Valky Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Numer konkursu - SOTW #017 Temat - Kosmos Tekst - dowolnie Wymiary - maksymalnie 550x350 (orientacja pozioma lub pionowa) Termin oddawania prac - do 28.10.2014 (21:00) Termin głosowania - do 31.10.2014 (21:00) Przeczytaj zanim zagłosujesz: Udział w głosowaniu można wziąć tylko posiadając min. 100 postów. Każdy użytkownik ma prawo do jednego głosu na wybraną prace. Dokonuje go uzasadniając swój wybór. Apollon174 - Dami90x - baNdz1oR - DeltaT - djrappuss - Haylash - Julietta - MroZuuu - I'm ninja - KarolProjekt - Scientist. - Slipas™ - AlvinP - likus - likeroys - Odnośnik do komentarza
Kwarcik Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Głosuję na @Julietta , ponieważ praca jest najlepsza. Ten napis wg. mega. mój znak rozpoznawczy to jego brak Odnośnik do komentarza
Haylash Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 @Apollon174 Jak zawsze najlepsza praca. Głos na niego! Odnośnik do komentarza
marcell2k Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 @djrappus napis :3 pomysł Odnośnik do komentarza
Valky Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Ja swój głos oddaję na @MroZuuu . Super pomysł, dobre wykonanie... po prostu świetnie Praca ta pokazuję, że można zrobić świetną sygnaturę nie używając masy tekstur, C4D, świateł itd... Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Głos na @djrappuss hah, świetne, pomarzyć o piwku w kosmosie :P A z pozostałych prac, które mi się również spodobały: baNdz1oR, I'm ninja, u Julietta podoba mi się napis i kolory. Skoro totalnie skopiowane... Hm, to mój głoś 'ląduje' do I'm ninja. Odnośnik do komentarza
MroZuuu Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 @I'm ninja Najlepsza praca, świetny klimacik i zaajebistee kolorki, głos na nią. ;] Odnośnik do komentarza
Savien Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 @likeroys Odnośnik do komentarza
Lexus. Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 praca djrappuss to żart? przecież dodał tylko jakiś głupi filrt i napis dowód I'm ninja tez jedynie przerobil istniejacy juz obraz https://lh3.googleusercontent.com/-ccPanfWpfso/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAB-U/owvt4b13UOo/photo.jpg żadna z prac mi sie nie podoba, ale jak mam juz wybierac to KarolProjekt, przynajmniej jako tako wyglada i nie jest skopiowane reszty prac nie sprawdzałem ale też pewnie wzięte z google grafika i dodane kilka efektów w PS świetni z was graficy, żenada :rolleyes: WoM2 na YouTube Odnośnik do komentarza
Pan Neoś Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 praca djrappuss to żart? przecież dodał tylko jakiś głupi filrt i napis dowód I'm ninja tez jedynie przerobil istniejacy juz obraz https://lh3.googleusercontent.com/-ccPanfWpfso/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAB-U/owvt4b13UOo/photo.jpg żadna z prac mi sie nie podoba, ale jak mam juz wybierac to KarolProjekt, przynajmniej jako tako wyglada i nie jest skopiowane reszty prac nie sprawdzałem ale też pewnie wzięte z google grafika i dodane kilka efektów w PS świetni z was graficy, żenada :rolleyes: Powiem tak... Jego praca to też render + c4d + tło i co tam jeszcze... Też gotowe materiały i efekty. Poza tym bardzo, ale to bardzo często tak się robi właśnie tagi. Mój głos waha się między Julietta, a I'm ninja. Ostatecznie wybiorę pracę Julki, gdyż ma ciekawie zrobione światło, podoba mi się kolorystyka oraz zawiera świetny napis. Poza tym przełamuje w pewnym stopniu standardowe tagi. :P Odnośnik do komentarza
Ashaila Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 I'm ninja, jego praca podoba mi się najbardziej, fajne światło, kolorystyka. Praca estetyczna i przejrzysta. Odnośnik do komentarza
umotex12 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Głos na @Scientist. Przypasowała mi najbardziej nie wiem czemu, widzę że każdy głosuje na co innego Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho Odnośnik do komentarza
Dziobagg Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 I'm ninja, jego praca podoba mi się najbardziej, fajne światło, kolorystyka. Praca estetyczna i przejrzysta. Ta, ja też @"I'm ninja" akurat na tym SOTW ma najlepszą pracę, wszystko fajnie wykonane Odnośnik do komentarza
sediven Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Tylko trzy prace są tutaj czegoś warte, resztę zostawiam bez komentarza. Jednak po dłuższej chwili namysłu głosuję na pracę @I'm ninja Ogólnie kolorystyka, tekstury, c4d dobrze dobrane, podkreślenie kolorów też w porządku. Odnośnik do komentarza
Authentic1908 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 @djrappuss MeGa! Pomysł, Wykonanie http://www.speedtest.net/my-result/4231572124 Odnośnik do komentarza
Wredna Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 I'm ninja , jego praca najlepiej się prezentuje Odnośnik do komentarza
Miszor2k Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Im ninja najlepsza praca ! Milunia ! życiem Kubi Producentem Odnośnik do komentarza
Press. Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 praca djrappuss to żart? przecież dodał tylko jakiś głupi filrt i napis dowód I'm ninja tez jedynie przerobil istniejacy juz obraz https://lh3.googleusercontent.com/-ccPanfWpfso/AAAAAAAAAAI/AAAAAAAAB-U/owvt4b13UOo/photo.jpg żadna z prac mi sie nie podoba, ale jak mam juz wybierac to KarolProjekt, przynajmniej jako tako wyglada i nie jest skopiowane reszty prac nie sprawdzałem ale też pewnie wzięte z google grafika i dodane kilka efektów w PS świetni z was graficy, żenada :rolleyes: ''Geniusz tkwi w prostocie'' Głos na @ djrappuss bo mi się najbardziej podoba ;3 Odnośnik do komentarza
Δvy Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dopiero teraz zauważyłem, że Valze dodał tu również pracę, która złamała regulamin. Zasady do zasady. Głosy na ową pracę unieważniam, zachęcam do ponownego głosowania. Odnośnik do komentarza
umotex12 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 @Digzu takie to troszkę biurokratyczne. Nie podmienił pracy czy coś, tylko dodał nick.. zresztą już wstawiona była. Błąd modów to już nie usuwajcie, lel //Niestety regulamin pozostaje regulaminem. Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho Odnośnik do komentarza
ScorpionART Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 I'm ninja - świetne światła. Odnośnik do komentarza
BLOCKBUSTER Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 im ninja zdecydowanie Odnośnik do komentarza
Mentor™ Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Głos na @I'm ninja Zdecydowanie najlepsza z zaprezentowanych w tym #SOTW. Odnośnik do komentarza
Kwasna111 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 MroZuuunajlepiej prezentuje sie sygna djrappusa, ale znam ten stock, i niestety za wiele w nim nie zmienil oprocz paru fitrowwiec tak jak wyzej głos leci na mrozuuu Music - Games - Tattoo's - Muscle car's Odnośnik do komentarza
Dynamiczny. Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Mój głos oddaje na pracę @Julietta Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.