Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwołanie się od bana na PL, są szanse ?

AGAiNLuq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam bardzo ważne pytanie, czy są jakieś szansę by odwołać się od bana na PL'u, mianowicie perm za kamer moda ?? Zbanowali mi shopy, na których przez swoją głupote wystawiałem itemy na kamerze z myślą "a co tam będe wpisywał wszystkie ceny tyle razy, raz wpiszę a następne ceny same się ustawią"... Zależy mi na tym gdyż handluje yangami przez allegro, i na shopach miałem yangi o wartości ponad 700 zł, a to niezła sumka i trochę nerwów sie narobiło przez to... Jest jakaś szansa na uzyskanie unbana ? Tudzież co im pisać na ten support ? Jak się tłumaczyć ? Bo samo napisanie: "dajcie ub" ich nie przekona... Może miał już ktoś taką sytuację że dostał perma za kamera i jakimś cudem udało mu się jakoś oszukać support i wyrwać unbana ?

Opublikowano

Możesz spróbować im nawijać, że żałujesz i tyle a tyle wydałeś na is np.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Możesz spróbować im nawijać, że żałujesz i tyle a tyle wydałeś na is np.

Poważnie ? Poważnie doradzasz mu zrobienie z siebie błazna ? gdzie i tak odpiszą, że teraz już jest za późno i że następnym razem niech się zastanowi...

Niestety kolego znam ten ból też zajmuję się sprzedażą na allegro i również zbanowali mi szopy i szczerze ? NIE MASZ SZANS NA UB choćbyś nie wiem co im wkręcał, prosił, błagał to decyzja będzie jedna "Nie widzę podstaw do odbanowania Pańskiego konta zatem blokada pozostaje"

Opublikowano

kiedyś słyszałem o banie ostrzegawczym na 30dni za moda, możesz się na to odwołać + argumenty typu poświęciłeś wiele czasu i pieniędzy na tą grę..

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

kiedyś słyszałem o banie ostrzegawczym na 30dni za moda, możesz się na to odwołać + argumenty typu poświęciłeś wiele czasu i pieniędzy na tą grę..

Regulamin obowiązuje każdego i ich nie interesuje, czy przegrałeś 5 min, czy też 200dni, jak i czy wydałeś cokolwiek na IS.

Zgodnie z tabelą karą za używanie tego typu oprogramowania jest perm i nic tego nie zmieni.

Opublikowano

Napisz im , że nie wiesz oco chodzi , że wystawiałeś bardzo długo sklepy , żeby ceny takie same zawsze były , i na kartce nawet masz pospisywane , i trzymales się swoich zasad ,  to niemożliwe , żeby zbanowali ci za shopy , musiałeś , coś robić ... 

Opublikowano

A tak już na inny temat, jak działają te logi ?? Bo jak to jest że shopy którymi nawet się nie ruszałem tylko otwierałem tobołek są zbanowane, a mój mental 82 na którym od 1lvl do 75lv bociłem jest niezbanowany ?

Opublikowano

A tak już na inny temat, jak działają te logi ?? Bo jak to jest że shopy którymi nawet się nie ruszałem tylko otwierałem tobołek są zbanowane, a mój mental 82 na którym od 1lvl do 75lv bociłem jest niezbanowany ?

Zastanow sie co moglo byc przyczyna. Moze dales na handlu zbyt duza kwote? Moze postawiles shopek w miejscu, w ktorym na oryginalnym kliencie cos bylo? JA gralem nie raz na PLu na modzie i nie wyrwalem bana

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Co prawda możesz pisać, zawsze to coś, a nuż się uda i tak nie masz już nic do stracenia, ale według mnie od perm nie ma odwołania a jak już jest to bardzo niskie szanse. Od czego byłyby te tabele kar itp. jak napisał kolega wyżej nie ważne czy się gra 1 dzień czy 100 - jak ma być to będzie.  Cheatów, modów się używa na własne ryzyko :)

ja się przyznam że jak byłem młodszy z 3-4 lata temu też grałem na jakimś modzie na PL nie jakoś specjalnie długo, ale nic nie dostałem, żadnego bana. Tzn teraz nie wiem - Na konto wchodziłem jakiś czas temu.

Opublikowano

Niektorzy jak nie mieli nic wspolnego z banem przy kamer modzie to niech sie nie odzywaja, ze tak lagodnie powiem.

Jezeli dostales za kamera to smialo pisz do nich moze cos wskorasz. Ja osobiscie dostalem bana na kamerze na woju 5* lv za szybkosc chodzenia, wytlumaczylem lagami i dali mi ub.

POKI CO KAMERMOD NIE JEST WYKRYWALNY dlatego wydaje mi sie ze mogles tez dostac bana za handel yangami przez allegro.

• 

czuwam... ciagle czuwam ;]

Opublikowano

Też miałem wcześniej bana, tylko za fish bota. Napisałem do nich, że używałem fishbota i więcej tego nie zrobie (takie podlizywanie się :D) potem, że bym chciał wydać kasę na grę i równo o tej samej godzinie, tego samego dnia(sobota) tylko ze 2 tygodnie pozniej dostalem unbana. 

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

Moim zdaniem to nie był ban za wystawianie sklepów tylko za przekładanie yang 9.999.999+ przez handel i za to jest perm. Dawniej za takie coś był ban na tydzień czasu ale od 2/3 lat zmienili tabele kar i jest PERM. Od 1 do 90 grałem na PL na KamerMODZIE i konto nadal jest aktywne. Kiedyś również przełożyłem yangi przez handel (około 50kk jednorazowo) i konto zostało zablokowane pernamentnie kilka gdziny póżniej. Nie ma szans na unbana :/

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...