wytłumaczyc jak to ustawic?;p

Opublikowano

OK już sobie sam poradziłem ale teraz mam taki problem że nie chce mi pobierać przez L# skryptów, wyszukuje ale przy pobieraniu wyskakuje błąd

W temacie masz rozwiązanie, zalecam dokładne czytanie.

moglbys tak krok po kroku wytłumaczyc jak to ustawic?;p

masz Video poradnik :D

Opublikowano

mi nie działa l# wyskakuje mi błąd taki '' program przestał działać '' co zrobic

Opublikowano

mi nie działa l# wyskakuje mi błąd taki '' program przestał działać '' co zrobic

Masz rozwiązanie w temacie, wystarczy poczytać temat trollu.

Opublikowano

@Aktualizacja

Dodano Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86), ma to na celu pomóc L# injetowaniu.

Opublikowano

Grałem sobie, gram i w końcowej fazie gry podczas trzymania spacji wywalał mi bugsplat. Wyłączyłem i włączyłem grę i znów podczas trzymania spacji bugsplat. Co jest?

// Wcześniej jak grałem to wszystko ok. było.

Opublikowano

Chłopaki, jest jakaś możliwość aby zapisać sobie kilka skryptów w oddzielnym folderze? Chodzi mi o to, że w tej paczce jest multum modów, Chce wybrać sobie kilka, dać je do innej paczki, i tylko z potrzebnych mi wybierać, nie z wszystkich. I czy jest opcja wyłączenia skrypta w grze? Jeśli mam zaznaczone 70 skryptów na przykład, a chce żeby mi tylko 3 w aktualnym momencie działały. Musze reszte odznaczyć czy co?

Kolejne 3 pytania do was, a więc:

1. Czy zawsze wszystkie assembly po uruchomieniu musza się aktualizować?
2. Mam kilkanascie skryptów odpalonych, i jakąkolwiek bym postacią nie grał, spamuje mi skillami ciągle, na respie, w jungli, wszędzie. Co się dzieje? Jeśli będzie trzeba podam liste aktualnych skryptów.
3. Dobrze jest mięć odpalonych kilkadziesiąt skryptów na raz? Nie mówie o utility, tylko o skrypcie na każdą postać. Czy na przykład gdy gram lee sinem, skrypt włączony na udyra będzie mu przeszkadzał? Czy tylko muszę mieć aktywowany 1 skrypt na 1 postać ktorą będę grać?

Prosze o odpowiedź  :)

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Opublikowano

Chłopaki, jest jakaś możliwość aby zapisać sobie kilka skryptów w oddzielnym folderze? Chodzi mi o to, że w tej paczce jest multum modów, Chce wybrać sobie kilka, dać je do innej paczki, i tylko z potrzebnych mi wybierać, nie z wszystkich. I czy jest opcja wyłączenia skrypta w grze? Jeśli mam zaznaczone 70 skryptów na przykład, a chce żeby mi tylko 3 w aktualnym momencie działały. Musze reszte odznaczyć czy co?

Kolejne 3 pytania do was, a więc:

1. Czy zawsze wszystkie assembly po uruchomieniu musza się aktualizować?

2. Mam kilkanascie skryptów odpalonych, i jakąkolwiek bym postacią nie grał, spamuje mi skillami ciągle, na respie, w jungli, wszędzie. Co się dzieje? Jeśli będzie trzeba podam liste aktualnych skryptów.

3. Dobrze jest mięć odpalonych kilkadziesiąt skryptów na raz? Nie mówie o utility, tylko o skrypcie na każdą postać. Czy na przykład gdy gram lee sinem, skrypt włączony na udyra będzie mu przeszkadzał? Czy tylko muszę mieć aktywowany 1 skrypt na 1 postać ktorą będę grać?

Prosze o odpowiedź  :)

Możesz sobie utworzyć nowy profil w L#.

Tak, musisz odznaczać skrypty, by je wyłączyć.

1. Nie, możesz wejść w opcje -> odznacz update assemblies at the start

2. Może w konfiguracji masz coś przestawione? Podaj te skrypty.

3. Skrypty powinny sprawdzać postać i się nie uruchamiać, jeśli postać jest inna, ale zawsze warto mieć tylko te potrzebne zaznaczone.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano
Lista skryptów, niektóre skrypty same się aktywują, gdy gram inną postacią. Gdy odpalam menu, mam tam kilka opcji, i ostatnia opcja, jest nałozona na kilka innych
tzn jest lista, dajmy na to:
evade
master of lee sin
tutaj cos innego
tutaj tez
i tu mam jakies habwhdahwsbdahsbda bo sie kilka roznych skryptow na siebie nalozylo. Jest to troche nieprzyjemne bo w czasie gry mam rozne kuleczka wokol siebie od innych skryptow, i na x/c/v mam rozne sposoby harassu czy last hitowania, buguje sie i nic nie działa. Prosze o porade :D

Skrypty mogę aktywować gdy client jest włączony?

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Opublikowano

Witam, zainstalowałem L#, wszystkie 3 programy, uruchomiłem, bez żadnych błędów, większość mi się zcompilowało (poza niektórymi, a tak swoją drogą - to normalne? Czy może tak się dziać?), zaznaczyłem TriKatarina, wybieram katarinę, wchodzę do gry i nic nie ma. Próbowałem z tymi ustawieniami kontroli konta użytkownika w panelu sterowania i też nic. Zaraz spróbuję zrestartować komputer, może coś to da.

EDIT. Niestety, nic to nie dało. Jakieś sugestie?

Opublikowano

Witam, zainstalowałem L#, wszystkie 3 programy, uruchomiłem, bez żadnych błędów, większość mi się zcompilowało (poza niektórymi, a tak swoją drogą - to normalne? Czy może tak się dziać?), zaznaczyłem TriKatarina, wybieram katarinę, wchodzę do gry i nic nie ma. Próbowałem z tymi ustawieniami kontroli konta użytkownika w panelu sterowania i też nic. Zaraz spróbuję zrestartować komputer, może coś to da.

EDIT. Niestety, nic to nie dało. Jakieś sugestie?

Skoro inne skrypty poprawnie się z updateowały to znaczy że inne są pewnie broken ;)

Chyba że ktoś ma inną teorię to niech się podzieli ;)

Przed chwilą grałem w lola z l# zresetowałem kompa i l# nie chce mi się teraz włączyć.Pomocy!!!

Nic mi to nie mówi jaki masz błąd?

Jak będziesz takie posty pisać to następnym razem nawet nie odpisze to się dot. wszystkich pisać konkretnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...