Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwołanie się od bana na PL, są szanse ?

AGAiNLuq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety kolego nie ma zadnych szans   miałem sytuacje ze lecialem na speed hacku  

teleportowal sie do mnie gm pytal dlaczego uzywam speed hacka   mowilem ze nie uzywam  ryl mi z 10 min potem napisal " dobra niech to zostanie między nami  przyznaj sie że uzywałeś speed hacka ja ja dam ci tylko upomnienie " to sie przyznalem  ( glupek 15 lat) to co tam  po 1 minucie juz nie odpisal  i mnie kiklo wiadomo co potem było :) 

Opublikowano

Nie dostaniesz Unbana więc nie masz na co liczyć używałeś na własne ryzyko.

mylisz się przyjacielu :)

rok temu była taka sytuacja że za moda dostałem banana na cały mail.

Na kontach miałem cały swój dobytek :) wiec musiałem coś wykombinować żeby odblokowali i tak też się stało :)

Nie będę tutaj pisał tego sposobu bo zaraz każdy kto dostanie bana za hacki będzie się tłumaczył moim sposobem i ten sposób będzie spalony :(

Dodam że w twojek sytuacji ten sposób by się sprawdził na 100% :)

Kombinuj, kombinuj tylko pamiętaj żeby nie namieszać i się nie motać bo będziesz mógł powiedzieć: 700 zł hejo <3

a jak nie dasz rady nic sensownego wymyleć to napisz do wujka dobra rada czyli do mnie :) lecz musisz pamiętać że ja lubie Many Many <3

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dostac undbana na pl to tak jak wygrac w lotto czyli = niemozliwe . Tlumaczenia nic nie daja dla nich jest jasne uzywales wiec teraz zaluj . Po sobie wiem ze lepiej nieraz poswiecic wiecej czasu na stawianie sklepu i recznie wpisywac niz lapac banany ciagle .

Opublikowano

Najstarsi górale mówio:

Z GF jak z Kobitom, ona zawsze wie lepiej. xD

A tak na serio:

GF jest uparty. Oni niby wiedzą lepiej, niby wiedzą więcej etc...

Unbana szans nie ma :C Przykro mi, nie trać czasu na pisanie do nich zacznij grać na nowo :@

Opublikowano

hehehe, czyli sam nie jestem, mi na poczatku tbd[tak 1 miehc po starcie] zbanowali konto na ktorym byla najlepsza parta na serwie co prawda+6 lecz bony jak z prywa, ogolna wartosc okolo 1 tys:} teraz nie pozwalaja mi nawet wybocic czegos na ihma czy gdziekolwiek, teraz jest przejebane... lecz caly czas rozgryzam ich system i juz wiem jak banuja itp itd, lecz co dziennie sie czegos nowego dowiaduje, na ub nie ma szans

Opublikowano

Nie ma szans na Ub,dostałem kiedyś bana bo bociłem,a pamiętam że w ten sam dzień dropłem riba +0 30sr zrobiłem tygre na +9 i bojową tarcze oraz miałem pełne dwie kieszenie ryb i z 5 małży :< pisałem że łowiłem ryby itd,a tu nagle ryp konto zablokowane,pisałem im że nie bociłem itd,a ich treść wiadomości.

Że ich system wykrył jakieś coś nie tak z moim kontem,i nie ma rozmowy o odbanowaniu,oni tylko robią kopiuj wklej zdania pasujące do naszych pytań niestety.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

co do kamera to fakt niemozliwy unban

Ale ja kiedys mialem farta, bo byla taka akcja z yangami kupionymi na allegro. Ci co kupili yang i zostali przylapani mieli mozliwosc unbana, takiej 2 szansy i tak oto po 2 miesiacach odbanowali mi konto ( fart ze trafilem na taka akcje ze strony adminow). Bana dostalem przez kumpla ktory podpierdzielil mnie do gm ze screenem rozmowy ze kupiem yangi. A prawda byla taka ze mialem dobre eq i dla zwaly mu powiedzialem ze to z allegro. No i niestety zazdrosnik, konfident zrobil screen <3 Ale jego zdziwienia jak znowu do gry sie zalogowalem to nigdy nie zapomne haaahh xD

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Wątpię ja zapomniałam passów, podałam im all hasała jakimi się posługiwałam oraz e-maile i powiedzieli że nic nie mogą poradzić :). Mają to totalną olewkę na graczy

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Niby za kamera po koncie, a ja dostałem razem z kumplem bana na 2 tygodnie za to :D Tylko za fisha dostaję permy. Jak sobie latam na sh, waithacku i mobberze to dostaję max do miesiąca. Nie wiem od czego to zależy w takim razie.

Wszystkie moje strony :)

http://goo.gl/YvP870

Opublikowano

Zapomnij o koncie, już go nie odzyskasz. [RIP]

KTOŚ CHCE MI ZROBIĆ SYGNATURKE I AVATAR JAKIŚ ŁADNY? <3 MOŻEMY SIĘ DOGADAĆ :D

Opublikowano

Niby za kamera po koncie, a ja dostałem razem z kumplem bana na 2 tygodnie za to :D Tylko za fisha dostaję permy. Jak sobie latam na sh, waithacku i mobberze to dostaję max do miesiąca. Nie wiem od czego to zależy w takim razie.

Od tego czy dostaniesz bana od GM czy od gf na podstawie logow systemowych (za to drugie za pierwszym razem jest do miesiaca).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...