Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| PerfectMu | S4EP6 | Exp:400x Drop:60x | GrandReset | Res=Crd| No Donate|

Neral PerfectMu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Były były, tylko mam kilka zagwozdek. Nikt nie z głaszał żadnych dc ani problemów z wejściem na serwer a w GS widziałem połączenia które nie były udane.  Ale wszystko jest pod kontrolą, jeżeli wyjdzie problem z wejściem na serwer mam już przygotowanego zastępczego maina. Oczywiście mam nadzieje że żadnych problemów nie będzie.

Opublikowano

Powiedź Mi na którym PL serwerze mają AH premium? ^^ ^^ 

Nie gadaj glupot, ogarniety ah, ktory zablokuje te najbardziej "popularne hacki" kosztuje kilkadziesiat zl, pozatym widzialem Ciebie na pewnym forum z haxami, wiec niech admin popatrzy na twoja postac. 

Opublikowano

to nie ma sensu zaczynac tutaj :)

Stempel noobie nie marudź, haxy są na każdym serwerze nikt tego nie uniknie :)

Opublikowano

No grać przy 10 online ... :)

Jest inny fajny serwer polski o podobnym expie gdzie aktualnie na dwóch subach jest 40online  ,  serwer od tygodnia online , patrzcie sygnaturkę bo przecież nie reklamujemy :)

Chciał bym dodać że jest tam bonus exp na weekend , dobry czas by zacząć :)

gif.gif

Opublikowano

CZLOWIEKU PROSZE O ODBLOKOWANIA MOJEJ POSTACI NICK:  pr0magic DOSTALEM BANA ZA NIC!!!!!!!!!!!!!!!! CZY TY JESTES CZLOWIEKU NORMALNY BLOKUJ SOBIE HAKERÓW NIE MNIE

CZLOWIEKU PROSZE O ODBLOKOWANIA MOJEJ POSTACI NICK:  pr0magic DOSTALEM BANA ZA NIC!!!!!!!!!!!!!!!! CZY TY JESTES CZLOWIEKU NORMALNY BLOKUJ SOBIE HAKERÓW NIE MNIE

Opublikowano

ODBLOKUJ MI POSTAC ALBO UDOWODNIJ ZE HAKOWALEM CZY TY NORMALNY CZLOWIEKU JESTES??? ZAWSZE BYLEM PRZECIWKO HAKEROM I TY GNOJU TERAZ MASZ CZELNOSC MI BLOKOWAC KONTO JA P******E CHORE TO JEST !!!ROZUMIESZ!!! DO TEGO NIE MOZESZ MI TEGO UDOWODNIC BO NIE HAKOWALEM !!!!!

CHYBA ZE MASZ INNY POWOD TO ODPOWIEDZ CZEMU ZABLOKOWALES MI WSZYSTKIE POSTAC?????

Opublikowano

Opanuj się troche, to nie ja napierdzielalem z predkoscia swiatla po davias 3.  Reszte takich wypowiedzi bede traktowal jako spam i nie bede na nie odpowiadal.

DEBIL DEBIL JESZCZE RAZ DEBIL    DZIWNE ZE Z FLAME Z BUFFEM NA 80 LVLU BEDE TAK SZYBKO ZABIJAC??!?!?!?!?!?

I NIE NIE OPANUJE SIE BO TO NIE JEST FER I TO TYLKO POKAZUJE JAKI JEST ADMIN NIE MOGE  POWIEDZ ILE MASZ LAT JESZCZE I TYLE....

PIERW TRZEBA BYLO ZOBACZYC KTORY MAM LVL ILE AGIL I MOBE W DEVIAS 3 CHYBA NIE SA PRZEPOTRERZNE ZEBY Z BUFFEM ICH TAK SZYBKO NIE ZABIJAC POZATYM JAKYS COS MIAL JEDNAK POJECIA O TEJ GRZE DUZO JEST W LOGINACH POZATYM JA BILEM MAGIA FLAME A NIE JAK HAKER O ILE WOGOLE WIESZ JAK TO WYGLADA ....

JAK MOZNA SIE NIE WKURWIAC CZEKAJAC OD WCZORAJ AZ RUZY TEN SERVER A POTEM ADMIN WMAWIA CI ZE GRALES NA HAXEE 

TO NIE JEST NORMALNE POMYSL CZLOWIEKU TROCHE......A NIE BAANUJ UCZCIWYCH GRACZY ALBO MI TO UDOWODNIJ

ZE TAK BYŁO!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...