Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

| PerfectMu | S4EP6 | Exp:400x Drop:60x | GrandReset | Res=Crd| No Donate|

Neral PerfectMu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy na testy

Przewidywana data startu : 08.11.2014r godzina 15:00

Serwer dedykowany [Poznań] [AntyDDos]
Wersja: 1.03O [ Season4 Episode6 ]

Strona: PerfectMu!
2357714145175971274468.png
Exp: 400x
Drop: 60%
HP Mobów: 100%
Bless Bug: Off

Eventy: Tak
Zen Party Bug: Nie
Party Exp: Tak
Potion Bug: Nie
Shadow Bug: Nie
Gildia: 350 LVL
MG: 220 LVL
DL: 250 LvL
SUM: 1 LvL
Max level Itemka: +13+28
Kasowanie Postaci: do 40lvl'a
Serca etc: Tak

9461214145175971274468.png

Co 1 res 10 crd do webshopa
Itemy do wykonania resa: 5b/5s / 50mln zen
Reset: 400 lvl
Staty: Kasowane 500 pkt po resie.
Bless Bug: Off
Grand Ress: 100 rr
Nagroda: 600crd

9808414145175971274468.png

DK: 5/6
DW: 5/6
Elf: 5/6
MG:7
DL: 7
SUM: 5/6

5567014145175971274468.png

Normal:

+10: 75 +Luck: 85
+11: 65 +Luck: 75
+12: 55 +Luck: 75
+13: 50 +Luck: 70

Vip:

+10: 85 +Luck: 95
+11: 75 +Luck: 85
+12: 65 +Luck: 75
+13: 60 +Luck: 70

3649714145175971274468.png

Golden Goblin: co 6h
Golden Titan: co 6h
Golden Dragon: co 6h
Golden Lizard: co 6h
Golden Tantalos:co 6h
Golden Rabbitend: co 6h
Golden Great Dragon: co 6h
Golden Iron Knigh: co 6h
Golden Twin Tale: co 6h
Golden Dark Knigh: co 6h
Golden Devil: co 6h

8270014145175981274468.png

**Blood Castle**
**Devil Square**
**Chaos Castle**
**Castle Siege**
**Castle Deep Event**
**CryWolf**
**Illusion Temple**
**Kundun**
**Nightmare**

6478014145175981274468.png

Lorencia
Blacksmith : Podstawowe wyposażenie +4+L
Wizard : Scrolle do flame, podstawowe wyposażenie +4+L
Harold : Podstawowe wyposażenie dla DL i MG +4+L, scrolle
Bar : Potiony, zaproszenia

Noria
Elf Shop :Podstawowe wyposażenie +4+L, Bolts, Arrows, Potiony

Elbeland
Silvia : Podstawowe wyposażenie +4+L,scrolle

Główny administrator: Neral

Download: KLIKNIJ TUTAJ

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Racja brakuje serwerów -300-500-800exp !

Wersja elegancka:)

Nie chce nic mówić ale trochę exp za mały, brakuje medium serwerów. :)

Wersja idealna :)

Czy ja wiem :) Jest zapowiedz medium serwera :)

gif.gif

Opublikowano

Myśle że akurat przy tym expie nie jest ciężko, będą do wygrania seale i pandy które dodają exp. Dopracujemy party exp i te lvl nie będą leciały tak żmudnie.

Czemu serwery z niskim expem upadną? Myśle że przy wysokim expie rozgrywka szybko się kończy. Tutaj zanim postawimy sobie cel i go osiągnięmy (zdobycie setu fo i statów) to troche potrwa.

Opublikowano

400Exp, do tego Box+1 w sklepie :) a dlaczego?

żeby po stworzeniu serwera gracz nie musiał tylko wbijać lvli i stać na afk po kilka godzin z nudów z odpalonym botem TYLKO:

mógłby zająć się dropem z boxów+1 i wylocić sobie jak najlepsze opcje w secie co jest czasochłonne. To są pierwsze sety, także spokojnie box+1 w sklepie może być

bo to nie jest jakaś zbytnio wygórowana waluta:)

Proponowałbym bardzo ale to bardzo nisko ustawić dropowanie chaosa. Jevel of chaos to podstawa w grze, bez niego nie polatasz, ani nie wejdzie na BC it. sprawy.

Także żeby to dawało fajny efekt i był główną walutą w grze, a więc w sklepy beż żadnych zaproszeń, bez broni chaosu, bez skrzydeł.

Do tego żeby wprowadzić handel na serwer trzeba ustawić dość urozmaicony drop excelentów z niskim procentem na Luck.

Excelenty to podstawa do valuty.

i już jest 50% sukcesu :)

Opublikowano

W związku z expem dodaje ankiete ponieważ jest to jak najbardziej sprawa do przedyskutowania. Odpada raczej robienie z chaosa waluty dla tego że poszliśmy w strone blesów i souli. Są one wymagane do robienia resów, a drop nie będzie zbyt duży. 

A co do "wbijania lvl i stania afk" wiadomo że mu ma taki urok że nie da się do końca tego ograniczyć, ale box+1 to napewno nie wyjście z sytuacji. Samiast sie nudzić i dropić boxy lepiej już zapalować na tego goblina i się z nim pomęczyć bo goldy też mamy zamiar sporo podkręcić.

Opublikowano

W związku z expem dodaje ankiete ponieważ jest to jak najbardziej sprawa do przedyskutowania. Odpada raczej robienie z chaosa waluty dla tego że poszliśmy w strone blesów i souli. Są one wymagane do robienia resów, a drop nie będzie zbyt duży. 

