Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System zaproszeń nie dział

sLnLn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest błąd ? A jak Ci powiedzą ? Że mają błąd w systemie ? Wątpię, napisali tylko, że to są sprawy techniczne, żadna WIELKA firma nie przyzna się do tego, że ma taki błąd, myślenie nie boli, a tak poza tym, Co za normalna firma robi przerwę techniczną na 3 dni, nie informując o zmianach, ani czasie powrotu systemu pozdrawiam.

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Opublikowano

Mi za to napisali, ze staraja sie to naprawic. Oby nie wycofali tego juz teraz bo zamowilem 100 refow za 8 dych i nie chce tego stracic :/ Rito pls.

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

Spokojnie muszą to naprawić ...

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Opublikowano

Ja jestem w czasie gdzie dziala rewands lol a jak wracam do domu to znowu error 500 nawet ikonki z sesonu nieodbiore no boskie :/

Opublikowano

Ludzie, na stronie NA jest informacja że będzie możliwość odebrania tych rpków kiedy wejdzie pre sezon. Moim zdaniem jest to problem związany z dużą ilościa wejść jak i wejścia nowego zaproś znajomego.

Opublikowano

@Luuz Sądzisz, że na naszej wersji lol'a o 4 w nocy jest aż takie przeciążenie? :P Chyba, że system reflinków posiada ten sam serwer dla wszystkich serwerów.

Opublikowano

@Luuz Sądzisz, że na naszej wersji lol'a o 4 w nocy jest aż takie przeciążenie? :P Chyba, że system reflinków posiada ten sam serwer dla wszystkich serwerów.

Hmm, to jest tak naprawde błędne koło, mozna tylko przypuszczać co oni tak na prawdę majstrują. W grze kilka dni temu były lagi, problemy z serwerem może to po prostu dłuższa usterka, albo totalna olewka rito..

Opublikowano

Hmm, to jest tak naprawde błędne koło, mozna tylko przypuszczać co oni tak na prawdę majstrują. W grze kilka dni temu były lagi, problemy z serwerem może to po prostu dłuższa usterka, albo totalna olewka rito..

A co Ci mają napisać? Napisali raz i wystarczy. Ba, chcesz wiedzieć wiedzieć więcej, to pisz, jak ja, do supportu. Też dostaniesz wiadomość: jest błąd; naprawiamy go; nie wiemy, ile to potrwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...