Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z injecotwaniem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Problem polega na tym że wszystko smiga, skrypty się aktualizuja i compiluja, ale niestety program nie injectuje się do gry. Specjalnie zrobiłem formata ale problem wciąz nie ustępuje.

ps. Testowałem przed dzisiejszym patchem ale nie mialem czasu napisać tematu dlatego screen był robiony przed chwilą.(screen był robiony na koncie testowym przy wgranym fixie)

post-618603-0-98588200-1416257029_thumb.jpg

Opublikowano

L# jest oudated, jutro jest update 18 listopada.

954451416258034392747.jpg

czytaj temat do konca pls.. testowałem też przed patchem.. poprostu nie miałem czasu i dopiero teraz odpalilem jeszcze raz (na fixie) i zrobilem ssy żeby pokazać jak to wygląda u mnie.

ps. outdated czy nie na fixie powinien działać, skoro nie działał mi przed patchem jak i po to chyba nie ma róznicy ;]

Opublikowano

Przy ładowaniu naduś F8

a tak btw. to iARAM nie jest do BOLa?

tak iAram jest do bola, ale to chyba nie ma zadnego zwiazku z tematem, próbowałem dusic f8 dalej nic, doinstalowalem visuala 2k13 x86, zresetowalem pc i dalej nic

Opublikowano

musisz mieć również visuele x86

także wychodzi na to że nie czytałeś FAQ,

to jest ost. post z mojej strony.

Opublikowano

@Astern nie pierdol głupot bo ja też miałem taki problem i dopiero format pomógł. Po formacie zrobiłem wszystko krok po kroku z FAQ by @Astern

Mówię ci że trzeba mieć też visuale x86, pomogłem około 230+ osobą z czego 4 nie dostały z mojej strony pomocy (przyczyna ich pc).

Opublikowano

Link - http://www.filedropper.com/leagueoflegends--workingfine

Skany - https://www.virustotal.com/en/file/d6c8b7620eeb95bc1cf5f957557d6618737447aa301806f4e8a121f835a46238/analysis/1416404223/

Ściągnij to, wgraj do League of Legends\RADS\solutions\lol_game_client_sln\releases\0.0.1.66\deploy i zmień nazwę na League of Legends.

Jak to nie zadziała to nie wiem, mi pomogło ;p

K2yjCFw.png

Opublikowano

nie potrzebna mi łatka tylko rozwiazanie problemu z injectowaniem.. nawet po update wciąż nie injectuje..

edit. poradziłem sobie już, temat do zamknięcia.

ps. sram na wszystkie boty które przeczytały temat a nie pomogły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...