A co do "wbijania lvl i stania afk" wiadomo że mu ma taki urok że nie da się do końca tego ograniczyć, ale box+1 to napewno nie wyjście z sytuacji. Samiast sie nudzić i dropić boxy lepiej już zapalować na tego goblina i się z nim pomęczyć bo goldy też mamy zamiar sporo podkręcić.

co do valuty, jak ustawiłes tak będzie, lecz nie przebiję valuty chaosa głównym elementem gry.

Co do boxa to źle myślisz w jego kierunku, ja np chciałbym poświęcić długi czas żeby wylocić sobie choćby podstawowy secik DD+DSR+HP/Ref ;)

Głównie całą rolę odgrywa to żeby serwer był inny od tych publikowanych :) . Na każdy serwer który jest wejdziesz i lejesz gold goblina ? żeby sobie dropnąć leather exc? nie - lecisz zaraz na tantala. Monotonnia.

Z pomysłów trzeba korzystać. Ja mam patent na serwer jakiego jeszcze nie było w historii. :)

Opublikowano

Co z AntyHackiem, blokadą multi kont itd ?

Wątpie by udało Wam się w tydzień czasu zrobić server, pasujący do nazwy. 

Ja byłbym jak najbardziej za serwerem 50-100 exp. Urozmaicić serwer, to nie problem, każdy ma dużo pomysłów, gorzej z wykonaniem.

Pożyjemy, zobaczymy.

.up

Patent na server, który prawdopodobnie pasował by "tylko" Tobie. Tacy są gracze muonline, nigdy im nie dogodzisz.

Opublikowano

.fufu klient jest do ściągnięcia można sprawdzić jaki jest gameguard i przetestować czy coś działa czy nie.

Nie robie tego serwera od wczoraj, więc niewiem czemu mówisz że nie uda nam sie go dopracować w tydzień. Tworze go już od połowy października więc myśle że start za 7 listopada jest jak najbardziej realną datą.

P.S Ankieta jest ważna do 2 listopada.

Opublikowano

Jak dla mnie exp powinien być jeszcze mniejszy gdyż im mniejszy exp tym więcej musisz się "wysilić" by coś ugrać oczywiście kozak goldy by dopiero po 10-15 resach coś ubijać marzy mi się pierwszy CS gdzie nie ma exe itemów tylko zwykle itemki +x+l+16 :P wtedy jest jakaś frajda z gry jak dostanie Ci się coś lepszego w łapki ;P powinno być jeszcze tak , że na eventach typu BC , DS , CC i innych jest zwiększony exp i cenna nagroda. Fajnie też jakby nie wszystkie itemki były dostępne w dropie :p np najlepsze typu s4 są dostępne tylko za crd które móżesz zdobywać po przez zabijanie bosów , wygrywanie eventów , od GM czy też za ilość godzin spędzonych na serwerze :p ( mój post zawiera luźne aluzje także proszę nie hejtować !:P )

Pozdrawiam Karol.!

grafi.png

„Ciężki charatker? wiem, mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury...

PIH

Opublikowano

20-30exp to best exp dla tych co lubia wolne bicie RR przy niskiej ilosci PKT po RR (200-300pkt) wiec dzieki temu jest jakies PVP

Serwer bedzie mial VIPa wiec i pewnie malo Online

Wigle - JonHson BK 310+  Guild  Libra, PANCERNI, RedRain, EternoBR, BLKpearl

serwery prywatne nick   Khamus, KazzZ

Opublikowano

Witam, w wynikach ankiety został wybrany exp w przedziale 500-400x. Tak więc postanowiłem dać 400 exp

Co do zmian postanowiłem także zrezygnować z fukcji VIP także serwer będzie w pełni darmowy.

Opublikowano

To niestety kolejny serwer z Medium exp dla dzieciakow

Chyba coraz mniej powaznych ludzi w to gra...

Opublikowano

Bo dzieci zazwyczaj nie graja na serwerach LOW gdzie sie bije mozolnie exp i KS, PVP dziala na odpowiednim poziomie. Wola wbic 30rr i sobie bic kunduna na lajcie bez problemow nie mowiac o pvp 30rr vs 5rr pr0

Opublikowano

Przekładam datę startu na 08.11.2014r godzina 15:00 myśle że sobota będzie lepszą alternatywą, wiadomo jak jest w piątek - mało osób siedzi w domu. No cóż zobaczymy co to będzie bo widze zainteresowanie serwerem jest nie tęgie .

Opublikowano

Przekładam datę startu na 08.11.2014r godzina 15:00 myśle że sobota będzie lepszą alternatywą, wiadomo jak jest w piątek - mało osób siedzi w domu. No cóż zobaczymy co to będzie bo widze zainteresowanie serwerem jest nie tęgie .

JAKTO NIE TEGIE . CZEKAMY Z NIECIERPLIWOSCIA WKNCU NORMALNY SERVER

;)

Opublikowano

Witam start już dzisiaj o godzinie 15, po starcie mam zamiar zmienić jeszcze forum serwera (bo działa marnie)  i wygląd aktualnej strony. Jeszcze przed startem nastąpiły ważne zmiany w konfiguracji serwera wyglądają one następująco :

Resy:

- Za 1 res otrzymujemy 10 kredyów do webshopa

- Każda postać otrzymuje po resie 500pkt do rozdania, u DL nie kasuje się command.

Zmieniła się formuła grandreset:

-GrandRes - 100res

-Ilość pkt po GR - 1gr[4000pkt] 2gr[8000pkt] 3gr[12000]pkt itd...

-Ilość crd po GR - 600 kredytów

To wszystko licze że będzie dobre grono graczy, jeszcze raz zapraszam na start.

@Rejestracja będzie włączona o 13:30

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...