Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

System zaproszeń nie dział

sLnLn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, działa Wam "zaproś znajomego"?

Ja gdy tylko chce wejść na strone to mam:

· Error: 500 · Something’s gone hextechnically wrong.
Maintenance golems are working to exterminate the problem.

x

Opublikowano

Jest prosta przyczyna nie określili dlaczego nie można wejść na stronę jest ot błąd 500, że jest jakaś niezgodność nikt tego nie naprawi, ale wydaje mi się koniec systemu RAF i strona jest zawalona wejściami. Pozdrawiam.

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Opublikowano

Jest prosta przyczyna nie określili dlaczego nie można wejść na stronę jest ot błąd 500, że jest jakaś niezgodność nikt tego nie naprawi, ale wydaje mi się koniec systemu RAF i strona jest zawalona wejściami. Pozdrawiam.

możemy sobie tak gdybać :P

x

Opublikowano

możemy sobie tak gdybać :P

Clap, Clap, Clap, w nocy się wejdzie to będzie śmigać jak ta lala xD. Co najwyżej rano jeszcze będę sprawdzał, bo czas odebrać 4k RP :D

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Opublikowano

Oby zadziałał, bo mam ponad 80 acc na 5lvl nabitych, więc troszeczkę IP by się przydało. Szczególnie, że to nowe acc i runy same się nie kupią :D

Opublikowano

Nowy sezon zamkneli zmieniaja na nowy :)

Ziomek, dwa dni temu miałem ten sam błąd, ale później już działało, więc mnie nawet nie denerwuj.

Opublikowano

Ej no jeszcze 9 kont i mam 10k RP, niech ta strona zacznie działać ! 

Patrząc na inne serwery na niektórych wyłączyli ref'y, żeby coś tam naprawić i poprawić błędy techniczne, nie dali info i trzeba czekać.

Opublikowano

Witaj, Przywoływaczu!

Dzięki za zgłoszenie tego błędu. Jesteśmy świadomi jego występowania i staramy się go rozwiązać. Niestety nie jestem w stanie powiedzieć Ci kiedy zostanie on naprawiony. By uniknąć zamieszania i rozczarowania wśród naszych graczy staramy się podawać konkretne daty tylko wtedy gdy wiemy, że będziemy mogli ich dotrzymać.

Doceniam Twoją cierpliwość i zrozumienie w obliczu tych problemów. Daj mi proszę znać, jeżeli masz jeszcze jakieś pytania.

Pozdrawiam, ZirnitraR
"Honor is the blade's edge." - Akali
Polish Player Support

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ku rwa debile nie zglaszajcie tego do supportu bo jak bedzie taka fala zainteresowania tym to napewno cos wyczaja i zmienia -.-

Jest błąd to się go zgłasza, taka fala zgłoszeń ? Za to im Riot płaci, więc niech czytają i pomagają. Pomyśl czasem.

Opublikowano

Jest błąd to się go zgłasza, taka fala zgłoszeń ? Za to im Riot płaci, więc niech czytają i pomagają. Pomyśl czasem.

no jak zobacza ze ludzie nagle tylu znajomych maja to zobaczysz ze cos z tym zrobia :)))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...